Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Opravy porouchaných vozidel včetně zapůjčení náhradního vozu po dobu opravy
Složitější opravy porouchaných vozidel zajistí v okolí Prostějova Pneuservis Fiala. V případě dlouhodobější poruchy Vám zajistíme zapůjčení náhradního vozidla.
Pneuservis Fiala
KAROQ SPORTLINE Exclusive – skladové vozy ihned k odběru
Pokud si chcete pořídit KAROQ SPORTLINE Exclusive a nechce se Vám čekat na dodání objednaného vozu, navštivte autosalon Auto Hégr v Olomouci, kde jsou k dispozici skladové vozy ihned k odběru.
Auto Hégr, a. s., provozovna Olomouc autorizovaný partner ŠKODA
Pneuservis, na který se můžete spolehnout - výměna a prodej pneu
Pokud hledáte v okolí Prostějova pneuservis s nabídkou kvalitních služeb, na který se můžete spolehnout, pneuservis Fiala je tou správnou volbou. Zajistí vám výměnu i prodej pneu rychle a kvalitně.
Pneuservis Fiala
O kvalitní servis, plnění i dezinfekci klimatizace vašeho vozu se vám postará Pneuservis Fiala
Pneuservis Fiala nedaleko Prostějova vám poskytne kvalitní servis, plnění i dezinfekci klimatizace vašeho automobilu.
Pneuservis Fiala
Levné pneu a kola, výměna a opravy pneumatik
Zda-li přemýšlíte, kde přezujete pneumatiky na svém voze, tak se obraťte na PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV, kde vám zajistí výměnu, přezutí i opravu pneumatik a také si zde vyberete levné pneu a kola.
PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV, s.r.o.
ENYAQ COUPÉ RS iV – nový, první čistě elektrický vůz RS značky ŠKODA
Jiskra, která zažehne vášeň pro řízení – to je nová verze ENYAQ COUPÉ RS iV. Navštivte autosalon Auto Hégr, kde se dozvíte více o tomto unikátním sportovním modelu plně elektrického vozu RS ŠKODA.
Auto Hégr, a. s., provozovna Olomouc autorizovaný partner ŠKODA
Přezutí na zimní pneu, oprava, výměna a prodej pneumatik
Kompletní služby v oblasti pneuservisu, jako je oprava výměna pneumatik, pro Vás zajití profesionální Pneuservis Fiala, který sídlí nedaleko Prostějova.
Pneuservis Fiala
Prodej motorek, skútrů a čtyřkolek Olomouc, opravy a servis moto, autorizovaný servis Benelli, Sym
Naše firma z Olomouce nabízí svým nadšencům profesionální moto zboží jako jsou motorky, skútry, čtyřkolky, helmy, rukavice, moto boty a další.
Autoškola Zatloukal Prostějov, individuální termíny jízd, večerní i víkendové jízdy, školení řidičů
Nabízíme kurzy pro získání řidičského oprávnění skupiny B, kondiční jízdy pro držitele řidičského oprávnění skupiny B a školení řidičů referentských vozidel.
ŠKODA KODIAQ –  až sedmimístné SUV s nejmodernějšími technologiemi, pokročilou konektivitou
Pro nový ŠKODA KODIAQ – sedmimístné SUV s nejmodernějšími technologiemi a pokročilou konektivitou a několika výbavovými stupni, zamiřte do autosalonu Auto Hégr v Olomouci.
Auto Hégr, a. s., provozovna Olomouc autorizovaný partner ŠKODA
Autoservis Luděk Očenášek Olomouc
Servisní služby pro vaše vozidlo, opravy automobilů, kamionů a motocyklů, periodické prohlídky vozidel, přezutí pneumatik a veškeré služby spojené s péčí o vaše vozidlo.
Poctivý pneuservis Fiala - prodej, přezutí i výměna pneumatik
Nenechávejte přezutí pneumatik na poslední chvíli. Navštivte poctivý pneuservis Fiala v Konicích u Prostějova, kde vám zajistí prodej, přezutí i výměnu pneu!
Pneuservis Fiala
Kvalitní služby pneuservisu - demontáže, vyvažování kol i přezutí pneumatik
Pneuservis Fiala poskytuje v okolí Prostějova pneuservisní služby, demontáže, přezutí pneumatik i vyvažování kol. Nabízí spoustu sortimentu, který oceníte nejenom vy, ale hlavně váš automobil.
