Pro vnitrostátní nákladní dopravu se nejčastěji využívá doprava silniční formou nákladních automobilů a kamionů. Po celé ČR se tak nechá přepravovat nejen náklad různých rozměrů včetně nadrozměrných, ale i různého charakteru od potravin až po sypké, kapalné či plynné materiály včetně nebezpečných. Přeprava je realizována pravidelně i jednorázově.

Spolehlivá autodoprava nejen pro stavební materiály Ústí nad Orlicí - doprava sklápěcími vozidly
Zajišťujeme přepravu betonových směsí autodomíchávači, dále rozvoz písku, kameniva i mulčovací kůry nebo odvoz zeminy a dalšího materiálu na skládku.
Kontejnerová doprava Pardubice - odvoz suti, odpadů, písku, štěrku
Společnost HC STAV s.r.o. Pardubice se zabývá občanskou výstavbou, opravami, zateplování, kontejnerovou dopravou, zámečnickou výrobou a klempířskou výrobou.
HC STAV s.r.o. Bytová výstavba Pardubice
Komplexní dopravní služby, autodoprava tuzemská i zahraniční, moderní vozový park
Přepravu zboží po celé Evropě moderními vozy zajišťuje společnost KOUBA Trans, s.r.o. z obce Zdice v okresu Beroun. Provádíme kompletní dopravní služby včetně chladírenské i expresní přepravy.
KOUBA Trans, s.r.o.
Vnitrostátní nákladní doprava a mezinárodní přeprava, do Polska a na Slovensko, opravy vozů
Přepravu zboží různého druhu zajišťuje společnost AUTODOPRAVA A AUTOOPRAVNA L&M Milan Langpaul z Havlíčkova Brodu. Provádíme opravy vozidel značek MB, AVIA a IVECO.
Kontejnerová doprava - prodej kameniva, převoz sypkých materiálů
Pokud potřebujete kontejnerovou dopravu, pak kontaktujte společnost Josef Velocha se sídlem v Hranicích, která vám zajistí převoz sypkých materiálů nebo odvoz suti i do Lipníka nad Bečvou.
Vnitrostátní a mezinárodní přeprava dřeva, logistika pro široký dřevařský průmysl
Přepravu dřeva pro tuzemsko i zahraničí poskytuje společnost HENGSTBERGER s.r.o. sídlící v obci Hamr na Třeboňsku. Jsme spolehliví dopravci dřeva s vlastní dílnou i mobilním servisem.
HENGSTBERGER s.r.o.
Tuzemská a mezinárodní autodoprava a jeřábnické práce
Firma RAPAStav s.r.o. v Prostějově se zaměřuje nejen na mezinárodní a vnitrostátní autodopravu, ale také vám zajistí kompletní jeřábnické práce autojeřábem.
Vnitrostátní i mezinárodní autodoprava Hradec Králové
Pokud hledáte spolehlivého dopravce s dlouholetou praxí, určitě oslovte firmu Juhasz Logistic, s.r.o. Hradec Králové
Juhasz Logistic, s.r.o. Autodoprava a spedice Hradec Králové
Mezinárodní kamionová doprava, přeprava zboží moderními vozy, Evropa, uskladnění zásilek
Přepravu Vašeho zboží v tuzemsku i do zahraničí Vám zajistí spediční společnost Lukáš Kořínek 2ktransport s.r.o. z Varnsdorfu. Kamionová doprava moderními vozy i spolehlivou skladovou logistikou.
Autodoprava Praha a Středočeský kraj, přeprava písku, štěrku, zeminy i kameniva, deponování
Šterk, suť i kamenivo Vám rychle a spolehlivě odveze společnost s Deponie - Josef Burián sídlící v Praze Královice. Zajistíme přepravu veškerých stavebních materiálů, kůry i okrasných valounů.
