Pro vnitrostátní nákladní dopravu se nejčastěji využívá doprava silniční formou nákladních automobilů a kamionů. Po celé ČR se tak nechá přepravovat nejen náklad různých rozměrů včetně nadrozměrných, ale i různého charakteru od potravin až po sypké, kapalné či plynné materiály včetně nebezpečných. Přeprava je realizována pravidelně i jednorázově.

Přepravní společnost, doprava ADR, odpadů, materiálů a palet
Dopravní, logistická a přepravní společnost ZDEMAR Ústí nad Labem s.r.o. zajišťuje přepravu ADR, odpadů, tekutých i sypkých materiálů a palet v ČR i do zahraničí dle specifikace klienta.
ZDEMAR CZECH s.r.o. autodoprava
Nákladní autodoprava Ústí nad Orlicí, tuzemská, zahraniční, přeprava sypkých materiálů
Přepravu písku, štěrku či zeminy Vám zajistí společnost Miroslav Skalický - autodoprava, zemní práce se sídlem v Králíkách. Spolehlivá nákladní autodoprava v Česku i v zahraničí.
Nákladní autodoprava a cisternová přeprava ADR po České republice i v zahraničí
Mezinárodní i vnitrostátní přeprava potravinářskými cisternami a nákladní autodopravou ADR. Profesionální cisternová přeprava kapalných chemikálií, sypkých materiálů a nebezpečných nákladů.
Spolehlivá cisternová přeprava pomocí cisteren ADR - přeprava i nebezpečných nákladů
Humpolecká firma Stratmann s.r.o. je specialistou na cisternovou přepravu. Váš náklad přepraví speciálními cisternami ADR, které mohou přepravit i nebezpečné náklady.
Kontejnerová doprava - pronájem i přistavení kontejnerů
Pronájem i přistavení kontejnerů všude tam kde je potřeba vám zajistí společnost Kontejnery Müller z Olomouce - kontejnerová doprava je díky této firmě rychlá a spolehlivá.
Trans-region-stav s.r.o. Chomutov
Společnost TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova realizuje zakázky v oblasti přepravní činnosti, pronájmu dopravních prostředků a v oboru vodohospodářských a průmyslových staveb.
Kompletní kontejnerový servis, svoz materiálu celá ČR
Zajišťujeme vnitrostátní kontejnerovou přepravu včetně kompletního kontejnerového servisu a svozu materiálu po celé ČR - JARÝ s.r.o. Kovošrot Pardubice, Hradec Králové
Autodoprava Hradec Králové
Společnost ADOZ, spol. s r.o. z Hradce Králové nabízí služby autodopravy nejen sypkých a stavebních materiálů nebo odvoz stavební suti.
Kontejnerová doprava stavebního materiálu a sutě Kolín - dovoz stavebních materiálů
Pro své zákazníky zajišťujeme kontejnerovou dopravu stavebního materiálu a sutě, odvoz suti, písku a kameniva - ZIPR s.r.o. Kolín
Nákladní autodoprava tuzemská i zahraniční, přeprava nákladu, zboží a materiálu do 24 tun
Přepravu Vašeho nákladu rychle a bezpečně zajistí společnost Autodoprava Pavel Hájek z obce Charváty u Olomouce. Disponujeme vozovým parkem s kvalitními auty, dodávkami i kamiony.
Kamionová doprava, přeprava kusových a celovozových zásilek
Kamionovou vnitrostátní a zahraniční dopravu v rámci Evropy, Ruska a Turecka, pravidelnou či jednorázovou přepravu kusových a celovozových zásilek zajišťuje OLTRANS DOSTÁL s.r.o.
Nákladní autodoprava, vnitrostátní a mezinárodní doprava, valníky, návěsy, izotermické vozy
Spolehlivou nákladní přepravu předmětů až do hmotnosti 24 tun Vám poskytne společnost Milan Langpaul Autodoprava L+M z Havlíčkova Brodu. Zajistíme dopravu v ČR, na Slovensku i v Polsku.
