Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Postřikovače a aplikátory – prodej zahradní PROFI řady i s příslušenstvím
Pro aplikaci postřiků, hnojiv a chemických přípravků využijete postřikovače a aplikátory průmyslové, motorové, elektrické a zahradní PROFI řady i s příslušenstvím. Prodává firma AGS Agro sortiment.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Kuchyňské linky, kuchyně na míru, prodej kuchyní - grafický návrh zdarma
Výrobu kuchyňské linky, kuchyně na míru, prodej kuchyní - grafický návrh zdarma, to vše můžete mít od firmy Truhlářství Radim Sladký z Ivančic z okresu Brno-venkov.
Usnadněte si práci na zahradě pomocí AKU nářadí CUB CADET – prodej na eshopu
Zahradní AKU nářadí značky CUB CADET je nejlepším pomocníkem při práci na zahradě. Na eshopu prodává firma AGS Ing. Beneše se sídlem v Židlochovicích. Objednávejte nůžky, fukar, sekačka a vyžínač.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Výroba, dodávka a prodej proudových spojů pro izolované a holé vedení
Armatury, jako jsou proudové spoje jak pro izolované, tak holé vedení vyrábí, prodává a dodává společnost ESTA spol s.r.o.
Ploty, oplocení a plotové systémy – e-shop, velkoobchodní prodej
Ploty, oplocení a kompletní plotové systémy naleznete u společnosti PLOTOVÉ CENTRUM KOPEČEK s.r.o. z Rajhradu u Brna. Veškerý sortiment prodáváme v e-shopu a formou velkoobchodní spolupráce.
Vertikutátory, nebo také provzdušňovače trávníků pomohou připravit zahradu na jaro
Připravte trávník na jaro pomocí vertikutátorů, provzdušňovačů, a tím dosáhnete krásně zeleného trávníku a zamezíte růstu plevele. Prodává firma AGS na eshopu a na prodejně v blízkosti Brna.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Šlechtitelská stanice, výroba a prodej osiva, ovocných stromků
Výroba a prodej osiva, ovocných stromků, travních směsí, šlechtitelská stanice, velkoobchodní i maloobchodní prodej zajišťuje AGROGEN, spol. s r.o., z okresu Brno-venkov.
Šlechtění osiva, šlechtitelská stanice, travní, jetelo-travní směsi
Šlechtíme a udržujeme odrůdy polních plodin, šlechtění osiva, výroba, dodávka travních, jetelo-travních směsí, šlechtitelská stanice AGROGEN, spol. s r.o.
Scénické osvětlení, osvětlovací technika do divadel, kulturních domů i televizí, výroba
Profesionální osvětlovací techniku vyrábí a dodává společnost Art Lighting Production, s.r.o. z Újezdu u Brna. Bohatý sortiment svítidel, výrobníků mlh i stmívačů.
Šlechtění osiva, šlechtitelská stanice, osivo - prodej a výroba
Výrobu a prodej, šlechtění různých druhů osiv, travní směsi, šlechtitelská stanice, osiva léčivých rostlin, pícnin dodává společnost AGROGEN, spol. s r.o. v Brně.
Vchodové a interiérové dveře, plastové dveře - výroba a prodej
Plastové dveře, vchodové a interiérové dveře s certifikací vyrábí, prodává, dodává a montuje firma IVAPLAST s.r.o. v okolí Brno-venkov.
Návrhy a výroba kuchyňských linek – praktické a moderní kuchyně
Návrhy a výrobou kuchyňských linek se v okolí Miroslavi, Pohořelic a Hrušovan nad Jevišovkou zabývá kuchyňské studio Aleš Vít. Nechte si vyrobit praktickou a moderní kuchyň na míru.
Motorové pily pro zahradnictví, lesnictví a údržbu pozemků - prodej
Kvalitní motorové pily, které najdou využití v zahradnictví, lesnictví, při přípravě palivového dříví a údržbě pozemků prodává Zahradní a lesní technika v okolí Ivančic a Brno venkov.
Truhlářské práce na zakázku, výroba kuchyňských linek a nábytku
Chcete-li Truhlářství, které vyrobí skutečně kvalitní nábytek na míru do bytu, či do kanceláří, oslovte firmu Truhlářství Radim Sladký. Vytvoříme zakázky dle Vašich přání.
Výroba plastových a střešních oken z vysoce kvalitních profilů
Plastová a střešní okna z vyrobena velmi kvalitních profilů REHAU a ROTO, instalace okenních doplňků parapety, žaluzie, sítě proti hmyzu ad. zajistí firma IVAPLAST s.r.o. Ivančice
Prodej a servis zahradních křovinořezů značky Stihl a Viking
Prodej a servis zahradních křovinořezů, vyžínačů a motorových pil značky Stihl a Viking nabízí firma Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč v Ivančicích.
Kvalitní plastové vchodové dveře pro rodinné domy s dekorativními prvky
Designové, ale zároveň odolné a pevné. Takové jsou plastové vchodové dveře pro rodinné domy ivančické společnosti IVAPLAST s.r.o.
Výroba a opravy hydraulického nářadí pro montážní firmy - lisovací, střihací
Ve společnosti ESTA se zabýváme výrobou lisovacího, stříhacího hydraulického nářadí pro montážní firmy. Provádíme také opravy.
Zahradní centrum HORTIS, zahradnictví Židlochovice, realizace a návrhy zahrad, jezírek
Veškeré zahradnické práce, úpravy i návrhy projektů poskytuje společnost HORTISCENTRUM s.r.o. z Židlochovic. Zajistíme údržbu zeleně u silnic včetně kácení a výsadby stromů.
Šlechtění a semenářství plodin. Prodej léčivých bylin, léčivky
Šlechtění a semenářství plodin. Prodej léčivých rostlin - léčivé byliny známé jako léčivky od firmy AGROGEN, spol. s r.o. Prodejny stanice Želešice, Slavice, Troubsko.
Grafický návrh, realizace a montáž praktických a nadčasových kuchyní
Novou praktickou a zároveň nadčasovou kuchyni vám vyrobí kuchyňské studio Aleše Víta. Zpracujeme grafický návrh a provedeme realizaci a montáž vaší vysněné kuchyně.
Výhradní dovoz a prodej rustikálních retro ventilů pro radiátory – Elite, Ovus
Výhradní dovoz a prodej rustikálních retro ventilů Elite, Ovus pro radiátory zajišťuje firma TUBOTECH spol. s.r.o. z Hrušovan u Brna. Ta poskytuje také v rámci služeb poradenství i pozáruční servis.
Prodej a servis lesní a zahradní techniky Stihl, Viking
Lesní a zahradní techniku včetně příslušenství, prodej servis, revize a opravy značek Stihl, Viking a B&S zajistí v oblasti Ivančic Miloš Hlaváč
Oblouková kuchyňská dvířka, ohýbaná lakovaná dvířka - moderní renovace
Moderní renovace kuchyní a interiéru. Oblouková kuchyňská dvířka, ohýbaná lakovaná dvířka a ohýbané nábytkové dílce - Český výrobce, Brno.
Výroba kvalitního českého nábytku – vestavěný nábytek na zakázku
Návrhy a výrobou kvalitního českého nábytku se v okolí Pohořelic zabývá společnost Aleš Vít nábytek. Pořiďte si vestavěný nábytek na zakázku.