Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Opava
Spolehlivé štěpkovače REMET CNC pro zahradu, průmysl i zemědělství
Spolehlivým partnerem v oblasti zahrad, zemědělství i průmyslu vám bude firma B AGRO Březová s.r.o. z Opavska, která je dovozcem štěpkovačů, špalíkovačů a řezacích mechanismů pro zpracování dřeva.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Široký výběr profi gastronádob z kvalitního materiálu pro všechny gastro zařízení
CHLAZENÍ servis s.r.o. z Opavy je profesionální firma v oboru gastro, která nabízí široký výběr profi gastronádob z kvalitního materiálu pro všechny gastro zařízení
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Dokonalá prezentace vaši nemovitosti – profesionální fotograf, grafický půdorys od zkušené RK
Chcete prodat nebo pronajmou svou nemovitost opravdu dobře? Naše realitní kancelář AVAPO v Opavě se o každého klienta postará opravdu komplexně a profesionálně.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Originální věnce, dekorace a aranžmá v pozimních barevných tónech
S podzimními věnci a dekoracemi z Květinové dílny Anděl rozzáříte nejen vchod, ale také interiér vašeho domova. Široký sortiment podzimně laděných aranžmá a najdete v našem květinářství v Opavě.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Regionální zpravodajství z Opavska - Týdeník Region
Týdeník REGION OPAVSKO vychází od roku 2007 jako jediné samostatné periodikum pod vydavatelstvím Stisk, zabývající se výhradně problematikou Opavska.
Vydavatelství  STISK s.r.o. REGION OPAVSKO
Výroba a montáž hliníkových garážových stání – kryté přístřešky pro auta ARTOSI
Na výrobu a montáž hliníkových garážových stání s vysokou přesností ARTOSI vhodné zejména jako kryté přístřešky pro auta se zaměřují dealeři společnosti ISOTRA a.s. v celé České republice.
ISOTRA a.s. Bioklimatické pergoly Opava
Protipožární ocelové dveře a stěny, interiérové i exteriérové
Protipožární ocelové dveře a stěny, interiérové i exteriérové, vchodové, prosklené i plné, výrobu, dodávku, montáž a servis realizuje VKV-MARKET, spol. s r.o., Opava.
Protetika a ortézy horních končetin – prodej, úpravy a opravy prováděné specialisty
Na protetické pomůcky a ortézy nejen horních končetin se zaměřuje společnost Ergona Opava s. r. o., která se postará o prodej, úpravy a opravy různých druhů ortéz pro všechny věkové kategorie.
Ergona Opava s.r.o.
Kvalitní a odolné pletivo  na ploty, zahrady a stavbu obor - široký výběr skladem
Vyberte si pletivo u firmy GAVENDA s.r.o. z Opavy, která nabízí širokou nabídku pletiva, které využijete zejména na ploty, branky a stavbu obor.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Mulčovací břidlicová drť pro okrasné zahrady, chodníky i veřejná prostranství
Andrla CZ s.r.o je společnost zajišťující prodej a dopravu sypkých materiálů. Jako novinku prodává také mulčovací břidlicovou drť pro okrasné zahrady, chodníky i veřejná prostranství.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Saunování s blahodárnými účinky na zdraví člověka a jako prevence – sauna pro děti
Saunování s blahodárnými účinky na zdraví, prevenci a sloužící i jako regenerace svalstva je možné ve wellness centru HEALTH PARK Opava s velkým množstvím saun nejen pro dospělé ale také pro děti.
HEALTH PARK Opava
Catering a kompletní cateringový servis pro Vaše rodinné oslavy, svatby, narozeniny a firemní akce.
Kompletní cateringový servis Vám zajistí LG-Gastro od Lukáše Gebauera, kde Vám zajistíme vše pro vaše rodinné oslavy, svatby, narozeniny i firemní akce v Opavě a okolí.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Profesionální gastrozařízení pro kuchyně, restaurace a jídelny
CHLAZENÍ servis s.r.o. je profesionální firma v oboru gastro se zaměřením na oblast gastrozařízení. Nabízí kvalitní vybavení do kuchyní, restaurací a jídelen.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Skříňová nástavba – mobilní pojízdná dílna s vybavením dle Vašich požadavků
Společnost Hagemann a.s. patří mezi nejvýznamnější výrobce nástaveb v České republice s garancí dlouhodobé životnosti a funkčnosti. Skříňová nástavba – mobilní dílna vybavena dle požadavků zákazníka.
HAGEMANN a. s. Závod Opava
Trhací a zkušební stroje pro vysoké školy - dodávka, uvedení do provozu, servis
Naše firma Labormachine s.r.o. dodává trhací a zkušební stroje pro vysoké školy, jako je Vysoké učení technické v Brně nebo Technická univerzita Ostrava. Postaráme se o uvedení do provozu i servis.
Držáky a redukce na světla i pouliční lampy veřejného osvětlení – profesionální výroba
Na profesionální výrobu držáků a redukcí na světla i různých druhů a variant pouličních lamp veřejného osvětlení se zaměřují odborníci ze společnosti KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Závodní stravování i s rozvozem – poctivé polední menu znamená chutný oběd každý den
Firma Catering & jídelna v Raduni provozuje závodní stravování s rozvozem do firem a domácností v okrese Opava. Obědy zařídíme za Vás a Vy se můžete věnovat své práci doma nebo v zaměstnání.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Vývoz žump, jímek a septiků fekálním vozem s velkým objemem a délkou hadice za přijatelnou cenu
Vývoz žump, jímek a septiků fekálním vozem s délkou hadice až 60 metrů za přijatelnou cenu v Opavě, Ostravě a celém Moravskoslezském kraji zajišťuje společnost S-KONTROL s.r.o.
S-KONTROL s.r.o. Vývoz septiků a žump Opava
Koncentrované odmašťovače a čističe, které Vás zbaví i velmi zanesených nečistot
Výrobky společnosti Faren jsou ekologické chemikálie s širokým rozsahem výroby. Na prodejně firmy KVP servis s.r.o. v Opavě naleznete koncentrované odmašťovače a čističe i pro silně zanesené plochy.
KVP servis s.r.o.
Parketové podlahy – pokládka nových parket, renovace a broušení parket
Komplexní servis parketových podlah, jako je pokládka nových parket nebo renovace a broušení starých parketových podlah poskytuje v okolí Opavy Podlahářství Tom&Ka s.r.o.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Štípačky dřeva, automat, kotoučová pila - spolehlivé stroje na řezání a štípání dřeva
Zpracování dřeva vám usnadní štípačky dřeva, štípací automaty i kotoučové pily. Spolehlivé stroje na řezání a štípání dřeva UNIFOREST dodává firma B AGRO Březová s.r.o. z Opavska.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Kvalitní zahradnické služby - realizace zahrad na míru
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA poskytuje kvalitní zahradnické služby nejen v okolí Opavy. Máme řadu spokojených klientů a dlouholeté zkušenosti s realizací zahrad.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Realitní kancelář Opava s výbornými referencemi a doporučením - dobré recenze od klientu
Při hledání vašeho vysněného bytu či domu Vám pomůže AVAPO - realitní kancelář s.r.o. z Opavy, která již pomohla spoustu klientům při koupi, prodeji nebo pronájmu nemovitosti, bytu i domu.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Potisk linolea, PVC desek a podlah pro firmy, domácnosti a filmové ateliéry
Potisk dekoračních podlah, PVC desek a linolea s originálním motivem na přání svých zákazníků provádí odborníci společnost ŽÍDEK tisk s.r.o. z Kravař nedaleko Opavy.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Dermatologická veterinární poradna -pomáháme s onemocněním kůže a srsti zvířat
Veterinární ordinace Palackého v Opavě, má pro Vás otevřenou dermatologickou veterinární poradnu, kde Vám profesionálně a vstřícně poradí a pomůžou s onemocněním kůže a srsti Vašeho mazlíčka.
Veterinární ordinace Palackého Opava