Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Všestranný, moderní a dynamický vůz Kia Venga
Chcete-li si pořídit vůz, který bude všestranný, moderní a dynamický, tak se obraťte na AUTOCENTRUM KAŠPAR, kde vám naši zkušení odborníci rádi poradí s výběrem toho pravého vozu pro vás.
Kontrola sbíhavosti - 3D geometrie kol pro bezpečnost a pohodlí vaší jízdy
Pro bezpečnost a pohodlí vaší jízdy provádí Auto Kubiček kontrolu sbíhavosti - 3D geometrii kol v Šumperku i Olomouci. Zajistí vám kvalitní služby s dostatečným technickým i znalostním zázemím.
Zcela nový model Kia Rio - dokonalý automobil pro každodenní život ve městě
Korejský hatchback Kia Rio je dokonalým automobilem pro váš každodenní život ve městě. Tento zcela nový model si můžete přijít prohlédnout a vyzkoušet do AUTOCENTRA KAŠPAR v Šumperku - Rapotíně.
Čištění interiérů automobilů - čištění a tepování sedadel a dveří vozu
Šumperská AUTOMYČKA - Jaroslav Doubek se kompletně postará o Váš vůz. Mezi širokou škálu poskytovaných služeb patří i čištění a tepování interiéru Vašeho vozu.
Nezávislé topení Webasto, Eberspächer pro nákladní vozidla - opravy a montáž
Dopřejte si teplo a komfort v kabinách nákladních vozidel díky nezávislému topení WEBASTO nebo EBERSPÄCHER. Jejich montáž i opravu vám zajistí firma SEPAJACOM se sídlem v Olomouci.
SEPAJACOM s.r.o. Servis nákladních vozidel a návěsů
Ekologická likvidace autovraků - bezplatná likvidace starých vozidel
Firma Metalšrot Tlumačov provádí ekologické likvidace autovraků. V rámci Olomouckého kraje má několik středisek - Olomouc, Prostějov, Hranice, Šumperk. Likvidace starých vozidel je bezplatná.
Dezinfekce interiéru automobilu pomocí ozónu - odstranění zápachů a plísní
AUTOMYČKA Jaroslava Doubka z Šumperku poskytuje kromě klasického mytí automobilu i moderní dezinfekci interiéru pomocí ozónu, který zničí nežádoucí plísně, bakterie i zápach.
Kompletní mytí automobilů, odsolení podvozku - kvalitní údržba vozu po zimě
Kompletní mytí automobilů včetně odsolení podvozku je po dlouhé zimě určitě potřeba. O kvalitní údržbu vozu se vám postará tunelová mycí linka v Automyčce Jaroslav Doubek Šumperk.
Ochrana vašeho auta, čtyřkolky nebo motoru před korozí - Nanoprotech Auto Moto Anticor
Pokud hledáte přípravek, který ochrání vaše auto, čtyřkolku i motor před korozí, pak si jednoznačně pořiďte sprej Nanoprotech Auto Moto Anticor - zakoupíte jej v Olomouci ve firmě PRONAR s.r.o.
Nový Renault Captur je na míru přizpůsobitelný crossover s okouzlujícím designem
Dopřejte si více stylu a nechte se unést novým vozem Renault Captur. Jeho okouzlující design si zamilujete už při první jízdě. Prodej nového vozu vám zajistí firma Auto Kubíček v Šumperku i Olomouci.
Tunelová mycí linka - rychlé, levné a efektivní mytí vozidel
Pokud chcete rychle, levně a efektivně umýt vaše vozidlo, pak zajeďte na AUTOMYČKU Jaroslav Doubek v Šumperku. Díky tunelové mycí lince Aventador express bude váš automobil do pěti minut opět zářit.
Šetrné ruční mytí vozidel a motorů
Svěřte svůj vůz odborníkům v Šumperku. AUTOMYČKA - Jaroslav Doubek je profesionálem v mytí automobilů a poskytne vám šetrné ruční mytí vozidel i motorů.
Tunelová textilní automyčka - mytí vozidel bez dlouhého čekání a poškrábání
Přijďte si umýt a vyleštit vaše auto trochu jinak - tunelová textilní automyčka v Šumperku vám umyje vaše vozidlo bez dlouhého čekání a poškrábání. Uvidíte, že AUTOMYČKU Jaroslav Doubek si oblíbíte.
Nová nákladní vozidla DAF pro efektivní přepravu - prodej
Pokud hledáte kompletní řešení pro efektivní přepravu, pak jsou pro vás nová nákladní vozidla značky DAF skvělou volbou. Ve firmě SEPAJACOM v Olomouci vám pomohou vybrat vhodné nákladní vozidlo DAF.
SEPAJACOM s.r.o. Servis nákladních vozidel a návěsů
Nové osobní vozy Renault - odborný prodej s možností testovací jízdy
Pokud si plánujete pořídit nový osobní vůz značky Renault, navštivte CMN - Autosalon v Přerově, kde se vám budou plně věnovat špičkový odborníci, kteří vám také poskytnou možnost testovací jízdy.
Kvalitní servis vozů Renault, Dacia - zajištění STK, záruční opravy i generální prohlídky v Autosalonu CMN
Špičkoví odborníci v Autosalonu CMN Přerov poskytnou kvalitní servis vozů Renault a Dacia - zajištění STK, záruční opravy i generální prohlídky si můžete objednat online na webu renault-prerov.cz.
Karosárna a autolakovna - odborný servis všech vozů
Společnost Auto Kubíček s.r.o. provozuje karosárnu i autolakovnu v Šumperku i Olomouci, kde se o vaše auto postarají obrazně od hlavy až k patě- zajistíme odborný servis všech vozů (značek).
Nové vozy Dacia - prostorné automobily za skvělé ceny
Pokud hledáte opravdu prostorné vozy, pak si určitě vyberete z nových automobilů značky Dacia. Obraťte se na odborníky v autosalonu CMN v Přerově a Ostravě, kteří vám poradí s výběrem.
Autoservis a pneuservis se specializací na Peugeot a Citroën
Pokud vlastníte automobil značky Peugeot nebo Citroën a hledáte spolehlivý autoservis a pneuservis, kde se o vaše miláčky postarají, pak navštivte v Olomouci AUTO JOSEF FAJT.
Spolehlivá autolakovna - a vaše auto, motorka i dodávka bude zase jako nová
Díky naší autolakovně MI-DO v Olomouci budou vaše auto, motorka či dodávka vypadat zase jako nové. Dopřejte svému vozidlu osobitý vzhled a nechte naše autolakýrníky, ať si jej vezmou do parády.
Autolakovna MI-DO v Olomouci - kompletní lakování automobilů i motocyklů
Pokud má váš automobil nebo motocykl poškozený lak a hledáte spolehlivou autolakovnu, kde vám zajistí kompletní lakování, pak je zde pro vás autolakovna MI-DO v Olomouci.
Pneumatiky a originální díly na automobily Peugeot, Citroën
Hledáte-li pneumatiky či originální díly pro váš automobil, pak se obraťte na autoservis AUTO JOSEF FAJT v Olomouci, který vám zajistí prodej a montáž originálních dílů na vozy Peugeot a Citroën.
Užitkové automobily Isuzu- Isuzu D-MAX
užitková vozidla značky Isuzu, přídavná hutnící technika, vyprošťovací technika, pneumatikové válce, rypadla a minirypadla, vibrační desky a pěchy
Autoboxy i střešní nosiče kol a lyží jsou ideální pro dovolenou nebo víkendové dobrodružství
Pokud jste aktivní sportovec a rád cestujete, pak jsou pro vás ideálním pomocníkem autoboxy nebo střešní nosiče kol a lyží. Firma PICCOLA-M v Přerově se zaměřuje na jejich výrobu i prodej.
Vyrovnávání, vytahování důlků a promáčklin po kroupách
Autolakovna MI-DO v Olomouci provádí vyrovnávání, vytahování a opravy důlků a promáčklin nejen po kroupách. Opravy dělá metodou PDR bez poškození laku a bez demontáže.