Pneuservis Fiala
Ošetření, renovace a ochrana laku karoserie i interiéru nákladního nebo osobního vozidla
Chraňte vaše nákladní i osobní vozidlo před mrazem, solí i slunečním zářením. Navštivte firmu SEPAJACOM s.r.o. v Olomouci, kde vám poskytnou ošetření, renovaci a ochrana laku karoserie i interiéru.
SEPAJACOM s.r.o. Servis nákladních vozidel a návěsů
Prodej a nákup ojetých vozů Olomouc, prodej prověřených vozidel, dovoz vozů ze zahraničí
Nabízíme profesionální služby v oblasti prodeje prověřených vozidel a to i ze zahraničí, testovací jízdy, prohlédnutí vozu vlastním mechanikem, pomoc při vyřízení formalit.
Letní i zimní pneumatiky pro osobní automobily - prodej, montáž Michelin, Pirelli
Pneu Kubeša s.r.o. u Přerova zajistí prodej i montáž letních a zimních pneu známých značek Michelin, Pirelli, Hankook a další.
Nová ŠKODA FABIA s nejpokročilejšími asistenčními systémy a největším zavazadlovým prostorem ve své třídě
Sportovní a vlídný dojem, největší zavazadlový prostor ve své třídě, prostorný interiér a moderní asistenční systémy a technologie – to je nová ŠKODA FABIA, kterou pořídíte u Auto Hégr v Olomouci.
Auto Hégr, a. s., provozovna Olomouc autorizovaný partner ŠKODA
Opravy a montáž klimatizací nákladních vozidel provedeme kvalitně a pečlivě
Pokud vám v nákladním voze chybí autoklimatizace nebo vám jen přestala fungovat, pak se obraťte na specialisty ve firmě SEPAJACOM, kteří vám klimatizaci opraví a nebo se postarají o montáž nové.
SEPAJACOM s.r.o. Servis nákladních vozidel a návěsů
Pneuservis Šibl Mikulovice, přezouvání a uskladnění pneumatik, 3D geometrie vozu, prodej disků
V našem pneuservisu zajišťujeme komplexní nabídku služeb a produktů, prodej nových pneu, přezouvání a uskladnění pneumatik, doplnění klimatizace, nastavení geometrie vozu.
Čerpací stanice LPG s možností platby hotově i kartou, prodej propan-butan lahví
LPG za nejlepší ceny v okolí natankujete na Čerpací stanici LPG u Jeepa v Prostějově. Platba je možná hotově i kartou, navíc zde na pořídíte i propan-butanové láhve.
Tažná zařízení Oto Filipi
Kompletní a špičkový servis nákladních vozidel a návěsů - vše na jednom místě
Zkušení automechanici ve firmě SEPAJACOM s.r.o. v Olomouci vám zajistí kompletní a špičkový servis nákladních vozidel DAF, VOLVO, MAN, MERCEDES, IVECO, SCANIA a také návěsů.
SEPAJACOM s.r.o. Servis nákladních vozidel a návěsů
Autoservis za nejvýhodnější ceny - výměna olejů, geometrie
Potřebujete opravit vaše auto nebo jen vyměnit olej? PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV, s.r.o. se o vaše auto postará rychle, kvalitně za co nejvýhodnější cenu!
PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV, s.r.o.
Opravy návěsové techniky po havárii i běžné servisní úkony
Odborné opravy návěsové techniky po havárii a také běžné servisní úkony návěsové techniky zajistí firma SEPAJACOM s.r.o. Z Olomouce. Opravujeme značky Schmitz, Kögel, SCHWARZMÜLLER a Krone.
SEPAJACOM s.r.o. Servis nákladních vozidel a návěsů
Prodejna auto-moto – nejširší výběr náhradních autodílů pro všechny značky vozidel
Kompletní sortiment náhradních autodílů pro všechny značky osobních i užitkových vozidel naleznete v prodejně auto-moto v Šumperku – KAHOX auto.
KAHOX auto s.r.o. Prodej autodílů
Klimatizace - čištění, servis, plnění, dezinfekce
Ke správné funkci klimatizace je nezbytný pravidelný odborný servis celé klimatizační soustavy. Svěřte svoji klimatizaci odborníkům v Pneucentrumu Matěj Bludov.
PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV, s.r.o.