Bezpečnostní poradce ADR - poradenství v oblasti přepravy ADR, školení
Společnost SAQIA Zlín rozšířila své služby o oblast poradenství a školení ADR v lokalitě Zlínský kraj a Olomoucký, Jihomoravský kraj. K dispozici je Vám bezpečnostní poradce ADR, Michal Varnavčin.
Provádění skrývkových prací, přeprava zeminy, práce s rýpadly, dozery a nakladači
Využijte zkušenosti a vybavení společnost České lupkové závody, a.s. sídlící v Novém Strašecí, která nabízí provádění skrývkových prací, přepravu zeminy a nákladů, výkopové práce nebo skládkování.
Vnitrostátní i mezinárodní přeprava zásilek - dobře dopravený náklad na prvním místě
Pokud hledáte přepravní společnost, pro kterou je dobře dopravený náklad na prvním místě, pak je vám k dispozici MH Zasilatelství z Prostějova - zabývá se vnitrostátní i mezinárodní přepravou zásilek.
Pronájem kontejnerů na odpad a odvoz suti
Pronájmem kontejnerů na odpad a odvoz suti zajišťuje v Olomouckém kraji firma Kontejnery Müller.
Cisternová přeprava potravin a tekutého nákladu v rámci celé EU, přeprava zásilek
Spolehlivou dopravu mléka, vína, piva či olejů po Česku i celé Evropě Vám zajistí energická společnost KREJČÍŘ transport s. r. o. z Prahy 1. Vlastníme moderní cisterny s kompresory a vlastním topením.
Doprava písku Nymburk -  pomocí nákladního auta AVIA s kontejnery
Zajišťujeme dopravu písku pomocí nákladního auta AVIA s kontejnery, doprava písku tříděného, maltového a pro betony - STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Sadská, Nymburk
Poskytování přepravních služeb vozy IVECO a AVIA na menší vzdálenosti v Chomutově a okolí
Potřebujete přepravit náklad na vzdálenost menší než 100 km v okolí Chomutova za příznivé ceny? Obraťte se s důvěrou na společnost Trans-region-stav s.r.o.
Nadrozměrné náklady-přeprava obytných kontejnerů, mobilních domů
Firma S.I.T.S. Zlín se zaměřuje na nadrozměrné náklady. Má dlouholeté zkušenosti v oblasti přepravy nadstandardních nákladů-obytných kontejnerů, mobilních domů.
Nadměrná, nadrozměrná přeprava teleskopickými návěsy v zemích EU
Specializací přepravní společnosti S.I.T.S. Zlín je nadměrná, nadrozměrná přeprava. Jsme vybaveni teleskopickými návěsy pro nadstandardní náklad. Působíme v ČR i v zemích EU.
Nákladní vnitrostátní autodoprava, přeprava sypkého materiálu, okres Ústí nad Orlicí
Spolehlivou vnitrostátní i mezinárodní nákladní autodopravu Vám zajistí společnost Miroslav Skalický - autodoprava, zemní práce z města Králíky. Postaráme se o zemní práce i odvoz suti a stavebnin.
Zemní práce, výkopy inženýrských sítí, odvoz suti, nákladní autodoprava
Zemní a výkopové práce, výkopy pro inženýrské sítě, základy, terénní úpravy, odvoz suti a zeminy, nákladní autodopravu zajišťuje společnost GAS - Transport s.r.o., okres Brno – venkov.
Cisternová přeprava nebezpečných nebo toxických kapalin a chemikálií - cisterny ADR
Firma Stratmann s.r.o. se zabývá vnitrostátní i mezinárodní cisternovou přepravou s cisternami ADR, které jsou vhodné k přepravě nebezpečných látek, kapalin, chemikálií a toxických kapalin.
Speciální technika pro nadrozměrnou, těžkotonážní přepravu
Společnost S.I.T.S. Zlín je vybavena pro nadrozměrnou, těžkotonážní přepravu. K dispozici je speciální technika - teleskopický JUMBO návěs i kolové prohlubně. Firma působí v ČR i zemích EU.