Odvoz demoličních a stavebních odpadů Mníšek pod Brdy
Spolehlivý odvoz odpadu z Mníšku pod Brdy a dalších vybraných lokalit podle přání klienta.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Mimo montáže poskytujeme také pronájem a přepravu autem s hydraulickou rukou (HR)
Společnost ST-Mont Pavel Stejskal rozšiřuje v rámci své činnosti službu v oblasti přepravy techniky a strojů, stavebních materiálů, či zboží, pronájem a přepravu autem s hydraulickou rukou.
Tuzemská a mezinárodní nákladní přeprava, osobní autobusová doprava
Hlavními činnostmi naší společnosti TQM - holding s.r.o. z Opavy jsou komplexní logistické služby, osobní autobusová doprava, tuzemská a mezinárodní nákladní přeprava.
Přeprava stavební a zemědělské techniky a nadrozměrných nákladů
Převoz stavebních, zemědělských a lesnických strojů, nadrozměrných nákladů po celé ČR a EU realizuje společnost Autodoprava František Vlček, okres Ústí nad Labem.
Autodoprava František Vlček
Prodej a přeprava sypkého i stavebního materiálu, zemní, výkopové a demoliční práce
Bohatý sortiment kameniva a sypkých hmot Vám poskytne firma Jana Maštalířová Prodej písku a kameniva z Prostějova. Různé druhy písků pro účely betonování, na omítky i pískoviště.
Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava – zajistíme Vám auto od pick-upu po návěs
Vnitrostátní a mezinárodní autodopravu od přepravy pick-upem až po nadrozměrné náklady či drobný rozvor po olomouckém kraji zajišťuje firma VAPEE s.r.o. z Olomouce.
Špičková autodoprava stavebního materiálu - doprava betonu i sypkých směsí
Pokud hledáte špičkového autodopravce stavebního materiálu, který vám zařídí dopravu betonu nebo sypkých směsí na vaši stavbu, pak je zde pro vás spolehlivá stavební firma GEMO a.s.
Kamionová přeprava Trutnov – tuzemská a zahraniční autodoprava
Naše spediční firma JHT CZ s.r.o. Trutnov zajišťuje špičkové dopravní služby a také skladovací a technické služby.
Doprava kontejnery, odvoz suti, odpadů ze staveb
Zabýváme se rychlým odvozem suti, stavebního odpadu a komunálního odpadu vlastní kontejnerovou autodopravou - Slanařstav – Betonárna Kolín, Kutná Hora
Tuzemská i mezinárodní autodoprava, přeprava zboží kamiony
Tuzemská i mezinárodní autodoprava, import a export nákladů, přepravu zboží plachtovými a chladírenskými návěsy realizuje FUKA SPEDITION, s.r.o., okres České Budějovice.
Pronájem auta s hydraulickou rukou pro přepravu zboží, kontejnerů či strojů
Auto s hydraulickou rukou pro přepravu zboží, strojů či kontejnerů si můžete v okolí Dačic pronajmout od společnosti ST MONT Dačice.
Kontejnerová přeprava sypkých materiálů, tuzemská nákladní autodoprava okres Jihlava
Přepravu stavební sutě, kamení i jiných sypkých materiálů Vám zajistí společnost Jaromír Klouda z obce Brtnice na Vysočině. Spolehlivá vnitrostátní kontejnerová přeprava.
Čištění a kropení komunikací, dovoz vody do bazénů, na stavby
Mytí a kropení komunikací, parkovišť, čištění hal, zavlažování zeleně, dovoz vody do bazénů, na stavby a do stavebních strojů realizuje společnost Vysloužil služby s.r.o., Olomouc.
Nákladní autodoprava, vnitrostátní přeprava sypkých materiálů, zboží a těžkých břemen
Spolehlivou přepravu zboží, zásilek i sypkých materiálů Vám zajistí společnost Vladimír Michalec z obce Křelov – Břuchotín. Hravě si poradíme s přepravou všeho, na co si jen vzpomenete.
Odvoz odpadu a suti Praha 9 – nakládka i uložení odpadu v deponii
O odvoz stavební suti a odpadu po bourání se postará včetně nakládky a zajištění kontejnerů společnost Autodoprava lynx, s.r.o. se sídlem v Praze 9.