AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o.

AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o.

Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Autolakovna Bilík-lakování karoserie veteránů, automobilů i motocyklů
Lakovna se specializací na lakování karoserie veteránů ve Zlíně - Autolakovna Bilík. Provádíme i běžné renovace laku automobilů a motocyklů.
Autolakovna Zlín - Pavel Bilík www.autolakovna-zlin.com
Doklad o ekologické likvidaci vozu Vám umožní vyřazení vozidla z provozu, odhlášení z registru vozidel
Firma Salvage-UH s.r.o. provozuje Autovrakoviště Kunovice - vystaví vám po převzetí vozidla doklad o ekologické likvidaci vozu, je nutný k odhlášení z registru vozidel a vyřazení vozidla z provozu.
Salvage-UH s.r.o. Autovrakoviště Kunovice
Mokré čištění interiéru vozidla - čištění osobních aut, dodávek, autobusů mokrou cestou
Společnost DH - servis Uherské Hradiště provádí mokré čištění interiéru vozidla. Čištění mokrou cestou provádíme u osobních aut, užitkových vozidel, dodávek i autobusů.
DH - servis Hana Grebeníčková
Náhradní díly z vrakoviště - použité motory, části karoserie, elektroinstalace
Náhradní díly z vrakoviště pořídíte za výrazně nižší cenu. Zájemci z regionu Uherské Hradiště mohou pořídit použité díly, motory, části karoserie, elektroinstalace na Autovrakovišti Kunovice.
Salvage-UH s.r.o. Autovrakoviště Kunovice
Expresní, zakázkové lakování vozidel, motocyklů-Autolakovna Bilík
Autolakovna Zlín - Pavel Bilík provádí expresní lakování vozidel a motocyklů i zakázkové lakování pro tuningové vozy, veterány, včetně karosářských prací.
Autolakovna Zlín - Pavel Bilík www.autolakovna-zlin.com
Opravy automatických převodovek v krátkém čase
Pokud máte problém s automatickou převodovkou, Autoservis Dolina v krátkém čase vyřeší opravy automatických převodovek. Provoz máme nedaleko Uherského Hradiště-Zlínský kraj.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Servis obytného automobilu před dovolenou i po havárii - oprava obytňáků od různých výrobců
Společnost EASTWANDER, s.r.o. se zabývá stavbou obytných vozů a zajištuje i opravy obytných automobilů vlastní výroby i jiných výrobců, servis převážně pro zákazníky ze Zlínského kraje, Moravy.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Prodej motorek Benelli, Jawa Pérák, elekromotorek Talaria Sting, Sur-Ron light Bee
BD commodity - Moravia Moto rozšířila své aktivity o pronájem a prodej motorek i elekromotorek, v prodeji stroje Benelli, Jawa Pérák, Talaria, Sur-Ron. Provozovna Polešovice u Uherského Hradiště.
Autolakovna Zlín používá kvalitní laky Dupont, co odolají každodennímu provozu
Autolakovna Zlín - Pavel Bilík používá pro lakování vozidel pouze kvalitní laky. Kvalita laků Dupont je ověřena, odolají každodennímu provozu.
Autolakovna Zlín - Pavel Bilík www.autolakovna-zlin.com
Profesionální CNC výroba dílů a komponentů pro motorsport - turbo racing
Různé díly pro motorsport, turbo racing dodává strojírenská firma KOVO Uličný sídlící v Hulíně u Kroměříže. Zabýváme se CNC kusovou či zakázkovou výrobou komponentů nejen pro závodní vozidla.
KOVO Uličný Roman Uličný
Profesionální servis, opravy amerických vozů - Chrysler, Jeep, Dodge
Autoservis Dolina je schopen poskytnout profesionální servis amerických vozů Chrysler, Jeep, Dodge i vozů off road. Provádíme i běžný servis pro zákazníky z okolí Zlína, Hodonína, Uherského Hradiště.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Nástavby nákladních vozidel se specializací na kontejnerové nosiče a sklápěče
Firma FORNAL trading Kroměříž patří mezi přední výrobce nástaveb nákladních vozidel na českém trhu, zabýváme se vývojem a modernizací našich výrobků se specializací na kontejnerové nosiče a sklápěče.
