HOTEL SVATÝ HUBERT
Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Penzion Na Hájence – příjemné ubytování v apartmánech nebo mobilních domech
Lesní společenství obcí v Bystřici nad Pernštejnem se nezabývá pouze prodejem a těžbou dřeva, ale také nabízí příjemné ubytování v penzionu Na Hájence.
Hotel, penzion pro cyklisty – zažijte báječnou cykloturistiku na Vysočině
Ideální ubytování pro cyklisty v krásné a poklidné vesničce Škrdlovice u Velkého Dářka nabízí hotel U Hrocha. Místo, odkud můžete poznávat Žďárské vrchy i Vysočinu.
Restaurace a hotel U Hrocha
Luxusní ubytování v apartmánech a skvělá kuchyně v Resort Sněžné Amanita
Resort Sněžné Amanita leží v překrásném okolí Žďárských Vrchů a díky svému skvělému ubytování, báječné restauraci a krásnému okolí si vysloužil hodnocení čtyř hvězdiček.
Výhodné ubytování a stravování - nejen pro příznivce běžeckých tratí a biatlonu
Výhodné ubytování a stravování nejen pro příznivce běžeckých tratí a biatlonu naleznete v Restauraci a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou, kde se o vás opravdu špičkově postarají.
Restaurace a hotel U Hrocha
Zábavní park Šikland - čeká na Vás strašidelný zámek, westernové městečko nebo aquapark
Zábavní park Šikland je největší přírodní park v České republice a můžete se v něm těšit na westernové městečko, přírodní aquapark, strašidelný zámek a mnohé další atrakce pro děti i dospělé.
Ubytování pro firmy za levné ceny - volte penzion Jihlava
Pokud pořádáte firemní akci a hledáte levné a malebné ubytování v Jihlavě, vsaďte si na Penzion U svatého Jakuba, který se nachází přímo v historickém centru města.
Pohodové víkendové pobyty s polopenzí - žádaná lokalita, férové ceny
Pohodové víkendové pobyty s polopenzí naleznete u Restaurace a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Navštivte turisticky žádanou lokalitu Vysočina a ubytujte se za férové ceny.
Restaurace a hotel U Hrocha
Posezení u výborného jídla a také moderní ubytování Havlíčkův Brod
Hostinec u Palánů nabízí v Havlíčkově Brodě posezení u výborného jídla a také moderní ubytování. Součástí je také sál pro 120 hostů, kde vám rádi uspořádáme svatební hostinu, oslavu či seminář.
Cyklistika na Vysočině - levné ubytování pro příznivce sportu Jihlava
Levné ubytování k přespání před další cestou Poskytuje pro milovníky cyklistiky, kteří projíždí Vysočinou, Penzion U svatého Jakuba v Jihlavě.
Cenově výhodné ubytování pro pracovníky firem i zaměstnance na služebních cestách
Ubytování pro firmy a zaměstnance zajišťuje v okolí Jihlavy Hotel Vivaldi Rančířov. Ubytujeme u nás zahraniční i tuzemské pracovníky nebo zaměstnance na služebních cestách za velice výhodné ceny.
Firemní, manažerské ubytování, prostory pro odborná školení
Ubytování pro firmy, manažerské ubytování, prostory určené k firemním školením, plně zařízené pokoje ad. najdete v Jihlavě v Penzionu U svatého Jakuba.
Ubytování ve stylovém, moderně vybaveném hotelu v barokní budově
Pobyt ve stylovém a navíc moderně vybaveném hotelu poskytuje v okolí Jihlavy Hotel Vivaldi Rančířov. Ubytujte se v hotelu umístěném v krásné barokní budově.
Ubytování v centru Jihlavy - náš penzion je vhodný pro rodinné pobyty
Útulné ubytování v samotném historickém centru města Jihlavy nabízí Penzion U svatého Jakuba. Náš penzion je vhodný jak pro rodinné pobyty, tak pobyty firem a jednotlivců.
Ubytování Chalupa U Popelků Nové Město na Moravě, lyžování, turistika a sport, výlety po okolí
Nabízíme ubytování v chalupě U Popelků u Nového Města na Moravě pro rodiny a menší skupinky přátel, využijete klidné místo pro lyžování, turistiku a výlety po okolí.
Pořádání svateb, promocí a rodinných oslav včetně komfortního ubytování
Malebný Penzion U svatého Jakuba v Jihlavě, to je ideální místo pro pořádání svateb, promocí i rodinných oslav, s možností přespání za velmi příjemné ceny.
Cykloturistika - levné ubytování v útulném penzionu
Levné ubytování v útulném penzionu na Vysočině, to je Penzion U svatého Jakuba v Jihlavě. Ideální místo pro milovníky cykloturistiky a další příznivce sportovních aktivit.
Výroba vlastních skleněných dekorací a kurz skláření s mistrem
Zúčastněte se kurzu skláření, který pořádá Restaurace a Hotel u Hrocha ve Žďáru nad Sázavou a přijďte si vyrobit vlastní skleněné dekorace za přítomnosti mistra, jenž vás se vším seznámí.
Restaurace a hotel U Hrocha
Zoo Jihlava - ubytování v penzionu, vhodné pro rodinné pobyty
Pokud se chystáte navštívit Zoo v Jihlavě, jistě uvítáte levné ubytování v malebném penzionu jako stvořeném pro rodinné pobyty. Využijte nabídky Penzionu U svatého Jakuba.
Ubytování v hotelu Brixen Havlíčkův Brod, svatby, firemní školení, kavárna, vlastní parkoviště
Ubytování v hotelu Brixen Havlíčkův Brod nabízí příjemné prostředí, jak pro odpočinek, tak pro pořádání svateb, firemních školení a konferencí.
Ubytování v hotelu Kotyza Humpolec, speciality domácí kuchyně, pořádání firemního školení
Přijeďte poznat Vysočinu a ubytujte se v moderním hotelu Kotyza v pěkných pokojích s kapacitou až 91 osob včetně dvou luxusních apartmá.
Teambuilding Vaší firmy. Hotel u Hrocha Vysočina - Žďár nad Sázavou
Už víte kam vezmete své zaměstnance na teambuilding? Na Vysočině je krásná příroda a hodně druhů aktivit. Ubytování, zábava a dobré jídlo - ideální je hotel u Hrocha.
Restaurace a hotel U Hrocha
Pronájem salonku na předváděcí akce, obchodní schůzky Žďár nad Sázavou
Pronájem salonku, předváděcí akce, obchodní schůzky Žďár nad Sázavou je vám zcela k dispozici u hotelu u Hrocha na Vysočině. Lze využít wellness i sportovní relaxaci.
Restaurace a hotel U Hrocha
Ubytování pro rodiny s dětmi v oblasti Žďárských vrchů, rodinné pobyty
rodinné pobyty za příznivé ceny, krásné okolí Žďárských vrchů, sklářskou huť a jiné krásy naleznete u nás v Restauraci a hotelu U Hrocha na Vysočině
Restaurace a hotel U Hrocha
Vyhledávaný konferenční sál pro konání teambuldingových akcí s ubytováním
Vhodným místem pro konání tradičních i netradičních teambuldingových akcí s moderně vybaveným konferenčním sálem a ubytováním pro všechny zúčastněné je Hotel Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Komfortní ubytování pro jednotlivce, rodiny i větší skupiny v hotelu
Komfortní ubytování v hotelu v blízkosti historického centra Telče pro jednotlivce, rodiny i větší skupiny poskytuje pro cestovatele, dovolenkáře i výletníky Hotel Antoň.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč