Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Ruční mytí osobních automobilů včetně čištění interiéru
Potřebujete vyčistit a umýt auto? Navštivte profesionály v ručním čištění a mytí aut Haryservis v Olomouci.
TPMS systém sledování tlaku v pneumatikách - prodej, montáž
Chcete-li mít přehled o tlaku a teplotě vzduchu ve vašich pneumatikách, pak si v pneuservis PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV pořiďte TPMS (systém sledování tlaku v pneumatikách) včetně jeho odborné montáže.
PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV, s.r.o.
Prodej kvalitních motobaterií Varta, Exide, Banner a Yuasa v e-shopu včetně servisu
Kvalitní motobaterie Yuasa, Varta, Banner a Exide prodává v e-shopu firma Autobaterie Vrána. Působíme v Prostějově, Přerově, Olomouci a Vyškově a poskytujeme spolehlivé servisní služby.
Autobaterie Vrána Prostějov
Prodej skladových vozů ŠKODA – předváděcí nebo úplně nová vozidla za zvýhodněné ceny
Široký výběr nových či předváděcích skladových vozů ŠKODA najdete v autosalonu Auto HEGR v Olomouci. Na skladě máme různé modely za zvýhodněné ceny.
Auto Hégr, a. s., provozovna Olomouc autorizovaný partner ŠKODA
ŠKODA online – objednávka automobilu ŠKODA  z online katalogu  s vyzvednutím na prodejně
Při nákupu vozu vyzkoušejte ŠKODA online – vyberte si vozidlo v našem online katalogu a vyzvedněte na vybrané autorizované prodejně. Možnost nákupu na operativní leasing i za vlastní prostředky.
Auto Hégr, a.s., provozovna Šumperk autorizovaný partner ŠKODA
ENYAQ iV – první špičkové, pohodlné a prostorné plně elektrické SUV ŠKODA
Špičkové plně elektrické SUV ŠKODA ENYAQ iV pořídíte v autosalonu Auto Hégr v Olomouci. Kupte si pohodlné, prostorné a zároveň šetrné první elektrické SUV od ŠKODA.
Auto Hégr, a. s., provozovna Olomouc autorizovaný partner ŠKODA
Náhradní díly na všechny typy vozidel s dodáním do 24 hodin - prodej
S náhradními díly pro váš automobil vám pomůže firma JOPL s.r.o. v Lipníku nad Bečvou - náhradní díly na všechny typy vozidel vám dodá do 24 hodin.
Profesionální autoservis, čištění klimatizace, oprava autoskla a výměna pneumatik
Opravu i výměnu autoskla, čištění klimatizace, profesionální servisní služby i výměnu pneumatik zajistí společnost AUTOSKLO – HLEĎA v Šumperku. Postarají se i o tónování a opravu fólie.
AUTOSKLO - HLEĎA Šumperk Petr Hledík
Plnění autoklimatizací profesionální automatickou plničkou Valeo
Pokud hledáte pneuservis, který se vám postará o klimatizaci ve vašem vozidle, navštivte firmu JOPL s.r.o. v Lipníku u Přerova - pro plnění klimatizací zde využívají automatickou plničku Valeo.
Komplexní servis o osobní a užitkové vozy
Autoservis, pneuservis, oprava osobních a užitkových vozidel, výměna a doplnění kapalin a filtrů, dodej a montáž náhradních dílů to vše v Olomouci u Luďka Očenáška.
Kompletní servis autoskel - opravy, výměny, tónování a bezpečnostní kódování
Autosklo-Hleďa s pobočkou v Prostějově zajišťuje kompletní servis autoskel pro vozidla všech značek. Provádíme rychlé opravy, výměny, tónování a bezpečnostní kódování skel pro Olomouc a okolí.
AUTOSKLO -  HLEĎA Prostějov Petr Hledík
Výroba a dodávky pro automobilový průmysl - velkoobjemové série
Výrobou a dodávkou dílů pro automobilový průmysl se zabývá firma CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova. Zajistíme konstrukční práce od individuálních požadavků zákazníků až po velkoobjemové série.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Kompletní opravy auto a moto plastů - svařování, lepení a povrchové lakování
Svařování, lepení, lakování a jiné opravy auto a moto plastů zajišťuje pro Olomouc, Uničov firma CarColor s.r.o., která je skutečným profesionálem ve svém oboru.