FORNAL trading s.r.o. Výrobce nástaveb nákladních vozidel
Dekarbonizace motoru - ochrana proti zadření motoru
V regionu Zlín, Uherské Hradiště provádí dekarbonizace motoru Autoservis Dolina - Kudlovice. Dekarbonizace je ochrana proti zadření motoru, má vliv na zvýšení výkonu motoru a nižší spotřebu paliva.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Servis, plnění klimatizace v autě - když klima v autě málo chladí
V autoservisu B&D CARS poskytujeme kompletní servis a plnění klimatizace v autě. V případě, že zaznamenáte, že klima málo chladí, přivezte svůj vůz, náš servis je ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
B&D CARS - Michal Butek Servis vozidel Uherské Hradiště
Moto půjčovna - pronájem motorky Honda, Benelli, Jawa Pérák, skútru
V Moto půjčovně Moravia Moto v Polešovicích u Uherského Hradiště je možné si sjednat pronájem motorky i skútru, k dispozici stroje Honda, Benelli, Jawa Pérák. Dostačující oprávnění na skupinu A2.
Diagnostika motoru amerických vozů - autodiagnostika Chrysler, Jeep
V Autoservisu Dolina u Uherského Hradiště jsou vybaveni pro autodiagnostiku vozidel Chrysler, Jeep i dalších amerických vozů. Diagnostika motoru je prováděna na kvalitním diagnostickém zařízení.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Pronájem luxusních limuzín s řidičem
Společnost Limuzíny Slezáček se zabývá pronájmem luxusních limuzín s řídičem na svatby, rozlučky se svobodou, narozeniny, párty, plesy i další akce.
Autorizovaný servis vozů Hyundai - zimní, letní servis vozu , akce na autodoplňky
Hyundai Slovácké strojírny Uherský Brod poskytují autorizovaný servis vozů Hyundai pro zákazníky z okolí Uherského Hradiště. Využijte akce na sezónní servis vozu nebo zimní, letní akce na autodoplňky.
Autorizovaný prodejce vozů Hyundai - největší autosalon v ČR má připraveny nové i předváděcí vozy
Hyundai Slovácké strojírny Uherský Brod je autorizovaný prodejce vozů Hyundai pro zákazníky nejen na Moravě. Jde o největší autosalon Hyundai v ČR, připraveny máme nové i předváděcí vozy.
Půjčovna vícemístných aut, dodávek, osobních vozidel - výhodný pronájem
Společnost UH CAR Uherské Hradiště poskytuje výhodný pronájem osobních vozidel i dodávek. Půjčovna má i několik vícemístných aut - 8 místný vůz Toyota Proace, 9 místný Opel Vivaro, Citroen Jumpy.
Montáž, servis, plnění, čištění, dezinfekce autoklimatizace Kroměříž
Kontrolu autoklimatizace si můžete nechat provést v Autoservisu Došlík Kroměříž. Zajistíme servis, plnění, čištění, dezinfekci i montáže nové klimatizace do Vašeho vozu.
Petr Došlík - Autoservis Kroměříž www.autoservis-doslik.cz
Auto diagnostika vozidel Chrysler, Jeep, Dodge-servis pro americké vozy
Servis pro americké vozy poskytuje Autoservis Dolina u Uherského Hradiště. Autodiagnostika, diagnostika vozidel Chrysler, Jeep, Dodge.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Opravy automatických převodovek vozidel všech značek
Autoservis Dolina se specializuje na opravy automatických převodovek vozidel všech značek. Provádí i běžné opravy vozidel, naše provozovna je v obci Kudlovice nedaleko Uherského Hradiště i Zlína.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Prevence proti ztrátě motoru existuje-dekarbonizace motoru
Dekarbonizace motoru je prevence proti zadření motoru. Pravidelným servisem předejdete finanční ztrátě - Autoservis Dolina zajistí pravidelnou údržbu Vašeho vozu.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Opravy hydraulických zvedáků nákladních vozidel
Opravy hydraulických zvedáků všech typů nákladních vozidel zajistí firma SLOMAK Zlín. Na prodej u nás i náhradní díly pro hydraulické zvedáky.