GOLD SERVICE, s.r.o.

GOLD SERVICE, s.r.o.

Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

Autobus na školní výlet, zájezd s komfortem a profesionálními řidiči
Autobusy na školní výlety a jiné zájezdy zajišťuje společnost Josef Ševčík Autodoprava, která vám zaručí naprostý komfort a profesionální řidiče, kteří vás v pořádku dovezou na určené místo.
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Přeprava zboží po ČR a Evropě, kamionová a dodávková autodoprava, nákladní silniční doprava, spedice, skladování
Firma Šela Habanera, s.r.o. poskytuje služby vnitrostátní a mezinárodní nákladní silniční dopravy. Specializuje se na přepravu zboží od 1 kg do 27 tun.
Autobusová doprava, komfortním autobusem z Ostravy po celé České republice
Autobusová doprava Josefa Ševčíka nabízí přepravu osob po celé České republice i do zahraničí. Naše komfortní autobusy vás přepraví nejen z Ostravy.
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Mezinárodní autobusová doprava - autobusy na zájezdy i dovolenou do zahraničí
Autobusy na zájezdy a dovolenou do zahraničí zajišťuje firma Josef Ševčík Autodoprava, která patří mezi přední české zájezdové autodopravce a má k dispozici moderní a komfortní autobusy.
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Sypké materiály, černé a hnědé uhlí, koks - doprava, prodej
Dopravou a velkoobchodním prodejem sypkých materiálů, černého a hnědého uhlí a koksu se zabývá společnost EMTB Trade s.r.o. Zajišťujeme silniční i železniční dopravu.
EMTB Trade s.r.o.
Autobusová doprava na lyžařské zájezdy - komfortní přeprava
Autobusovou dopravu na lyžařské zájezdy zajistí firma Josefa Ševčíka, která funguje v okolí Ostravy, Frýdku Místku i Havířova. Zvolte si komfortní přepravu a užijte si lyžování.
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Mezinárodní silniční doprava, logistika, přeprava zboží po Evropě, nákladní doprava
Přepravní společnost Ing. Adama Nedomy nabízí služby mezinárodní silniční dopravy a logistiky po celé Evropě.
Velkokapacitní přeprava sypkých hmot sklápěcími návěsy - štěrk, písek, struska
Velkokapacitní přepravu sypkých hmot sklápěcími návěsy zajišťuje společnost EMTB Trade s.r.o. Realizujeme přepravu uhlí, štěrku, písku, strusky a dalšího materiálu.
EMTB Trade s.r.o.
Přeprava nadměrných nákladů Ostrava – zajistíme bezpečný převoz
Dopravit někam nadměrný náklad není vůbec žádná legrace. Nechte tento úkol na specialistech, kteří dbají na platnou legislativu.
Autobusová vnitrostátní a mezinárodní doprava na zápasy i turnaje
Autobusovou vnitrostátní i mezinárodní dopravu nabízí firma Josefa Ševčíka, využít ji můžete jako dopravu na zápasy i turnaje a další výlety.
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Spedice, nákladní přeprava, doprava Skandinávie, Pobaltí, Rusko - kompletní servis
Spedici, nákladní přepravu a dopravu do Skandinávie, Pobaltí či Ruska zajišťuje firma MTM Transport, a.s., která tyto služby obstarává flexibilně a zajistí také kompletní servis.
MTM Transport, a.s.
Stavební a zemní práce, kontejnerová a nákladní doprava od První hornoslezská stavební spol. s.r.o.
První hornoslezská stavební spol. s.r.o. z Dolního Benešova z okresu Opava pro Vás vykoná stavební a zemní práce, nebo zajistí dopravu nákladní a kontejnerovou.
Pronájem klimatizovaného autobusu s řidičem na výlety, svatbu - zájezdový autobus Iveco Axer s bezpečnostními pásy
