Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Prodejce kvalitních náhradních dílů na osobní automobily
Dodavatelem a prodejcem náhradních dílů, doplňků a příslušenství na osobní automobily je firma Autodíly Novák ze Znojma.
První model zcela nové generace elektromobilů - Elektromobil Volkswagen ID.3
Elektromobil Volkswagen ID.3 je prvním modelem zcela nové generace elektromobilů na základě modulární platformy Volkswagen. Tento model bude k dostání v Autoprodejně INTERMOBIL ve Znojmě.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Renovace veteránů - repliky náhradních dílů
Ve společnosti Autoplachty Nekvasil najdete široký sortiment autentických replik náhradních dílů pro historická vozidla a veterány a také doplňky k vozům z značky Jeep.
Zajištění profesionálního servisu nejen nákladních vozidel
O profesionální servis, údržbu i opravu firemních či soukromých nákladních vozidel se vám postará společnost OSP spol s.r.o.. Firma své služby poskytuje v Moravském Krumlově a blízkém okolí Ivančic.
Prodej použitých autodílů a náhradních dílů za skvělé ceny
Společnost IB-MET, působící v okolí Znojma a Moravského Krumlova, se zabývá prodejem použitých autodílů a náhradních dílů pro vozidla různých typů a značek za skvělé ceny.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Prodej, výroba autoplachet na historické vozy, veterány a vojenské automobily
Pro plachty, autoplachty na veterány, nebo na historické vozy, či vojenská auta, navštivte naši specializovanou dílnu ve Znojmě.
Opravy a výměny filtrů pevných částic – osobní a nákladní automobily, stavební stroje
Opravy, čištění a výměny filtrů pevných částic DPF jak u osobních a nákladních automobilů, ale také u stavebních strojů zajišťuje v okolí Moravského Krumlova autoservis a pneuservis OSP spol. s.r.o.
Výroba autoplachet na vojenské, historické automobily, vozidla, veterány
Autoplachty, plachty, sedačky a jiné plátěné doplňky pro historické automobily, vojenská vozidla z období II. světové války, dodává profesionální firma Autoplachty Nekvasil.
Diagnostika osobních a nákladních vozidel autorizovanou diagnostikou VW ODIS
Diagnostiku osobních a nákladních vozidel prostřednictvím autorizované diagnostiky koncernu VW ODIS provádí v okolí Moravského Krumlova a také Ivančic Autoservis a pneuservis OSP spol. s.r.o.
Autocentrum pro autorizovaný prodej vozů Renault a Dacia - servis osobních a užitkových aut
Autodružstvo Znojmo je autorizovaným prodejcem vozů Renault a Dacia. Poskytujeme komplexní servisní služby na osobní a užitkové auta. V našem autocentru si můžete vyzkoušet nejrůznější modely vozů.
Autoservis vozů ŠKODA - záruční i pozáruční servis nových i ojetých vozů
Autodružstvo Znojmo je autorizovaný prodejce nových i ojetých vozů ŠKODA, u kterých rovněž poskytuje záruční i pozáruční servis, opravy laku a karoserií a celkovou diagnostiku vozů.
Autorizovaný prodejce nových i ojetých vozů poskytuje komplexní servisní služby
Prodej nových i ojetých značkových vozů zajišťuje společnost Autodružstvo Znojmo, která taktéž poskytuje komplexní servisní služby na vysoké úrovni.
Náhradní díly u autorizovaného prodejce aut značky Volkswagen bez kompromisu mezi kvalitou a cenou.
Hledáte-li autorizovaného prodejce náhradních dílů, dojděte si do INTERMOBILu. Najdete nás ve Znojmě, zboží máme skladem hojně. Vyberte si u nás už dnes.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Půjčovna osobních i užitkových automobilů včetně nosičů a vozíků
Půjčovnu osobních i užitkových automobilů značek Renault a Škoda, včetně střešních boxů, nosičů a přívěsných vozíků provozuje společnost Autodružstvo Znojmo.
Vychutnejte si jízdu v extrému s novým Volkswagnem Polo R Supercar
Pro jedinečnou a nezapomenutelnou jízdu v extrému představuje společnost INTERMOBIL s.r.o., se sídlem ve Znojmě, nový Volkswagen Polo R Supercar.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Zimní servisní prohlídka vozu Škoda za bezkonkurenční ceny
Autodružstvo Znojmo je autorizovaným prodejcem vozů Škoda a poskytuje také kvalitní servisní služby za bezkonkurenční ceny.
Autoopravna a autolakovna poskytuje kompletní servis motorů a služeb
Servisní prohlídky vozů ŠKODA, RENAULT a DACIA u autorizovaného prodejce Autodružstvo Znojmo. Autorizovaný prodejce nových i ojetých vozů
Jezděte bezpečně během noci s asistentem nočního vidění Night Vision
Bezpeční jízda během noci s novým vozem VW Touareg díky inovativnímu systému nočního vidění Night Vision, které naleznete u autorizovaného prodejce vozů VW na Znojemsku – VW Intermobil s.r.o.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Zážehový motor úsporný jako TDI díky hospodárnému mikrohybridnímu pohonu
Automobil VW Golf se zážehovým motorem, který je úsporný jako vznětový, ale za výrazně nižší pořizovací cenu. Představujeme hospodárný čtyřválec 1.5 TSI ACT BlueMotion.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Kvalitní oprava značkových vozů snadno, rychle a bez starostí
Komplexní servisní služby poskytuje kvalitní autoopravna Autodružstvo Znojmo. Vaše automobily značek Renault, Dacia a Škoda opravíme snadno, rychle a bez starostí.
Brzdové destičky, oleje a maziva do osobních automobilů
Spolehlivým dodavatelem a prodejcem brzdových destiček, olejů i maziv vhodných do osobních automobilů je firma Autodíly Novák sídlící ve Znojmě.
Bezpečná jízda díky interaktivním předním a zadním světlometům
Osvětlovací systémy budoucnosti. To jsou interaktivní přední a zadní světlomety, které vyvíjí inženýři a designéři společnosti Volkswagen. Užijte si bezpečnou jízdu.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Hodnocení bezpečnosti nového VW Touareg v testech Euro NCAP
Nový VW Touareg získal nejvyšší možné pětihvězdičkové ocenění v testech bezpečnosti Euro NCAP.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Ekologická likvidace nepojízdných autovraků - odtažení vozidla zdarma
Ekologickou likvidaci vozidel neschopných dalšího provozu a následné odtažení autovraku zdarma vám zajistí společnost IB-MET s.r.o. nedaleko Znojma.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Autoplachty a sedačky na vojenská a historická vozidla z období 2. sv. války
Profesionální výrobou autentických plachet, sedaček a dalších plátěných doplňků pro vojenské a historické automobily z období 2. sv. války se zabývá společnost Autoplachty Nekvasil.