AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o.

AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o.

Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Prodej převodovek osobních, užitkových vozidel-montáž, oprava převodovky
Autoservis Klimacar Zlín provádí opravy i montáž převodovek. Nabízí na prodej převodovky osobních, užitkových vozidel.
Nový vůz Škoda Rapid facelift poskytne vyšší komfort - nový vůz od autorizovaného prodejce
Firma DOBE - CAR Holešov je autorizovaný prodejce vozů Škoda pro region Zlín, přijďte si vyzkoušet nový vůz Škoda Rapid facelift, který Vám poskytne vyšší komfort.
Výměna autoskel snadno v autoservisu Tricar-řešíme vše za Vás
V Autoservisu Tricar Limit Zlín jde výměna autoskel snadno, řešíme jednání s pojišťovnou a vše ostatní související s výměnou za Vás.
Oprava praskliny čelního skla-bodové i podélné praskliny jsou opravitelné
Firma CZECH STYLE, spol. s r.o. provádí opravy praskliny čelního skla. Technicky je možná oprava bodových i podélných prasklin. Provozovny máme Zlín, Praha Veleň, Brno.
Nový Fiat Tipo-rodinný sedan s titulem nejlepší koupě roku 2016 v Evropě
Pořiďte si rodinný sedan Fiat Tipo v DOBE-CAR Holešov. Tento vůz získal titul nejlepší koupě roku 2016 v Evropě. Zveme zákazníky z okresu Zlín, Kroměříž na testovací jízdy.
Pneuservis pro osobní, dodávková vozidla, přezutí kol
Autoservis a pneuservis Tricar Limit Zlín nabízí přezutí kol a opravy pneumatik pro osobní a dodávková vozidla pro klientelu v regionu Zlínský kraj.
Prodej autoagregátů na nákladní vozy Tatra, Liaz, Avia, traktory Zetor
Široký sortiment autoagregátů na nákladní vozy Tatra, Liaz, Avia i traktory Zetor poskytuje Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták z regionu Zlín.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Mobilní pneuservis na osobní, nákladní automobily, vozy pickup
Mobilní pneuservis firmy CZECH STYLE je k dispozici pro osobní, nákladní automobily, i vozy pickup. Provozovna Veleň Praha-Východ.
Nezávislé topení pro osobní vozidla, dodávky-montáž, autorizovaný servis
Firma Klimacar Zlín nabízí montáž nezávislého topení Eberspächer. Vužijete ho pro osobní vozidla, dodávky. Jsme jediný autorizovaný servis v regionu Zlínský kraj.
Zimní servisní akce v autoservisu Škoda-kvalitní servis vozu je základ bezpečné jízdy
Pečovat o vůz před zimní sezónou je nutnost. V autoservisu Daníček s.r.o. Zlín probíhá zimní servisní akce Škoda. Poskytneme kvalitní servis Vašemu vozu za akční cenu.
Kvalitní, technicky prověřené vozy-dovoz ze zahraničí, z EU
Firma MS CAR pro klientelu z okresu Zlín, Kroměříž nabízí dovoz aut ze zahraničí. Jde o kvalitní, technicky prověřené vozy převážně z EU - Německa, Holandska, Belgie.
Servis, montáž, oprava kompresorů, chladičů, kondenzátorů
Odbornou montáž i opravy kompresorů, chladičů, kondenzátorů provádí firma Klimacar pro klientelu z regionu Zlín. Jsme autorizovaný servis vozidel Saab.
Nový model vozu VW Golf - akce, testovací jízdy u autorizovaného prodejce Volkswagen
Autorizovaný prodejce vozů VolksWagen, společnost EURO CAR Zlín zve na převáděcí jízdy novým vozem VW Golf. Vyzkoušejte si nový model vozu osobně a využijte akce při nákupu.
Dovoz, prodej aut ze zahraničí-z EU, Německa, Holandska, Francie, Belgie
Pořiďte si kvalitní ojetý vůz od zkušeného dovozce aut, firmy MSCAR Kroměříž. Jde o dovoz z EU, převážně z Německa, Holandska, Belgie, Francie.
Prodej Sidi obuv, moto boty, servis a prodejna jízdních kol
Italské motocyklové boty značky Sidi, kvalitní moto obuv i jízdní kola prodává KOLOVNA KM s.r.o. v Kroměříži. Také provádí profesionální servis veškerých typů kol.
Rodinný Nissan X-Trail - prostorné a všestranné SUV s novým dieselovým motorem
UNICARS CZ s.r.o. ve Zlíně přináší rodinný Nissan X-Trail s novým dieselovým motorem, prostorné a všestranné SUV s pohonem 4x4 pro každé dobrodružství.
Nový vůz Citroën C3 - komfortní vůz se zabudovanou kamerou a panoramatickým střešním oknem
Citroën představuje nový Citroën C3 a oživuje tak svůj bestseller, který si můžete zakoupit u autorizovaného prodejce UNICARS CZ s.r.o. ve Zlíně. Tento vůz Vás nadchne svou barevností a komfortem.
Autoservis a pneuservis - příprava vozu na STK, kontrola autoklimatizace
PeMi autoservis s.r.o. má v regionu Zlín mnoho spokojených zákazníků. Zajistíme přípravu vozu na STK, veškeré běžné služby autoservisu a pneuservisu i kontrolu autoklimatizace.
Škoda Superb-auto roku 2016 z Autosalonu DOBE-CAR
Škoda Superb získala ve své třídě titul auto roku 2016. Přijďte vyzkoušet tento vůz do Autosalonu DOBE-CAR Holešov a pocítíte nejvyšší komfort cestování.
Měření emisí benzínových, dieselových motorů-emisní stanice
Emisní stanice firmy KLAS o.v.d. Kroměříž provádí měření emisí u benzínových motorů a metodou volné akcelerace u dieselových motorů.
Prodejní centrum NORA-prodejna autodílů, náhradních dílů, příslušenství Škoda
Pro karosáře a autoopravny nabízí firma Auto Daníček Zlín možnost odběru autodílů, náhradních dílů a příslušenství Škoda. Prodejna NORA Vás překvapí zajímavými slevami.
Nabídka práce Zlín -  v zavedené autodílně pro manuálně zručné jedince ve skvělém kolektivu
Společnost DARO CAR ze zlína, hledá do svého kolektivu dalšího manuálně zručného jedince, který má zájem o práci v zavedené autodílně. Vše naučíme a ukážeme!
DARO CAR, s.r.o. Autosklo zdarma přes pojišťovnu
Prodej, eshop, servis italské skútry - PIAGGIO, VESPA
Firma DVTM s.r.o. se zabývá prodejem a servisem italských skútrů. V e-shopu můžete přehledně vybírat skútry značek PIAGGIO, VESPA a další. Naši prodejnu naleznete ve Zlíně.
Veškeré pneuservisní práce a prodej pneumatik, protektorů, autodoplňků
Pneuservis Bajer najdete poblíž Kroměříže, v obci Nětčice u Zdounek. Provádí veškeré pneuservisní práce, máme na prodej velký výběr pneumatik, protektorů i autodoplňků a autokosmetiky.
Servis autoklimatizace, údržba klimatizace v autě
Servis autoklimatizace je nutné provést před letní sezónou. Ve firmě CZECH STYLE provádíme pravidelnou údržbu klimatizace v autě po celý rok. Provozovny máme Zlín, Praha, Brno