Nový zájezdový autobus na výlety, svatbu i jiné akce má k disozici firma AUTO EDU, s.r.o. z Ostravy. Domluvte si pronájem - Autobus Iveco Axer je klimatizovaný, vybaven pásy, vhodný až pro 53 osob.
AUTO EDU, s.r.o. Autoškola Ostrava
Světelné dopravní zařízení s příslušenstvím - prodej i pronájem
Světelné dopravní zařízení i s příslušenstvím v okolí Ostravy prodává a pronajímá společnost PROZNAK-DOPRAVNÍ ZNAČENÍ, s.r.o., která působí jako specialista v oblasti dopravního značení.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Kamionová nákladní doprava do Rumunska a Bulharska a celé Skandinávie
Kamionovou nákladní dopravu do Rumunska a Bulharska zajišťuje MTM Transport, a.s. s celorepublikovou působností. Mimo to realizuje dopravu také do celé Skandinávie, Pobaltí, Ukrajiny, Ruska a Řecka.
MTM Transport, a.s.
Přeprava zboží Nový Jičín, přeprava od 1 kg do 27 tun po celé ČR a Evropě, spediční služby
Naše firma Šela Habanera, s.r.o. z Nového Jičína je spediční partner mnoha výrobních či obchodních společností, a to od malých soukromých firem po firmy se světovým či evropským významem.
Stavební kontejnery na zeminu a stavební suť včetně kontejnerové dopravy
Stavební kontejnery na zeminu a suť včetně kontejnerové dopravy Vám poskytuje firma Černohorský s.r.o., která působí po celém Moravskoslezském kraji, především v Opavě a okolí.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Dopravní služby, bezbariérová doprava k lékaři, do nemocnice Olbramice
Nabízíme Vám dopravu 9-ti místným osobním bezbariérovým automobilem k lékaři či na rehabilitaci, zpět Vás zavezeme do 30 min od zavolání!
Dovoz ovoce a zeleniny – jablka, hrušky, cibule, rajčata, pomeranče, hlávkové zelí
O dovoz a přepravu sezónního ovoce a zeleniny, jako jsou jablka, hrušky, cibule, rajčata, pomeranče, hlávkové zelí a další se postará společnost Maple Trade s.r.o.
Mezinárodní, vnitrostátní, nákladní kamionová doprava, profesionální spedice
Společnost JC TRANS, s.r.o. Vám poskytuje služby v oblasti vnitrostátní i mezinárodní nákladní dopravy, a to v rámci přepravy zboží na území České republiky i celé Evropy.
Distribuce, transport a zásobování ovoce a zeleniny
Tuzemská i zahraniční přeprava čerstvého ovoce a zeleniny pro řetězce a velkoodběratele, import a export místních a exotických plodin zajišťuje společnost Maple Trade s.r.o., Třinec.
Nákladní vnitrostátní i mezinárodní přeprava kamiony
Nákladní vnitrostátní nebo mezinárodní přepravu Vašeho nákladu se nebojte svěřit do rukou firmy JC Trans s. r. o., která se specializuje na přepravu v rámci ČR i po celé Evropě.
Autobusová doprava na zájezd, školní výlet, dovolenou - moderní a luxusní autobusy
Mezinárodní i vnitrostátní autobusovou dopravu poskytuje společnost JC Trans, s.r.o. z Ostravy, která Vám zajistí bezpečný, moderní a luxusní autobus na zájezd, školní výlet či dovolenou.
Autobusy na zájezd nebo školní výlet s bezpečnostními pásy - doprava bez zranění
Dopravu bez vážných zranění se pro Vás snaží zajistit společnost JC Trans s.r.o. z Ostravy a Frýdku Místku, která zajišťuje autobusy na zájezd nebo školní výlet právě s bezpečnostními pásy.
Autodoprava a práce autojeřábem - moderní strojní vybavení a technika
Společnost Černohorský s.r.o. poskytuje autodopravu a provádí jeřábnické práce po celém Moravskoslezském kraji, především v Opavě a okolí. K dispozici máme moderní strojní vybavení a techniku.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava