Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Žaluzie, rolety - výroba a montáž
Žaluzie a rolety - kvalitní výroba, prodej a rychlá montáž v Brně, ale také Brně-venkově. To vše od prověřené firmy 1A TRADE, s.r.o. s více jak 12ti letou historií.
1A TRADE, s.r.o.
Hospodářské potřeby – vše potřebné pro dům i zahradu na jednom místě
Veškeré potřebné hospodářské potřeby zakoupíte v prodejně KOVOMAT společnosti Ungrmat v Brně. Prodáváme hospodářské potřeby pro dům i zahradu
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Praktický moderní doplněk pro Váš dům – markýzy výsuvné, výklopné, fasádní i volně stojící
Markýzy jsou skvělým moderním doplňkem, který zároveň plní svou funkčnost. U firmy 1A TRADE, S.R.O. v Brně- venkově vybírejte ze čtyř typů markýz – výsuvné, fasádní, výklopné a samostatně stojící.
1A TRADE, s.r.o.
Železářství – šrouby, vruty, hřebíky a další spojovací materiál
Spojovací materiál pro hobby i profesionální použití zakoupíte v prodejně Ungrmat v Rajhradu. V našem železářství pořídíte šrouby, vruty, hřebíky, kotvící prvky a další spojovací materiál.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Prodejna KOVOMAT s domácími a zahrádkářskými potřebami, železářství, prodej barev a laků
Prodejna KOVOMAT v Rajhradě, nedaleko Brna, s velkým výběrem zboží. Prodej domácích i zahrádkářských potřeb, barev, laků, nářadí a železářství zajistí firma Ungrmat s.r.o.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Plastová okna a dveře - montáž, servis oken a dveří
Plastová okna a dveře - výroba a prodej, montáž a servis oken a dveří, vysoce kvalitní okna, dveře od firmy 1A TRADE, s.r.o. v Brně - zboží za příjemnou cenu.
1A TRADE, s.r.o.
Zkvalitnění pracovního prostředí formou realizace zelených kanceláří – poradenství a prodej
Poradenství a realizaci zelených kanceláří pro zkvalitnění pracovního prostředí provádí společnost Zahradnické centrum Brabec, s. r. o. s bohatým výběrem květin a rostlin z Brna.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Zakázková výroba nábytku, truhlářská výroba, Jihomoravský kraj
Společnost Pavel Sojka se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Vyrábíme originální a kvalitní nábytek v Deblíně v Jihomoravském kraji.
Interiérový design – realizace restaurací, obchodních prostor na zakázku
Návrhy a realizace designových restaurací a moderních obchodních prostor na klíč jedině od truhlářské dílny Woodtech Jiřího Májka z Brna.
Jiří Májek Woodtech
Prodej bubnových sekaček a mulčovačů od českých výrobců – stavebnice DAKR TEKTON a TRITON
Zakoupit bubnové sekačky a mulčovače, dodávané od českých výrobců, můžete u společnosti AGS Ing. Beneš v Židlochovicích u Brna. Oceníte velký výběr stavebnic DAKR TEKTON a TRITON a jejich nástavců.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Řezané květiny nebo zasazené v květináčích – výzdoba kanceláří a společných prostor
O výzdobu kanceláří a společných prostor řezanými květinami nebo rostlinami zasazenými v různých nádobách se postárá společnost Zahradnické centrum Brabec, s. r. o. z Brna.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Moderní vybavení kanceláře na klíč
Vybavte svou kancelář luxusním moderním nábytkem. Výrobou kvalitního nábytku se v Brně a jeho okolí zabývá truhlářství Woodtech Jiřího Májka.
Jiří Májek Woodtech
Návrhy, realizace moderních a luxusních interierů na zakázku
S návrhem i realizací moderních, luxusních interiérů vám mileráda pomůže firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Poskytujeme profesionální a nejen truhlářské služby na zakázku.
Jiří Májek Woodtech
Široký sortiment dárkového zboží a svíček - vonné, čajové, hřbitovní i adventních
Brněnská firma Zahradnické centrum Brabec poskytuje nově i široký sortiment dárkové zboží, ve kterém najdete nejen vína, ale také svíčky vhodné pro adventní období.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Doplňkový prodej pro všechny zahrádkáře – hnojiva, netkané textilie, rašelina
Prodejem doplňkového sortimentu pro zahrádkáře – hnojiva, netkané textilie, rašelina, mulčovací kůra, opěrné kůly atd. – se zabývá Zahradnictví Urban v Želešicích nedaleko Brna.
Servis a montáže vzduchotechniky a klimatizačních jednotek - Martin Polák
Pan Martin Polák poskytuje v Jihomoravském kraji servis a montáže pro vzduchotechnická zařízení a klimatizační jednotky.
Dodávka a montáž bezpečnostních dveří třídy 1, 2, 3, 4 do bytů i kanceláří
Chcete-li ochránit svůj byt či kancelář pomocí bezpečnostních protipožárních dveří, obraťte se na společnost AD SECURITY s.r.o., která se specializuje na bezpečnostní a protipožární systémy.
Výroba nábytku, kuchyní, kuchyňské linky na míru, truhlářství
Truhlářské práce, výrobu nábytku, specialista na kuchyňské linky na míru, grafický návrh pro zákazníky zdarma provádí kvalitní firma Truhlářství Radim Sladký z Ivančic.
Kuchyň snů Vám na míru zrealizuje Truhlářství Radim Sladký
Jestli uvažujete o nové kuchyni, pak si nechte zrealizovat kuchyň přímo na míru. Firma Truhlářství Radim Sladký se sídlem v Ivančicích se Vám o vše postará do posledního detailu.
Prodej sazenic růží různých odrůd od českého pěstitele v Brně a okolí
Firma Zahradnictví Urban, která sídlí nedaleko Brna prodává sazenice růží v různých odrůdách. Můžete si vybrat z růží velkolistých, pnoucích nebo sadových.
Vinylové podlahy v imitaci dřeva, kamene či betonu - prodej v e-shopu
Vinylové podlahy v imitaci dřeva, kamene či betonu zakoupíte v e-shopu naší společnosti Bukoma Group s.r.o. z okresu Vyškov. Na vyžádání zasíláme 3 ks vzorků podlah zdarma.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Vinylové schodišťové dílce a podlahy na míru – prodej, e-shop
Při pořízení nové podlahy a řešení schodiště jistě oceníte možnost nákupu na e-shopu firmy Bukoma group s.r.o. z Kovalic u Brna, která prodává vinylové schodišťové dílce a podlahy na míru.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Designové laminátové desky APRA FENIX – vhodné na výrobu nábytku nejen pro truhláře
Široký výběr designových plošných materiálů, mezi které se řadí například laminátové desky APRA FENIX NTM 0720 prodává společnost FAVOUR store s.r.o. z Blučiny nedaleko Brna.
Výroba nábytku – zakázková výroba nábytku na míru
Výrobou nábytku a zakázkovou výrobou nábytku na míru podle přání a představ zákazníka se v okolí Brna-venkov zabývá truhlářství Radim Sladký se sídlem v Ivančicích.
Stylové vinylové podlahy a jejich příslušenství – prodej, pokládka
Bukoma group s.r.o., to jsou profesionálové soustřeďující se na prodej a pokládku vinylových podlah po celé ČR. Malé i velké projekty jsou pro nás hračka.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno