Pro vnitrostátní nákladní dopravu se nejčastěji využívá doprava silniční formou nákladních automobilů a kamionů. Po celé ČR se tak nechá přepravovat nejen náklad různých rozměrů včetně nadrozměrných, ale i různého charakteru od potravin až po sypké, kapalné či plynné materiály včetně nebezpečných. Přeprava je realizována pravidelně i jednorázově.

Mezinárodní i vnitrostátní nákladní doprava Plzeň, spediční služby, efektivní logistické postupy
Mezinárodní i vnitrostátní nákladní doprava Plzeň, spediční služby, efektivní logistické postupy, skladovací plocha na více než 7000 m².
Plzeňský TEN EXPRES s.r.o.
Zemní a výkopové práce, nákladní doprava Blansko, výkopy základů, terénní úpravy, výkopy bazénů
Zemní a výkopové práce, nákladní doprava Blansko, výkopy základů a inženýrských sítí, terénní úpravy, výkopy bazénů, rovnání a svahování terénu, výstavbu zpevněných ploch.
Přistavení kontejnerů na kovový odpad Lanškroun, přivezeme kontejner doporučené velikosti
Přistavení kontejnerů na kovový odpad Lanškroun, přivezeme kontejner doporučené velikosti, firmám nabízíme kontejnerovou dopravu nejen v okolí Lanškrouna.
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Nákladní automobilová doprava Havlíčkův Brod
Přeprava zboží, zásilek a sypkých směsí, nákladní kamionová doprava v rámci České republiky i zahraničí, nejlepší ceny, nejrychlejší dodací termíny zásilek s dopravcem BRUSSMANN s.r.o.
BRUSSMANN s.r.o.
Přistavení kontejnerů na odvoz odpadu, stavebního odpadu a suti
Kontejnery na odvoz suti a stavebního odpadu a odpadu vzniklého při vyklízení a následný odvoz odpadu na příslušné místo zajišťuje v okolí Znojma a Jemnice firma BOŠ spol.
BOŠ spol. s r.o.
Přípravné stavební práce od A do Z Mladá Boleslav, nákladní auto s kontejnerem, výkopy, úpravy
Přípravné stavební práce od A do Z Mladá Boleslav, k dispozici nákladní auto s kontejnerem, zemní a výkopové práce, terénní úpravy, rovnání pozemku, demolice.
Kontejnerová doprava – kontejnery na odvoz a dovoz materiálu
Kontejnerovou dopravu a kontejnery na odvoz a dovoz materiálu, jako je stavební materiál, štěrk, písek, stavební suť či odpad zajistí v okolí Znojma a Třebíče firma BOŠ.
BOŠ spol. s r.o.
Dovoz a odvoz písku, štěrků a dalších sypkých materiálů nejen na stavby
Dovoz a odvoz písků, štěrků a dalších nejen stavebních materiálů pomocí sklopných kontejnerů zajišťuje v okolí Znojma a Moravských Budějovic společnost BOŠ ze Znojma.
BOŠ spol. s r.o.
Přistavení kontejneru na odpad, stavební suť včetně odvozu odpadu
O přistavení kontejneru na odpad a stavební suť se v okolí Boskovic postará firma Kovošrot Hensl. Zajistíme i odvoz naplněného kontejneru.
Kovošrot Hensl s.r.o.
Kombinovaná přeprava kusových a paletových zásilek Ostrava, přeprava po ČR a Slovensku
Kombinovaná přeprava balíků, kusových a paletových zásilek Ostrava, přeprava po ČR a Slovensku, vlastní vozový park, kompletní služby od vyzvednutí, skladování až po doručení na určené místo.
BOOKTRANS, spol. s r.o.
Rychlá přepravu malých balíčků, palet i kontejnerů po celém světě
Tuzemská i mezinárodní kamionová doprava, letecká i námořní přeprava zásilek i kontejnerů. Vše pro Vás zajistí společnost Cargologix s.r.o.
