HOTEL SVATÝ HUBERT
Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Rekondiční víkendové a týdenní pobyty, rekreace pro seniory na Vysočině
V krásném prostředí Vysočiny a Žďárských vrchů naleznete Hotel Pavla, který poskytuje rekondiční víkendové a týdenní pobyty a organizované skupinové rekreace pro seniory za velmi příznivé ceny.
Víkendové pobyty pro rodiny s dětmi v příjemném prostředí Hotelu Pavla na Vysočině
Hotel Pavla, který se nachází nedaleko města Žďár nad Sázavou v obci Vlachovice poskytuje víkendové zimní pobyty pro rodiny s dětmi. Užijte si příjemného prostředí a vyrazte na lyže nebo běžky.
Silvestr 2017 - silvestrovská oslava a čtyř denní pobyt v příjemném prostředí Hotelu Pavla
Hotel Pavla, který sídlí nedaleko Nového Města na Moravě v obci Vlachovice, Vás srdečně zve na silvestrovský čtyř denní pobyt se snídaní a zábavou.
Vánoční firemní večírky v příjemném prostředí hotelu Tři Věžičky - bowling, masáže, pivní lázně
Prožijte příjemné vánoční chvíle s svými kolegy v Hotelu Tři Věžičky, který nabízí menší i větší prostory pro firemní večírky. Součástí hotelu je kromě skvělé restaurace i bowling nebo pivní lázně.
Svatomartinské menu v překrásném prostředí Hotelu a Restaurantu Tři Věžičky
Vychutnejte si Svatomartinské menu v Hotelu Tři Věžičky, který poskytuje kromě ubytování také vynikající restauraci, kde Vám uvaří tradiční česká jídla a pohostí Vás skvělým vínem.
Firemní školení, kongresy - wellness hotel, ubytování
Pokud hledáte vhodné místo pro pořádání firemních školení a kongresů s ubytováním a stravováním, pak se obraťte na wellness hotel Tři Věžičky v Jihlavě.
Ubytování pro firmy, firemní školení a akce Žďár nad Sázavou
firemní akce, ubytování, rodinné pobyty, tenisový kurt, kuželky, sklářská huť, wellness, hotel, bezbariérové ubytování, infrasauna, chromoterapie
Restaurace a hotel U Hrocha
Kongresy, školení, firemní akce, semináře
Vhodné prostory pro pořádání kongresů, seminářů, školení a firemních akcí naleznete v areálu Hotelu a restaurantu Tři Věžičky. Hotel se nachází v Jihlavě, nedaleko dálnice D1.
Ubytování pro manažery, hotel v centru Žďár nad Sázvou
Uzavřený salonek pro 15 osob, vlastní parkoviště, ubytování pro firmy a manažery, možnost pořádání školení, seminářů i svateb. Hotel v centru města.
Ubytování v hotelu na Vysočině, pořádání kongresů a školení
Pokud sháníte ubytování na Vysočině vsaďte na Hotel a restaurant Tři Věžičky nacházející se v Jihlavě v blízkosti dálnice D1. Hotel je vhodný pro pořádání kongresů a školení.
Ubytování v penzionu, cykloturistika, ubytování pro cyklisty, Dalešická přehrada, Vysočina
Ubytování v penzionu pro turisty, cykloturisty, cyklisty, restaurace, stravování. To vše můžete mít, když se ubytujete v Penzionu a restauraci u Floriánů.
Narozeninové oslavy, svatby, večírky, firemní akce Náměšť nad oslavou, Mohelno
Pro pořádání narozeninové oslavy, svatby, firemní akce, večírku a jiných akcí doporučujeme využít prostor v Penzionu a restauraci u Floriánů v Hrotovicích.
Ubytování pro cyklisty, penzion s restaurací Dalešická přehrada, Vysočina
Ubytování pro cyklisty v penzionu s restaurací v dostupné vzdálenosti od Dalešické přehrady poskytuje Penzion a restaurace u Floriánů v Hrotovicích na Vysočině.
Penzion pro cyklisty, restaurace, ubytování, dovolená, Třebíčsko, Mohelno
Ubytování, penzion pro cyklisty, restaurace, stravování, ubytování v apartmánu, hezká dovolená na Třebíčsku v Hrotovicích v penzionu a restauraci U Floriánů.
Ubytování na Vysočině, penzion, restaurace s tradiční českou kuchyní, Hrotovice
Ubytování na Vysočině v příjemném penzionu s možností stravování v restauraci s tradiční českou kuchyní poskytuje Penzion a restaurace u Floriánů, v Hrotovicích.
Ubytování pro firmy, firemní šolení, levné ubytování Ždár nad Sázavou
levné ubytování v centru Žďáru nad Sázavou, ubytování pro firmy, salonek pro firemní školení, celodenní stravování, hotel na Vysočině
Ubytování, penzion s restaurací, dovolená za výhodnou cenu na Vysočině, Hrotovice
Příjemná dovolená na Vysočina, pěkný penzion s restaurací, ubytování i pro cyklisty s možností uzamčení kol, ubytování s Wifi připojením nabízí Penzion a restaurace U Floriánů.
Svatby a svatební hostiny Žďár nad Sázavou
levné ubytování na Vysočině, vlastní parkoviště v areálu, manažerské a firemní akce, prostory pro pořádání svateb, oslav narozenin, firemních školení
Zabijačkové hody, zabijačka, restaurace Hrotovice
Penzion a restaurace u Floriánů v Hrotovicích Vás srdečně zve na tradiční zabijačkové hody, které se u nás konají vždy v lednu. Pokud máte chuť na kvalitní čerstvé zabijačkové speciality, pak neváhejte a navštivte nás, zaručujeme Vám gurmánský zážitek se skvělou atmosférou. Můžete si dát lahodný zabijačkový talíř, kde máte na výběr játra, ...
Firemní akce, školení, kongresy, semináře i vánoční večírky
Vhodné prostory pro konání firemních akcí, školení, kongresů, seminářů a vánočních večírků poskytuje luxusní Hotel a restaurant Tři Věžičky v Jihlavě.
Vánoční a novoroční firemní akce, večírky
Pokud se ohlížíte po vhodném místě pro konání vánočních či novoročních firemních akcí a večírků, pak jste na správném místě. Oslavte je v příjemném prostředí Hotelu a restaurantu Tři Věžičky.
Levné ubytování v chatkách na Vysočině
Chystáte se na vícedenní výlet na Vysočinu a rádi by jste si našli nějaké levné ubytování? Pak vyzkoušejte ubytování v chatkách u nás na sportparku Kocanda! Sportpark má rozlohu 13 000 m2, a nachází se v krásné krajině kde v okolí jsou jen lesy. Ubytování je v chatkách, kapacita je cca 100 lůžek. Pokoje jsou 4-lůžkové až 8 lůžkové, každý pokoj ...
Pronájem salonku, společenské akce Vysočina
Chystáte se pořádat nějakou společenskou akci na Vysočině a potřebujete sehnat pronájem salonku? Pak navštivte náš hotel, kde je salonek k pronajmutí celoročně! Hotel se nachází v obci Želiv a celoročně máme v provozu jak restauraci s českou kuchyní tak i salonek pro pořádání nejrůznějších společenských akcí jako jsou teambuildingy, konference, ...
Levné ubytování na Vysočině - Hotel na Kocandě
Sháníte levné ubytování na Vysočině? Pak se zastavte k nám do hotelu, kde Vás ceny jistě potěší! Hotel na Kocandě najdete v Želivi u Humpolce. Nabízíme levné ubytování pro rodiny s dětmi, školní pobyty, firemní akce či semináře a jiné. Celoročně je k dispozici sál pro konference, teambuildingy, coffebreaky, přednášky, semináře a jiné akce a ...
Rodinné víkendové pobyty Vysočina
Hledáte nádherné místo, kde by jste mohli trávit rodinné víkendy? Pak zavítejte k nám do hotelu, kde si jistě svůj pobyt užijete! Najdete nás na Vysočině v obci Želiv u Humpolce. Ubytování nabízíme již od 250,-/noc a k dispozici máme 63 lůžek. Děti do 3 let mají ubytování zdarma. Pro rodinné pobyty poskytujeme slevu. Součástí hotelu je ...