AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o.

AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o.

Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Modernizovaná, nová Škoda FABIA FL již na prodej - možnost zkušební jízdy
U autorizovaného dealera Škoda DOBE - CAR s.r.o. můžete od září 2018 pořídit vůz New Fabia. Nová Fabia je modernizovanou verzí bestselleru, neváhejte, zveme zájemce z okolí Zlína.
Tónování autoskel - rychlá montáž autofólie za 2-3 hodiny
U společnosti AUTOSKLO TRUMF si můžete domluvit tónování autoskel. Montáž autofólie je rychlá, za 2-3 hodiny je vůz připraven. Služby poskytujeme převážně v regionu Kroměříž, Přerov, Zlín.
Prodej předváděcích a ročních vozů s prodlouženou tovární zárukou
U prodejce vozů Škoda, VW, Audi, Kia, firmy ARAVER CZ Uherské Hradiště, můžete využít slevy u předváděcích a ročních vozů. Ojeté vozy jsou s platnou tovární zárukou.
Montáž transportního chlazení a chladící skříňové nástavby užitkových vozidel
Chladící skříňové nástavby užitkových vozidel a montáž transportního chlazení DELPHI Frigosoft provádí firma Klimacar Zlín po celé ČR.
Výprodej předváděcích vozů Seat-nový vůz se slevou
Pořiďte si ve výprodeji některý z předváděcích vozů Seat v autosalonu Araver CZ Vlčnov, Uherské Hradiště. Nový vůz se slevou má najeto minimum kilometrů. Byly použity pro předváděcí jízdy.
Výměna autoskla, předního, čelního skla zdarma-komunikaci s pojišťovnou řešíme za Vás
S firmou Autosklo Trumf je výměna předního, čelního skla bez starostí. Komunikaci s pojišťovnou při výměně autoskla zdarma řešíme za Vás. Působíme v regionu Kroměříž, Přerov, Zlín.
Nezávislé topení Eberspächer pro lehká nákladní, osobní vozidla
Autorizovaný servis pro montáže nezávislého topení Eberspächer je v regionu Zlín firma Klimacar. Montujeme nezávislé topení pro lehké nákladní a osobní vozidla.
Zimní servisní akce pro vozy Volkswagen - servisní prohlídka i originální díly za výhodnou cenu
Aktuálně probíhá v EURO CAR Zlín zimní servisní akce pro vozy Volkswagen - servisní prohlídka za cenu 399,- Kč, díly i příslušenství VW výhodně.
Využijte operativní leasing na nový vůz Škoda - pořízení vozu bez starostí
U společnosti ARAVER CZ Uherské Hradiště můžete využít operativní leasing při pořízení vozu Škoda a získat nový vůz bez starostí, bez akontace - v ceně pojištění, garanční servis, zimní pneumatiky.
Zimní servisní akce Seat-přímý příjem vozu na servis
Pro majitele vozů Seat je zde pravidelná zimní servisní akce, platná až do 31.prosince. V regionu Uherské Hradiště se objednávejte u společnosti ARAVER CZ-přímý příjem vozu zdarma.
Čištění filtrů pevných částic, katalyzátorů - DPF cleaning na Moravě
ATK AUTOSERVIS Kroměříž poskytuje službu DPF cleaning na celé Moravě. Provádíme profesionální čištění filtrů pevných částic a katalyzátorů.
Rychlá výměna, oprava, montáž autoskel na osobní auta
Rychlou výměnu, opravu a montáž autoskel vám zaručuje AUTOSKLO TRUMF s.r.o. z Kroměříže. Provádíme výměnu čelních, bočních a zadních autoskel na osobní auta ve Zlínském kraji.
Zimní servisní akce Škoda, VW, Audi, Seat - sezónní prohlídka vozu podzim, zima
U společnosti ARAVER CZ Uherské Hradiště probíhá zimní servisní akce Škoda, VW, Audi, Seat. Rezervujte si termín sezónní prohlídky vozu včas.
