Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Renovace, opravy, světlometů, leštění plastových světel
Renovaci, opravy světlometů profesionálním vybavením, leštění plastových světel a další práce provádí odborná firma ze Znojma, Pneu a autoservis Pavel Vrána
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Připravte svůj vůz Volkswagen na letní sezonu - servisní prohlídka, přezutí pneu
Majitelé vozů Volkswagen mohou využít výhodných servisní balíčků. Připravte svůj vůz na letní sezonu v autosalonu INTERMOBIL ve Znojmě. Zajistíme pečlivou prohlídku vozu, přezutí i vyvážení pneu.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Výroční Golf GTI Clubsport 45 - ten pravý sportovní zážitek
Volkswagen Golf představuje výroční edici GTI Clubsport, která má skvělé jízdní vlastnosti, multifunkční volant a výfukový systém Akrapovič. Dostupná je v autosalonu INTERMOBIL ve Znojmě.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Servis a výměna brzdových destiček a kotoučů pro Vaši bezpečnou jízdu
O servis a výměnu brzdových destiček a kotoučů na Vašem osobním automobilu se Vám v okolí Znojma postará Autoopravna Lengál.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Výměna olejů v automatických převodovkách všech značek automobilů
Výměnu olejů ve vozidlech všech značek s automatickými převodovkami zajistí v okolí Znojma Pneu a auto servis Pavel Vrána.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Montáž, revize, opravy, servis plynového pohonu LPG, autoservis
Autoservisní práce, montáž, revize, opravy a servis plynového pohonu LPG, kontrolu těsnosti soupravy, české i polské zařízení namontuje firma Aleš Lengál z okresu Znojmo.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Náhradní díly – použité díly na všechny značky aut z autovrakoviště
Použité díly na všechny značky aut pořídíte ve firmě IB – MET. Skladem máme náhradní díly pro různé modely a značky aut.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Pravidelná výměna oleje, palivového či plynového filtru - dlouhodobá životnost Vašeho automobilu
Pravidelná výměna oleje, palivového či plynové filtru je nutnou součástí provozu jakéhokoliv auta. Autoopravna Aleš Lengál Vám zajistí servis Vašeho automobilu v okolí Znojma.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Nové sportovní SUV Taigo značky Volkswagen se představí na evropské premiéře
Prodej nových i ojetých vozů značky Volkswagen zajistí ve svém autosalonu společnost INTERMOBIL s.r.o. ve Znojmě. Navíc Vás vždy dopředu informují o uvedení nových vozů na trh.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Vyberte si u nás pneumatiky na osobní automobily a postaráme se Vám o dokonalý servis
Máte-li starosti, kde a hlavně co přezujete na svém automobilu na další sezónu, pak navštivte Pneu a autoservis ve Znojmě, kde Vám tyto starosti pomůžeme vyřešit.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Správný výběr typu pneumatik pro danou značku a model vozidla
Jak vybrat správný typ pneumatiky pro danou značku a model vozidla Vám poradí Pneu a auto servis Pavel Vrána.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Volkswagen Taigo – kvalita, originalita, komfort v SUV kupé
Komfort a jedinečný design Vám přinese vozidlo Volkswagen Taigo, které si můžete zakoupit v autosalonu společnosti INTERMOBIL s. r. o., která působí na Znojemsku.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Autoopravna a kompletní servis osobních vozidel
V Autoopravně Aleš Lengál nedaleko Znojma poskytujeme kompletní služby pro osobní vozidla tuzemských i zahraničních značek včetně mechanických, klempířských a lakýrnických prací.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Autošampon pro ruční mytí vozidel s biologicky odbouratelnými aktivními čistícími látkami
Autošampon na vodní bázi určený pro ruční mytí vozidel, který navíc obsahuje biologicky odbouratelné aktivní čistící látky, pořídíte u společnosti ZVG CZ ze Znojma.
ZVG CZ s.r.o.
Poznejte jedinečnost nového sportovního SUV vozu VW Tiguan, k dispozici i jako hybrid
Využijte možnost prohlédnout si nový SUV vůz VW Tiguan 2020 (po faceliftu) v autosalonu INTERMOBIL ve Znojmě. Možnost k dostání i jako hybrid a s pohonem na všechna čtyři kola.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Likvidace a výkup autovraků, autovrakoviště s ekologickou likvidací
Odtahová služba, ekologická likvidace autovraků, výkup železa, nepojízdných automobilů, sběr druhotných surovin a další zajistí firma IB - MET s.r.o. v oblasti Moravského Krumlova
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Levné náhradní díly z vrakoviště – prodej použitých autodílů
Prodej použitých náhradních dílů pro automobily všech značek zajistí autovrakoviště IB – MET s.r.o. působící v oblastech Pohořelice, Ivančice, Židlochovice, Brno.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Dezinfekce vozidel, automobilů, čištění interiéru aut ozónem, odstranění virů, zápachu
Čištění interiérů vozidel, dezinfekce automobilů ozónem, odstranění zápachu, ničení virů a mikroorganismů provádí Autoservis Aleš Lengál, sídlící v okrese Znojmo.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Nový Golf R s paketem Torque Vectoring - systém pohonu všech kol s individuálním rozdělováním točivého momentu mezi zadní kola
Představujeme nový Golf R se systémem R-Performance Torque Vectoring a pohonem všech kol 4MOTION, který umožňuje individuální rozdělování točivého momentu mezi zadní kola.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Kvalitní servis vozů Mercedes-Benz - snadno, rychle a bez starostí
Pneu a auto servis Znojmo Pavla Vrány poskytuje kvalitní diagnostiku a servis vozů značky Mercedes-Benz díky originální technologii pro tyto vozy.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Stupačkové sety pro silniční, sportovní a závodní motocykly
Společnost Aluminium Performance Parts s.r.o. se specializuje na vývoj a výrobu stupačkových setů i dalších technických komponentů pro silniční, sportovní a závodní motocykly.
Plnění a opravy klimatizací, dezinfekce vozidel ozonem
Plnění autoklimatizací včetně drobných oprav svěřte do rukou autoopravny Aleš Lengál z Únanova. Dezinfikujeme také vozidla za pomocí ozonu.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Objednávejte elektrické SUV ID.4 od Volkswagen u autorizovaných českých prodejců
Čeští prodejci elektrických vozů VW SUV ID.4 zahájili předprodej v České republice. Objednejte si SUV ID.4 s elektrickým pohonem a nulovými lokálními emisemi v autosalonu INTERMOBIL ve Znojmě.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Péče o exteriér vozidla – čistič motoru, čistič plastů auta a ochrana skla
Přípravky pro péči o exteriér vozidla, jako je čistič motoru, čistič plastů či ochranný prostředek na sklo vyrábí společnost ZVG Zellstoff-Verarbeitung AG – organizační složka ve Znojma.
ZVG CZ s.r.o.
Výměna, přezouvání nízkoprofilových RUN FLAT pneumatik se senzory TPMS včetně disků
Přezouvání nízkoprofilových a RUN FLAT pneumatik se senzory TPMS včetně výměny disků zajišťuje v okolí Znojma pneuservis Pneu Kameníček, a.s.
Pneu Kameníček, a.s.