GOLD SERVICE, s.r.o.

GOLD SERVICE, s.r.o.

Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

Logistické služby Opava - volná kapacita skladů pro skladování
Hlavní činnosti naší společnosti TQM - holding s.r.o. jsou komplexní logistické služby. Aktuálně Vám poskytujeme volné skladové kapacity v našem logistickém centru v Opavě.
Autobusová přeprava - bezpečné busy na zájezd i školní výlet
Ostravská společnost JC Trans, s.r.o. poskytuje autobusovou přepravu po celé České republice i do zahraničí. Vy si jen vyberete vhodnou velikost autobusu a o vše ostatní se už postaráme my.
Mezinárodní autobusová přeprava - moderní autobusy na zájezd do zahraničí
Autobusovou přepravu na zájezd do zahraničí zajistí společnost JC Trans, s.r.o., která patří mezi přední zájezdové autodopravce s kvalitním, moderním a hlavně bezpečným vozovým parkem.
Mezinárodní kamionová přeprava a zasilatelství do Německa, Nizozemska, Belgie a Španělska
Seneca Trans, s.r.o. z Ostravy se specializuje na zasilatelství a mezinárodní kamionovou dopravu do Německa, Nizozemska, Belgie, Španělska, Rakouska, Švýcarska a Slovenska.
Skladování a logistika - manipulace se zbožím a správa skladů
TQM - holding s.r.o. se v Ostravě, Opavě a okolí zaměřuje na rozvoj logistických služeb v oblasti skladování, a to včetně dalších doprovodných služeb jako je manipulace se zbožím a správa skladů.
Kombinovaná přeprava kusových a paletových zásilek Ostrava, přeprava po ČR a Slovensku
Kombinovaná přeprava balíků, kusových a paletových zásilek Ostrava, přeprava po ČR a Slovensku, vlastní vozový park, kompletní služby od vyzvednutí, skladování až po doručení na určené místo.
BOOKTRANS, spol. s r.o.
Volné pracovní místo Opava - příjmeme řidiče autobusu pro příměstskou osobní dopravu
Společnost TQM - holding s.r.o příjme do svého kolektivu řidiče autobusu pro příměstskou osobní dopravu v Opavě.
Nákladní kamionová doprava do zahraničí - Německo, Belgie, Španělsko
Přepravu zboží do zemí Německa, Belgie a Španělska nákladní kamionovou dopravou zajistí společnost SENECA Trans s.r.o. – spolehlivý tuzemský i vnitrostátní přepravce.
Transport nadrozměrných nákladů po celé Evropě
Přepravíme vše co je těžké, široké, vysoké nebo dlouhé – pohotově, bezpečně a rychle s rozsáhlým vozovým parkem společnosti HRADIL Transport s.r.o. Objednávky řešíme ihned.
HRADIL Transport s.r.o.
Spolehlivá tuzemská přeprava, vnitrostátní doprava kamiony
Tuzemskou přepravu zboží i vnitrostátní dopravu kamiony Vám spolehlivě zajistí firma SENECA trans, s.r.o. z Ostravy.
Projekty bezpečnosti silničního provozu Ostrava, audit bezpečnosti pozemních komunikací, značení
Projekty bezpečnosti silničního provozu Ostrava, audit bezpečnosti pozemních komunikací, dopravní značení, dopravní stavby, akreditovaná zkušební laboratoř.
Dopravní služby, převoz bezbariérovým vozem, dovoz nákupu do domu
Bezbariérový převoz osob či dovoz nákupu do 30 minut snadno a rychle díky společnosti SLUNCE V DLANI, O.S.P. – DOPRAVNÍ SLUŽBY z Olbramice.
Přeprava nadměrných nákladů není s firmou Garantrans žádný problém
Přeprava nadměrných nákladů mnohdy přináší spoustu starostí a nervů - těch vás však v naší společnosti Garantrans rádi ušetříme a vše zařídíme za vás.
Mezinárodní přeprava kamiony, spedice do Německa, Holandska, Belgie i Španělska
Mezinárodní přepravu, spedici zajišťuje společnost SENECA trans s.r.o., která se specializuje převážně na přepravu do Německa, Holandska, Belgie a Španělska, ale také Rakouska, Švýcarska, Slovenska.
Nadměrné náklady, nadrozměrná přeprava včetně doprovodného vozidla
Nadměrné náklady je možné jednoduše dopravit díky nadrozměrné přepravě společnosti Garantrans s.r.o., kterou je možné využít také s doprovodným vozidlem, a to do zemí EU i zámoří.
Kamionová přeprava, doprava do Německa, Belgie, Nizozemí, Španělska, spedice
Kamionovou přepravu, dopravu do Německa, Belgie, Nizozemí i Španělska zajišťuje spediční firma SENECA trans s.r.o, která Vám prostřednictvím kamionové přepravy pomůže zajistit přepravu Vaší zásilky.
Autobusová doprava, autobusy pro vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob, kol i lodí
Tuzemskou i zahraniční přepravu s kapacitou až 51 osob poskytuje společnost JAPARCAR autobusy, s.r.o. sídlící ve Frenštátu pod Radhoštěm.
Pronájem prostorného mikrobusu i s řidičem – pohodlná přeprava i do zahraničí
Pohodlnou přepravu nejen po České republice ale i do zahraničí můžete nyní absolvovat díky pronájmu prostorného mikrobusu, který navíc společnost JC Trans s.r.o. z Ostravy zapůjčuje i s řidičem.
Přeprava nadměrných nákladů se vším všudy - kompletní realizace
Přepravu nadměrných nákladů se vším všudy pro vás zajistí společnost Garantrans s.r.o., která se na nic specializuje a tak ji dokáže kompletně zrealizovat bez větších problémů.
Mezinárodní kamionová přeprava nadrozměrných nákladů - kvalitní vozy
Mezinárodní kamionovou přepravu nadrozměrných nákladů zajišťuje společnost Garantrans s.r.o., která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti a kvalitní vozy.
Luxusní autobus na školní výlet, zájezd po České republice i Evropě
Luxusní autobusy na zájezdy i školní výlety po České republice i celé Evropě zapůjčuje společnost JC Trans s.r.o. v Ostravě, která nabízí opravdu kvalitní a cenově výhodné služby v autobusové dopravě.
Mezinárodní autodoprava, rychlá a spolehlivá přeprava zboží po Evropě
Mezinárodní autodoprava, přeprava zboží po celé Evropě, rychlý a spolehlivý transport zásilek, logistiku a skladování zajišťuje Moto veloci s.r.o., Vratimov.
Spolehlivé stěhování bytů, rodinných domů, kanceláří i celých firem
Firma Romana Košárka provádí spolehlivé stěhování v Opavě. Nabízíme všechny stěhovací služby a poskytneme vám stěhování rodinných domů, kanceláří i celých firem.
Luxusní vnitrostátní i mezinárodní autobusová doprava pro jednoduchou přepravu
Vnitrostátní i mezinárodní autobusovou dopravu zajišťuje společnost JC TRANS, s.r.o., která Vás přepraví kamkoli si budete přát - luxusními autobusy po tuzemsku i zahraničí.
Poskytování levného a spolehlivého odvozu i rozvozu nábytku s dlouholetou praxí
V oblasti odvozu a rozvozu nábytku vám bude jistě výborným partnerem firma Romana Košárka Stěhování Opava, která poskytuje levné a profesionální služby i v oblasti Krnova a jeho okolí.