Výroba a montáž tažného zařízení – všechny typy osobních, dodávkových vozidel i off-road
Výrobu a montáž tažného zařízení zajišťuje v okolí Prostějova firma Oto Filipi – Tažná zařízení. Dodáme tažné zařízení pro všechna osobní i dodávkové vozidla nebo off-road.
Tažná zařízení Oto Filipi
Autoklempířské a karosářské práce - opravy karoserií pro automobily, motocykly
Opravy karoserií pro automobily, motocykly a jiná vozidla provádí firma CarColor s.r.o. z Olomouce. Autoklempířské a karosářské práce zajišťujeme také pro zákazníky Uničova, Mohelnice a okolí.
Autorizovaný servis TATRA Zábřeh na Moravě, záruční a pozáruční opravy vozidel TATRA
Autorizovaný servis TATRA Zábřeh na Moravě, záruční a pozáruční opravy vozidel TATRA, prodej originálních náhradních dílů, servis dle časových norem a předepsaných postupů.
Opravy offroadů - generální opravy podvozků, ověřené náhradní díly
Specialistou na opravy offroadů je firma Pneu Kubeša s.r.o. z Oseku nad Bečvou. Dodáváme ověřené náhradní díly a provádíme generální opravy podvozků v Hranicích, Přerově a Lipníku nad Bečvou.
Lakování aut a motocyklů - renovace karoserií a poškozených částí v autolakovně
Špičkové služby autolakovny, karosárny zajišťuje v okolí Uničova firma CarColor s.r.o. z Olomouce. Provádíme renovace, lakování celých karoserií nebo poškozených částí aut a motocyklů.
Výměna, prodej pneumatik, disků, elektronů - kompletní pneuservisní práce, pneubazar
Kompletní pneuservisní práce a pneubazar zajišťuje Pneu Kubeša s.r.o. Zabývá se výměnou a prodejem letních a zimních pneumatik, disků a elektronů.
Profesionální autoservis - opravy automobilů, výměna olejů, výfuků, brzd i plnění klimatizací
Profesionální autoservis Pneu Kubeša s.r.o. poskytuje vozům komplexní péči. Provádíme opravy automobilů, výměnu olejů, výfuků, brzd, plnění klimatizací, diagnostiku pro Hranice i Lipník nad Bečvou.
Spolehlivé modely značek Renault a Dacia - prodej a servis na jednom místě
Spolehlivé modely značek Renault a Dacia najdete u Auto Kubíček s.r.o. v Šumperku. Zajišťujeme kvalifikovaný prodej i profesionální servis na jednom místě.
Financování ŠKODA auto, leasing a úvěr bez akontace - nový vůz rychle a jednoduše, on-line
Jednoduše, rychle a on-line pořídíte nový vůz díky chytrému financování ŠKODA auto. S vyřízením leasingu nebo úvěru bez akontace Vám pomůže firma Auto Hégr, a.s., z Olomouce.
Auto Hégr, a. s., provozovna Olomouc autorizovaný partner ŠKODA
Náhradní díly, příslušenství, autodoplňky Škoda, značkový servis - nejlepší ceny a široký výběr
Náhradní díly, široký výběr autodoplňků Škoda prodává autosalon Auto Hégr a.s. ve Šternberku i Olomouci. Navštivte náš značkový servis a nakupte příslušenství na Vaše auto za nejlepší ceny.
Auto Hégr, a. s., provozovna Šternberk autorizovaný servis ŠKODA
Náhradní díly, autodíly pro tuzemské i zahraniční značky vozidel – prodej
Široký sortiment náhradních dílů a autodílů pro vozidla tuzemských i zahraničních značek zakoupíte v okolí Prostějova v prodejně H&Z AUTO MOTO. Prodáváme originální náhradní díly značky ŠKODA.
H&Z AUTO MOTO
Nová generace modelu Renault MASTER - navrženo pro potřeby každé profese
Dynamický a robustní, bezpečnější a hospodárnější - to je nová generace modelu Renault MASTER, která je navržena pro potřeby každé profese. Nyní k dostání u Auto Kubíček v Šumperku a Olomouci.