GOLD SERVICE, s.r.o.

GOLD SERVICE, s.r.o.

Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

Komfortní autobusy, mikrobusy – přeprava po České republice i do zahraničí
Společnost JC Trans s.r.o., která působí v okolí Ostravy, Frýdku Místku i Opavy Vám zajistí bezpečnou přepravu po ČR i do zahraničí komfortními autobusy i mikrobusy.
Tuzemská a mezinárodní nákladní přeprava, osobní autobusová doprava
Hlavními činnostmi naší společnosti TQM - holding s.r.o. z Opavy jsou komplexní logistické služby, osobní autobusová doprava, tuzemská a mezinárodní nákladní přeprava.
Zájezdová autobusová doprava, moderní autobusy
Zájezdovou autobusovou dopravu a moderní autobusy zajišťuje společnost JC Trans s.r.o., která se specializuje na nepravidelnou vnitrostátní a mezinárodní autobusovou přepravu.
Lodní doprava říční, námořní - zboží po řece i na moři
Ve společnosti GARANTRANS Ostrava víme, jaké výhody lodní doprava nabízí, poskytujeme vám tedy služby v této oblasti. Ať už vás tak zajímá námořní doprava nebo doprava říční, jsme vám k dispozici.
Zájezdové autobusy, autobus na zájezd do zahraničí - kvalitní doprava
Zájezdové autobusy, autobus na zájezd do zahraničí a další Vám nabízí společnost JC TRANS, s.r.o., máte jedinečnou možnost zajištění vnitrostátní i mezinárodní autobusové dopravy kvalitními autobusy.
Železniční doprava a spedice, systém kombinované dopravy ACTS s garancí termínu přistavení vozu
Ideální dopravní řešení na míru Vašim potřebám Vám zajistí společnost AWT ROSCO a.s. z Ostravy. Disponujeme bohatými zkušenostmi se železniční spedicí, a to v Tuzemsku i zahraničí.
Autodoprava, zahraniční i tuzemská přeprava zboží do 3,5 tuny dodávkovými vozidly
Tuzemskou i mezinárodní dopravu, na kterou se můžete vždy spolehnout, Vám zajistí společnost Autodoprava Zdenka Sabová z města Nový Jičín – Loučka. Přepravíme Vám zboží až do hmotnosti 3,5 tuny.
Nákladní mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava - silniční přeprava v EU
Pokud potřebujete zajistit silniční přepravu zboží či nákladu, obraťte se na ČSAD Frýdek - Místek a.s., kde poskytují služby v oblasti nákladní vnitrostátní a mezinárodní kamionové dopravě v EU.
Autobusová doprava, přeprava osob vnitrostátní, mezinárodní - pronájem autobusů
ČSAD Frýdek-Místek a.s. provozuje autobusovou přepravu osob po celé České republice i do zahraničí. Ať už jde o vnitrostátní či mezinárodní zájezd, nic pro nás není problém, autobusy také pronajímáme.
DHL Express CZ - expresní mezinárodní přeprava firemních balíků a dokumentů
V České republice působí DHL Express od roku 1986, kdy v tehdejším Československu začala poskytovat služby pod hlavičkou společnosti Čechofracht.
Společnost DHL byla oceněna titulem „Skvělé místo pro práci“.
DHL Express je na 8. místě v žebříčku 25 nejlepších pracovišť na světě. Mezi nejsilnější stránky nejmezinárodnější společnosti na světě patří angažovanost a způsob vedení.
Nadrozměrná doprava investičních a technologických celků bez komplikací
Nadrozměrná doprava investičních a technologických celků společnosti GARANTRANS - postaráme se o rychlou přepravu jakéhokoli nákladu, vyřízení potřebné dokumentace i vybalení a instalaci zboží.
Společenská odpovědnost a globální partnerství
Jako silná nadnárodní společnost si je DHL vědoma své schopnosti pozitivně působit ve prospěch celé společnosti.
DHL Global Forwarding  - specialista na leteckou a námořní přepravu
DHL Global Forwarding je jedna z divizí, která je součástí předního světového poštovního a logistického koncernu Deutsche Post.
DHL je přední světová značka v logistice.
DHL nabízí logistické služby od vnitrostátní a mezinárodní balíkové přepravy přes pozemní, leteckou a námořní přepravu až po řízení průmyslových dodavatelských řetězců.
Mezinárodní a vnitrostátní spedice, zasilatelství Ostrava - kvalitní spediční služby
Přepravní společnost Petr Synek z Ostravy se zabývá především mezinárodní kamionovou dopravou a zajišťuje kvalitní spediční služby - mezinárodní a vnitrostátní spedice, zasilatelství.
Nabídka práce, zaměstnání pro tesaře, truhláře i zámečníky - zajímavé finanční ohodnocení
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku, která se zabývá zasílatelstvím, balením, nakládkami a vykládkami zboží hledá zaměstnance na pozici - pracovník balení a manipulace.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Profesionální mezinárodní a vnitrostátní nákladní kamionová doprava - zasilatelství a spedice
Profesionální mezinárodní i vnitrostátní silniční dopravu kamiony zajišťuje společnost Společnost Petr Synek, která je specialistou na spedici a zasilatelství do zahraničí.
Úspora emisí CO2 při využití elektrokola k rozvozu zásilek – plnění cílů ISO 50001
Využití elektrokol a vozidel na alternativní pohon společností DHL Express a úspora emisí CO2 při svozu a rozvozu zásilek je cílem certifikace ISO 50001 - systémů managementu hospodaření s energií.
DHL Locker (úložné boxy pro vyzvednutí zásilky) – čas je jen na Vás
Pokud jste zaměstnáni a nemáte čas, chuť nebo možnost vázat se čekáním na doručení zásilky kurýrem určený den a hodinu, využijte flexibilní vyzvedávání DHL Locker – úložný box pro vyzvednutí zásilky.
Nákladní kamionová přeprava sypkých materiálů sklápěcími návěsy po celé Evropě
Bezpečnou přepravu sypkých materiálů po celé Evropě zajistí spolehlivě společnost Promet Logistics a.s. Naše nákladní kamionová přeprava využívá moderní sklápěcí návěsy.
Prémiové služby DHL Express za poloviční ceny! - Mít celý svět na dosah nebylo nikdy jednodušší!
31 DHL Servicepoint na vybraných čerpacích stanicích Shell – samoobslužný kiosek. 24 DHL Servicepoint - klasický DHL SP bez samoobslužného kiosku.
DHL – Logistická společnost pro celý svět - denně spojujeme lidi a zlepšujeme jejich život
Společnost DHL, globální lídr v oblasti logistiky, poskytuje zákazníkům své dlouholeté zkušenosti a znalosti z oblasti mezinárodní expresní přepravy.
DHL a trendy v logistice - největší poskytovatel logistických služeb na světě
Podobně jako v jiných oborech podnikání je i v logistice nezbytné inovovat a tak i my v DHL každoročně investujeme nemalé částky do naší letecké sítě a zvyšujeme tak kvalitu služeb pro naše klienty.
Nákladní a silniční autodoprava s hydraulickou rukou pro přepravu stavebního materiálu
Naše spolehlivá společnost IRONSPED s.r.o se sídlem v Ostravě je specialista na nákladní a silniční autodoprava s hydraulickou rukou pro přepravu stavebního materiálu.