Výměna pneu, mobilní pneuservis moto, osobních, nákladních aut
Pneuservisní služby poskytne firma CZECH STYLE Zlín-rychlá výměna pneu i oprava běžných defektů. K dispozici je Vám mobilní pneuservis osobních, nákladních aut, motocyklů.
Autofólie, tónování skel pro vylepšení vzhledu vozu
Autofólie pomohou vylepšení vzhledu vozu s minimální investicí. Můžete si domluvit aplikaci u firmy AUTOSKLO TRUMF Kroměříž, působí v lokalitě Zlínský kraj. Díky tónování skel se zvýší i hodnota vozu.
Skladové vozy Volkswagen se slevou - osobní i užitkové vozy VW
U autorizovaného prodejce vozů Volkswagen, firmy EURO CAR Zlín, můžete pořídit skladové vozy Volkswagen se slevou. Vybírat můžete osobní i užitkové vozy VW.
Prostorný Ford Focus Kombi za skvělou cenu - více prostoru a bezpečí pro celou rodinu
Pořiďte si Ford Focus kombi již za skvělých 319 990 Kč! Navštivte spolehlivého zlínského prodejce Auto Viki a.s. a odjeďte s tímto prostorným a bezpečným vozem.
Prodej Škoda Rapid Spaceback fresh s atraktivní výbavou - vozy, co mají šťávu
Pokud hledáte auto s atraktivní výbavou za dobrou cenu, pak si vyberte v DOBE-CAR Holešov Škoda Rapid Spaceback fresh včetně 5leté záruky. V DOBE-CAR prodávají vozy, co mají šťávu.
Nové Mitsubishi Eclipse Cross, autorizovaný prodej vozů značky Mitsubishi
Společnost UNICARS CZ s.r.o. představuje nové Mitsubishi Eclipse Cross a jako autorizovaný prodejce vozů značky Mitsubishi ve Zlíně Vám zajistí kvalitu a spolehlivost při koupi tohoto nového vozu.
Bestseller Mitsubishi ASX za super cenu se zárukou kvality
Společnost UNICARS CZ s.r.o. prodlužuje AKCI a představuje Vám bestseller mezi crossovery - Mitsubishi ASX, který můžete mít za skvělou cenu od 369 000 Kč.
Sportovní vůz plný života to je Ford EcoSport - výkonný, bezpečný, prostorný a za bezkonkurenční ceny
Připravte se na nový sportovní vůz plný života! Navštivte Auto Viki a.s. ve Zlíně a odjeďte s novým Ford EcoSport za bezkonkurenční ceny, jedná se o kompaktní SUV s prvotřídní výbavou.
Doplňky, příslušenství k obytným vozům, ke karavanům zn. Reimo
Společnost EASTWANDER z regionu Zlínský kraj je oficiálním dealerem společnosti REIMO, která dodává doplňky, příslušenství k obytným vozům, karavanům. Objednávky vyřídíme za Vás.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Nový vůz Citroën DS5 s pohonem všech 4 kol a hybridním pohonem
Přijďte si pro nový luxusní vůz Citroën DS5 s pohonem všech 4 kol a hybridním pohonem k autorizovanému prodejci UNICARS CZ s.r.o. ze Zlína.
Předváděcí nebo ojeté zánovní vozy za skvělé ceny a prověřený stav vozidel
Přáli byste si nový automobil, ale nemůžete si jej dovolit? Využijte našich nabídek v Autobazaru ve Zlíně, kde Vám pomůžeme najít ojetý ale zánovní vůz nebo auto z předváděčky za bezkonkurenční cenu.
Prodej vozů Citroën, Mitsubishi a Nissan včetně kompletního servisu
Firma UNICARS CZ s.r.o. ve Zlíně - Malenovicích působí jako autorizovaný prodejce vozů značek Mitsubishi, Nissan, DS a Citroën. Poskytujeme záruční i pozáruční servis těchto automobilů