Cargologix s.r.o. dopravní služby
Kamionová doprava Knínice u Boskovic, přeprava nebezpečných nákladů, mezinárodní doprava
Kamionová doprava Knínice u Boskovic, přeprava nebezpečných nákladů v režimu ADR, mezinárodní nákladní doprava, vnitrostátní nákladní doprava.
Nákladní doprava, přeprava sypkých materiálů Ústí nad Orlicí, přeprava strojů a zařízení
Nákladní doprava, přeprava sypkých materiálů Ústí nad Orlicí, přeprava písek, štěrk, suť, přeprava strojů a zařízení, autodoprava.
Autodoprava Martin Závodní
Přepravní společnost, mezinárodní kamionová doprava
Dopravní společnost, mezinárodní a vnitrostátní doprava zásilek, zboží, menších balíčků nebo nebezpečného nákladu, speditérská činnost a logistika s Control Points s.r.o.
Control Point s.r.o.
Silniční motorová doprava Nový Bydžov, nákladní doprava, vozidla nebo jízdní soupravy
Silniční motorová doprava Nový Bydžov, nákladní doprava, vozidla nebo jízdní soupravy, přeprava věcí, břemen, zvířat.
Přeprava dřeva moderními nákladními vozy Hamr, nákladní speciály na přepravu dřevní hmoty
Přeprava dřeva moderními nákladními vozy Hamr, nákladní speciály na přepravu dřevní hmoty, vnitrostátní a mezinárodní přeprava dřeva.
HENGSTBERGER s.r.o.
Autodoprava, letecká a námořní doprava Hradec Králové, doprava vnitrostátní, mezinárodní, zahraniční
Autodoprava, letecká a námořní doprava Hradec Králové, doprava vnitrostátní, mezinárodní, zahraniční, logistika, skladování.
Juhasz Logistic, s.r.o. Autodoprava a spedice Hradec Králové
Transportní a logistické služby, kamionová přeprava po celé Evropě
Mezinárodní a vnitrostátní přeprava. Kvalitní logistické služby po celé Evropě. Přepravu kusových zásilek i sypkých materiálů zajišťuje firma DORYS CZ, s.r.o.
Spolehlivá tuzemská přeprava, vnitrostátní doprava kamiony
Tuzemskou přepravu zboží i vnitrostátní dopravu kamiony Vám spolehlivě zajistí firma SENECA trans, s.r.o. z Ostravy.
Kamionová doprava Příbram, transport po celé Evropě
Zajišťujeme nákladní kamionovou dopravu po Evropě z naší příbramské provozovny. Naše flotila vozidel s její obsluhou zařídí dopravu a spedici jak kusových zásilek, tak těžkých nákladů.
Cisternová přeprava kapalných chemikálií, nebezpečných látek dle ADR v ČR i EU
Společnost OMEGA SERVIS HOLDING a.s. se sídlem v Želatovicích nedaleko Přerova se zabývá přepravou kapalných chemikálií, nebezpečných látek dle ADR v ČR i mezinárodní přeprava cisternami v rámci EU.
Přeprava nadměrných nákladů, lesnické, zemědělské a stavební techniky
Transportní služby, přeprava nadrozměrných nákladů po celé Unii včetně vyřízení všech potřebných dokumentů od Autodoprava František Vlček z Řehlovic.
Autodoprava František Vlček
Přeprava nadměrných nákladů není s firmou Garantrans žádný problém
Přeprava nadměrných nákladů mnohdy přináší spoustu starostí a nervů - těch vás však v naší společnosti Garantrans rádi ušetříme a vše zařídíme za vás.
Kompletní stavební práce s dopravou Brno, zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava
Kompletní stavební práce s dopravou Brno, zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava, instalatérské práce, přípravné stavební práce.
Výkopové a zemní práce, autodoprava Plzeň, bagrování, přípravné práce, kanalizace, drenáže
Výkopové a zemní práce, autodoprava Plzeň, bagrování, přípravné práce pro stavby, kanalizace, pokládka drenáže, pokládka zámkové dlažby, parkoviště, komunikace.