Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Opava
Ocelové plechy, profilová ocel, tenkostěnné profily, trubky – hutní materiál za příznivé ceny
Firma GAVENDA s.r.o. se sídlem v Oticích se zabývá prodejem hutního materiálu. Náš sortiment, jako např. ocelové plechy, profily, trubky a další zakoupíte za příznivé ceny ve městě Opava, Ostrava.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Rohové venkovní žaluzie vhodné pro zastínění velkých oken rohových portálů domů a budov
Nejlepším řešením pro zastínění velkých rohových oken domů a budov jsou rohové venkovní žaluzie od společnosti ISOTRA a.s. Rohové žaluzie jsou vhodné pro použití na vnější i vnitřní roh.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Vnitrostátní i mezinárodní silniční nákladní doprava
VOD Stěbořice poskytuje silniční nákladní dopravu, jak vnitrostátní, tak mezinárodní. Disponujme sklápěcími kamiony, sólo sklápěčem s hydraulickou rukou či kontejnerovým systémem.
Vychutnejte si chuť pečeného selátka nebo vepřového kolena – naložené a předpečené
Vychutnejte si kvalitní chuť pečeného selátka či vepřového kolena vlastní výroby, které zakoupíte naložené nebo předpečené v řeznictví Lukáš Gebauer, dostupné pro zákazníky z okolí Opavy a Krnova.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Sudové motorové a průmyslové oleje
Společnost OLEJSPOL je předním dodavatelem olejů a maziv v sudech pro osobní i nákladní automobily, zemědělskou a stavební techniku, průmyslové stroje a zařízení.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Textilní galanterie, látky, kreativní potřeby, korálky, dekorace, bižuterie, módní doplňky, internetový obchod, e-shop
Prima Obchod s.r.o. je internetový obchod, který nabízí široký sortiment textilní galanterie, látek, kreativních potřeb, korálků, dekorací, bižuterie a módních doplňků.
Prima Obchod s.r.o.
Výroba tenisových sítí včetně potisku logem, obrázkem nebo nápisem
Tenisové sítě s potiskem podle vlastního designu, které jsou vhodné pro propagaci služeb nebo produktů firmy, na míru vyrábí Tiskové reklamní studio ŽÍDEK tisk s.r.o.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Zemní a výkopové práce - veškeré terénní úpravy s moderní a výkonnou technikou
Společnost Černohorský s.r.o. provádí zemní a výkopové práce v celém moravskoslezském kraji, především pak také v Ostravě a Frýdku - Místku. S naši výkonnou technikou nabízíme veškeré terénní úpravy.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Zubní ordinace pro psy, kočky a drobné savce – komplexní péče o chrup Vašich mazlíčků
Veterinární nemocnice MVDr. Radomíra Hynara s.r.o. v Opavě poskytuje zubní ošetření a diagnostiku speciálním RTG přístrojem. Nepodceňujte onemocnění zubů Vašich zvířat a zabraňte tak zbytečné bolesti.
VETERINÁRNÍ KLINIKA MVDr. Radomíra Hynara s.r.o.
Tlumočení a překlady přímo ve Vaší společnosti – technická angličtina nejen pro firmy
Na tlumočení a překlady přímo ve Vaší společnosti a na technickou angličtinu pro firmy v oblastech Opavy, Ostravy a okolí se zaměřují odborníci na jazykové kurzy ze společnosti Prima lingua s.r.o.
PRIMA LINGUA s.r.o. Jazykové kurzy, překlady, tlumočení
Posuvně sklopné dveře - moderní balkónové dveře, které zajistí více světla a prostoru
Užíjte si více prostoru i slunečního svitu díky novým a moderním balkónovým dveřím. Společnost Baran-FMB, spol. s r.o. nabízí posuvně sklopné dveře, které se jsou navrhnuty podle nejnovějších trendů.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Non-stop pohřební služby – převozy zesnulých z celé ČR i ze zahraničí
Pohotovostí převozy non-stop z České republiky i ze zahraničí. MARIE - pohřební služba Opava s.r.o. Vám kompletně pomůže zařídit poslední rozloučení s Vašimi blízkými pro důstojný a klidný odchod.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o. pobočka Nové Sedlice
Aku nářadí a stroje STIHL s tichým provozem pro údržbu zahrad, zámeckých a městských parků
Údržbu a úpravu trávníků zahrad, zámeckých a městských parků umožňuje společnost CHLEBIŠ s. r. o. prostřednictvím prodeje strojů a aku nářadí STIHL s tichým provozem v Hlučíně a na svém e-shopu.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Opravy a renovace hrobů - profesionální rekonstrukce a obnova starších hrobů
BETON. A KAMEN. AUG-FRED je kamenictví, které Vám poskytne opravu hrobů v celém Moravskoslezském kraji, převážně v Opavě a Ostravě. Jsme odborníci na zpracování přírodního i umělého kamene.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Měření emisí, STK a revize vozů s pohonem LPG a CNG – vše na jednom místě!
