Opravy, servis, STK, výkup a prodej nových i ojetých osobních, nákladních a užitkových aut, motocyklů a skútrů všech světových značek nebo prodejce neoriginálních a originálních náhradních dílů, příslušenství či finanční produkty a pojištění určené pro majitele aut.

Pravidelná výměna filtrů pevných částic vede ke snížení produkce emisí
Pravidelná výměna filtrů pevných částic automobilu snižují množství nebezpečných emisí. Filtry pevných částic vyměňuje v okolí Znojma Pneu a auto servis Znojmo.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Elektrické SUV ID.4 VW obdrželo v testech Euro NCAP nejlepší hodnocení v podobě pěti hvězd
Elektrické SUV VW ID.4 přesvědčil o svých kvalitách i v testech bezpečnosti Euro NCAP. Se ziskem pěti hvězd poskytuje nejvyšší bezpečnost ve všech testovaných oblastech.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Pořízení elektromobilu k podnikatelským účelům společnosti EKOČEK s.r.o.
Díky operačnímu programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost započala firma EKOČEK elektromobilitu pořízením prvního elektromobilu pro podnikatelské účely.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Montáž pevného, odnímatelného tažného zařízení
Pokud uvažujete o montáží tažného zařízení na Váš automobil, navštivte Autoopravnu Aleš Lengál v Únanově, kde si můžete nechat namontovat pevné nebo odnímatelné tažné zařízení.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Kvalitní prostředky pro čištění interiéru vozidel – čistota a péče o vzhled Vašeho automobilu
Čistota a péče o interiér Vašeho auta bude díky našim přípravkům snadným úkolem pro každého. Profesionální čistící produkty pro automobily Vám představuje ZVG Zellstoff-Verarbeitung AG ze Znojma.
ZVG CZ s.r.o.
Zimní servisní prohlídka vozu Volkswagen za bezkonkurenční ceny
Autorizovaný servis vozů značky Volkswagen - společnost INTERMOBIL s.r.o. poskytuje zimní servisní prohlídku vozů Volkswagen ve Znojmě a okolí za bezkonkurenční ceny.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Výměna rozbitých, prasklých čelních skel osobních automobilů
O výměnu rozbitých autoskel, zejména čelních skel osobních automobilů, se v okolí Znojma postará Autoopravna Aleš Lengál.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Profesionální leštící produkty pro péči o exteriér vozidla – brusné, leštící, voskovací pasty, leštěnky
Profesionální leštěnky na auta nakoupíte u společnosti ZVG CZ. Prodáváme brusné, leštící a voskovací pasty a leštěnky pro péči o exteriér vozidla.
ZVG CZ s.r.o.
Dekarbonizace motoru či vstřikovací soustavy zajištěná spolehlivým autoservisem
Spolehlivé služby nejen v oblasti opravy aut vám zajišťuje firma autoservis Aleš Lengál z Únanova, která zprostředkovává údržbu vozů i v blízkém okolí Znojma a to například dekarbonizaci motoru.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Čistící a pečující prostředky na kůži v interiéru automobilů – oživení barvy a lesk
Vysoce kvalitní prostředky na péči a čištění kůže v interiéru vozidla dodává firma ZVG CZ s.r.o. Tento produkt kůži chrání před popraskáním, vyživuje, oživuje barvu a dodává lesk.
ZVG CZ s.r.o.
Přestavba, montáž LPG včetně revize
Přestavbu vozidla na LPG pohon svěřte do rukou autoservisu Aleš Lengál z Únanova na Znojemsku. Provádíme pravidelné revize LPG.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Kompaktní velkoprostorový vůz Volkswagen Touran pro rodiny s dětmi
Je to již 15 let co byl na trh uveden kompaktní velkoprostorový vůz Volkswagen Touran, vůz oblíbený zejména u rodin s dětmi. Zakoupit ho můžete u INTERMOBIL, s.r.o. ve Znojmě.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Volkswagen T-Cross – splňuje i ty nejpřísnější požadavky v oblasti bezpečnosti
Nový Volkswagen T-Cross, bezpečné SUV oceněné v testech Euro NCAP. Inovativní crossover k dostání u procejce INTERMOBIL ve Znojmě.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Nový hybridní Touareg R s pohonem všech čtyř kol
Nové všestranné SUV Touareg R - první hybridní verze v řadě modelů R s hospodárným a externě nabíjitelným hybridním pohonem a výkonem 340 kW Vám představuje autosalon Intermobil s.r.o. ze Znojma
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Výkup kovového odpadu, kovošrotu a autovraků za příznivé ceny
Výkup kovového odpadu, kovošrotu a autovraků za příznivé ceny, odtahová služba, prodej použitých autodílů a další zajistí na Znojemsku firma IB - MET s.r.o.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Kontejnerové čerpací stanice PHM
Kontejnerové čerpací stanice PHM pro veřejné i neveřejné bezobslužné stanice, Vám zajistí firma UNIDATAZ s.r.o.
Prodej nových i ojetých vozů značky Volkswagen
Prodej a servis vozů značky Volkswagen, nové i ojeté automobily, různé modely, autoservis, pneuservis a další najdete u firmy INTERMOBIL, s.r.o. ve Znojmě
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Předejděte zbytečným nehodám s pomocí asistenta vyparkování
V rámci bezpečnosti jízdy a prevence nehod Vám představujeme asistenta vyparkování, sledování mrtvého úhlu už bude pro Vás snadné.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Německé automobily Volkswagen - kvalitní ojeté vozy za rozumné ceny a se zárukou
Znojemská firma INTERMOBIL, s.r.o. je autorizovaný prodejce značky Volkswagen a díky praktickému programu Das WeltAuto pro Vás nachystala ojeté vozy VW za rozumné ceny a se zárukou.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Nové modely VW Aerton a Aerton Shooting Brake – světová premiéra
Jedna modelová řada a dvě karosářské varianty – to je nový a stylový VW Aerton a Aerton Shooting Brake. Informace o novém modelu vozu VW Vám podá autorizovaný prodejce ze Znojma – Intermobil.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Samoobslužná kontejnerová čerpací stanice, systém pro čerpací stanice PHM
Moderní a kvalitní samoobslužnou kontejnerovou čerpací stanici, dodávka čerpacích stanic, vysoká úroveň technologie a zpracování zajišťuje firma UNIDATAZ s.r.o.
Vyvážení a výměna pneumatik a disku včetně uskladnění pneumatik
Výměnu pneumatik a disků, a to i nízkoprofilových a RUN FLAT pneumatik se senzory TPMS včetně sezónního uskladnění pneumatik zajistí Pneu Kameníček ze Znojma.
Pneu Kameníček, a.s.
Autoservis, autoopravna, opravy všech typů automobilů, vozidel, mechanické opravy
Autoservisní, mechanické práce všech typů automobilů, výměna a opravy pneumatik, seřízení geometrie, plnění klimatizací provádí firma Aleš Lengál u Znojma.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Autovrakoviště, ekologická likvidace vozidel s povolením pro nakládání s autovraky
Profesionální služby v oblasti ekologické likvidace vozidel zajistí společnost IB – MET s.r.o. Autovrakoviště s povolením pro nakládání s autovraky. Působíme v okolí Pohořelic a Brna.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Montáž a prodej kvalitních pneumatik pro všechny typy automobilů
Autoopravna Lengál je profesionální autoservis a pneuservis, zajišťuje prodej, montáž a servis kvalitních pneumatik pro všechny typy automobilů ve Znojmě a okolí.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál