HOTEL SVATÝ HUBERT
Cestovní kancelář GLOBTOUR

Pohodlné cestování a ubytování podle Vašich představ v hotelech, penzionech, ubytovnách, chatách, soukromých apartmánech, se snídaní, polopenzí, plnou penzí nebo all-inclusive pohodlně zarezervujete prostřednictvím cestovních kanceláří, airbnb a booking on-line systémů v tuzemsku i zahraničí včetně pojištění storna.

Velké Dářko - ubytování, wellness Vysočina, cyklistika, turistika
Velké Dářko - ubytování v restauraci a hotelu U Hrocha s možností využití privat wellness infrasaunu, vířivou vanu, relaxaci v parní kabině, masáže.
Restaurace a hotel U Hrocha
Soukromá vířivka, relaxace a odpočinek Žďár nad Sázavou
Romantika pro dva v hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou ve vířivé vaně se světelnými efekty. Naprosté soukromí a relaxování za velmi příjemnou cenu.
Restaurace a hotel U Hrocha
Kanonie premonstrátů v Želivě -  poutní místo pro duchovní obnovu i fyzický odpočinek
Rádi byste se vydali na nějaké krásné poutní místo a nevíte kam? Máme pro Vás tip! Navštivte Klášter v Želivě, poutní místo pro duchovní obnovu i fyzický odpočinek.
Ubytovna na Vysočině, příjemné ubytování v chatkách přírodního autocampu Borovinka
Ubytování v moderně zařízených pokojích i tradičních chatkách poskytuje společnost Ubytovna Koněšín TREBI Borovinka s.r.o. Ubytovna v blízkosti restaurace, tenisových kurtů i dětského koutku.
Celoroční ubytování na Vysočině, autokemping, karavany, chata
AUTOKEMPINK VYSOČINA AVZO TSČ ČR ZO Štoky v okrese Havlíčkův Brod nabízí celoroční ubytování, stanování i kempování se sportovním a kulturním vyžitím.
Firemní akce, teambuldingy a školení s ubytováním na jednom místě
Ideální místo pro konání firemních akcí, teambuldingů a školení s ubytováním na jednom a tom samém místě poskytne v okolí Třebíče penzion Lihovar v Rouchovanech.
Komfortní ubytování v penzionu s vlastní restaurací
Komfortní ubytování v nově zrekonstruovaném penzionu v prostorech bývalého lihovaru s vlastní restaurací Vám na Třebíčsku poskytne Penzion Lihovar v Rouchovanech.
Rodinný hotel s wellness procerurami a relaxačními masážemi
Wellness procedury, relaxační masáže, prostory určeny k odpočinku to vše najdete v našem rodinném hotelu Hotel - Restaurant Tři Věžičky.
Prostory pro pořádání konferencí a seminářů ve science centru
Nevšední, ale přitom vkusné a originální prostory pro pořádání firemních konferencí a seminářů poskytuje ekotechnické centrum Altenátor v Třebíči.
Wellness pobyty na Vysočině, pivní lázně, relaxační procedury a masáže
Široký výběr relaxačních procedur a masáží, pivní lázně, saunu i vířivku, to vše si můžete užít v Jihlavě, v luxusním Hotelu a restaurantu Tři Věžičky.
Masáže, odpočinek, sauna, lázně - wellness hotel Jihlava
Prožijte klidný odpočinkový den v lázních, dopřejte si masáž a saunu v krásném a příjemném prostředí Hotelu a restaurantu Tři Věžičky v Jihlavě.
Klášter premonstrátů, národní kulturní památka, ubytování v hotelu
Klášter Kanonie premonstrátů v Želivě je národní kulturní památka a poutní místo s ubytováním v hotelu, pivovarem, degustací piva, pravidelnými prohlídkami a akcemi.
Levné ubytování pro dělníky v blízkosti Dukovan
Levné, čisté a pohodlné ubytování pro dělníky nedaleko Dukovan poskytuje Penzion Lihovar v Rouchovanech, jehož součástí jsou také 2 ubytovny.
Pivní lázně, wellness procedury, relaxace
Jedinečné pivní lázně na Vysočině, wellness procedury, relaxace v hydromasážní koupeli, víkend plný relaxace a uvolnění, to vše nabízí Hotel a restaurant Tři Věžičky v Jihlavě.
Glass turistika, tradiční výroba foukaného skla na Vysočině
Využijte možnosti netradičního zážitkového pobytu v hotelu U Hrocha ve Škrdlovicích, kde Vás čeká výroba foukaného skla pod dohledem zkušeného mistra skláře.
Restaurace a hotel U Hrocha
Zážitkové pobyty – výroba foukaného skla pod dohledem skláře
Využijte možnosti netradičního zážitkového pobytu v hotelu U Hrocha ve Škrdlovicích, kde Vás čeká výroba foukaného skla pod dohledem zkušeného mistra skláře.
Restaurace a hotel U Hrocha
Tratě pro běžkaře a příznivce lyžování - oblíbené ubytování
Vyberte si komfortní ubytování na Vysočině, kde si výtečně odpočinete po běžkách i lyžování. Neváhejte si zarezervovat svůj termín v Hotelu a restauraci U Hrocha.
Restaurace a hotel U Hrocha
Výhodné lyžařské pobyty pro rodiny s dětmi – jarní prázdniny na Vysočině
Získejte výhodné lyžařské pobyty pro rodiny s dětmi v období jarních prázdnin. Ubytujte se v restauraci a hotelu U Hrocha na Vysočině a užívejte si zimních radovánek.
Restaurace a hotel U Hrocha
Jarní prázdniny na Vysočině – pobyty pro rodiny s dětmi
Jarní prázdniny se blíží, vyražte na rodinnou dovolenou na Vysočinu. Restaurace a hotel U Hrocha ve Škrdlovicích je báječným místem pro pobyt rodin s dětmi.
Restaurace a hotel U Hrocha
Relaxace na Vysočině, wellness hotel, odpočinek Ždár nad Sázavou
ubytování na Vysočině, hotel, wellness, relaxace, rodinné pobyty, firemní akce, infrasauna, sklářská huť na Vysočině, masážní vany, chromoterapie
Restaurace a hotel U Hrocha
Firemní akce pořádané v kongresové centrum s bowlingem
Firemní akce pořádané v kongresovém centru s bowlingem, školení, kongresy, semináře, kongresové sály to vše v Hotel - Restaurant Tři Věžičky.
Ubytování v Hotelu Tři Věžičky - wellness, pivní lázně, sauna, bowling a skvělá restaurace
Hotel Tři Věžičky je krásný hotel, který leží nedaleko měst Jihlava a Havlíčkův Brod blízko dálnice D1. Hotel disponuje wellness procedurami, pivními lázněmi, bowlingem, saunou a skvělou restaurací.
Odpočinkový den s wellnesss v pivních lázních
Pokud hledáte ideální místo k odpočinku, pak navštivte wellness a pivní lázně v Hotelu a restaurantu Tři Věžičky v Jihlavě, v blízkosti dálnice D1.
Výukové salonky vhodné pro firemní školení a semináře včetně ubytování
Firemní školení a semináře můžete pořádat v příjemné prostředí Hotelu Pavla, který sídlí nedaleko Nového Města na Moravě a disponuje třemi výukovými salonky a celkem 34 útulnými pokoji pro ubytování.
Firemní školení, semináře, akce i ubytování v okolí Žďáru nad Sázavou
Ubytování pro firmy, zajištění prostorů pro školení, semináře, kongresy a jiné firemní akce za příjemné ceny můžete uskutečnit v Hotelu U Hrocha, který sídlí ve nedaleko Žďáru nad Sázavou.
Restaurace a hotel U Hrocha