Komplexní práce související s měřením emisí, provedením technické kontroly, provoz stanice STK a revizi vozů s LPG CNG provádí vše na jednom místě společnost OP KONTROL spol. s r.o. z Opavy.
OP KONTROL spol. s r.o. STK Opava
Hotel v humanitním a kulturním městě Opava v podhůří Jeseníků
Hotel IBERIA*** v humanitním a kulturním městě v podhůří Jeseníků vám dopřeje příjemný pobyt v čistém a krásném prostředí včetně restaurace, kde si pochutnají děti i dospělý.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Štípače a štípací automaty UNIFOREST ušetří Váš čas i energii
Firma B-AGRO Březová s.r.o. představuje štípací automaty, které Vám pomůžou se zpracováním dřeva a dřevěné kulatiny. Stroje UNIFOREST v Opavě a Ostravě, které zvládnou velké množství práce za Vás.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Fasádní barvy pro venkovní nátěry omítek, fasád a zdiva včetně namíchaní odstínu za super ceny
Fasádní barvy pro venkovní nátěry omítek, fasád a zdiva s výbornou krycí schopností seženete u Barvy - laky komplet v Opavě. Máme všechny značky fasádních barev za super ceny včetně míchacího centra.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Vložkování a frézování komínu - komínové vložky, veškeré komínové práce
ZAMZE - spol. s r.o. je klempířská firma, se specializací na vložkování a frézování komínu. Nabízíme komínové vložky a veškeré kominické práce v okolí Krnova a Hlučína.
ZAMZE - spol. s r.o. KOMÍNY OPAVA
Řezání vodním paprskem - zpracování oceli, kamene, skla i plastu
Řezání vysokostlakým vodním paprskem Vám nabízí naše firma Roman Mička se sídlem v Opavě, která se zabývá řezáním oceli, kamene, skla i plastu.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Speciální obuv pro diabetiky  -  výroba ortopedických a protetických pomůcek
Společnost Ergona Opava s.r.o. se specializuje na ortopedickou obuv, která je vhodná pro lidi s cukrovkou. Diabetická obuv je vyráběná podle posledních poznatků biomechaniky chůze.
Ergona Opava s.r.o.
Kvalitní těsnění - prodej gufer, manžet, stíracích kroužků, těsnění a o-kroužků v různých materiálech
Prodej kvalitního těsnění v různém provedení, materiálech a pro široké použití Vám poskytne AGROZEM Opava s.r.o., na prodej máme široký výběr gufer, manžet, stíracích kroužků, těsnění a o-kroužků.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Grilované a pečené speciality - chutná a šťavnatá kolena a žebra vlastní výroby
Chutné a šťavnaté speciality z masa Lukáš Gebauer - řeznictví a uzenářství z Otic poblíž Opavy. Vyrábíme pro Vás různé pečené a grilované speciality, ať už jde o žebra, kolena či šunku od kosti.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Výroba vertikálních žaluzií do kanceláří – specialisté na stínící techniku
Na výrobu vertikálních žaluzií do kanceláří, které chrání nejen před nadměrným světlem a nežádoucími pohledy, se zaměřují specialisté na stínící techniku ze společnosti ISOTRA a.s. z Opavy.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Výkup hodinek, hodinky Prim - Opava, Kravaře
Jsem sběratel hodinek a staré mechanické (natahovací) hodinky v jakemkoliv stavu vykupuji - i nefunkční - ty použiji na náhradní díly. Volejte 723000350
Výkup hodinek a sběratelských předmětů