Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Opava
Nové ekologické deoxidanty - tavidla ECOSMART® pro tvrdé pájení, bez obsahu boraxu
Nové ekologické deoxidanty pro tvrdé pájení a bez obsahu boraxu dodává firma A.V.D. pájení s.r.o. z Kravař na Opavsku. Pořiďte si tavidla ECOSMART® bez toxických účinků.
A.V.D. pájení s.r.o. specialista na pájení
Výroba bytových a interiérových doplňků z přírodního i umělého kamene
Zabýváme se výrobou a zpracováním bytových doplňků z přírodního i umělého kamene. Nabízíme komplexní a originální provedení zakázky dle Vašeho přání díky široké škále žul a mramorů z celého světa.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Silikonová, vodoodpudivá barva CAPAROL CarboSol Compact - pro fasádu bez plísní a řas
Chcete-li mít fasádu bez plísní a řas, pak si zakupte silikonovou a vodoodpudivou barvu CAPAROL CarboSol Compact od společnosti ABC barvy s.r.o., působící v Opavě a Krnově.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Údržba zahrad - odplevelení trávníků, postřik proti plevelům
O údržbu vaší zahrady v Opavě a okolí se postará firma U-SERVIS, která provádí komplexní péči o trávník, která zahrnuje také odplevení trávníků postřikem proti plevelu.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Zařízení pro bezpečnou, efektivní, přesnou a řízenou montáž a demontáž tramvajového dvoukolí
Montážní a utahovací stolice LabTest TWS 300-12 od společnosti LABORTECH, s.r.o. z Opavy usnadňuje a zefektivňuje práci v rámci údržby a provozu tramvají a kolejových vozidel.
LABORTECH, s.r.o.
Biologicky odbouratelné hydraulické oleje pro bagry, traktory, nakladače a další stavební techniku
Kvalitní sortiment hydraulických olejů, které jsou biologicky odbouratelné a vhodné pro stavební techniku, bagry, traktory a nakladače má společnost oil TEAM a.s. působící v Opavě a Ostravě.
oil TEAM a.s.
Jeřábnické práce - firma s dlouholetou zkušeností a dokonalou vybaveností pro manipulaci s těžkými břemeny
Společnost Černohorský s.r.o. provádí kompletní jeřábnické práce. Jsme firma s dlouholetou zkušeností a dokonalou vybaveností pro manipulaci s těžkými břemeny.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Aktuality a zpravodajství z Opavska - sport, kultura, krimi
Zpravodajský týdeník REGION OPAVSKO Vám přináší aktuální informace z Opavska. Zaměřuje se na aktuality ze oblasti sportu, kultury, kriminality a společnosti.
Vydavatelství  STISK s.r.o. REGION OPAVSKO
Hydraulické válce pro těžké provozní podmínky - výroba a repase
Firma PRESSHYDRAULIKA, s.r.o. sídlící v Opavě se zaměřuje na výrobu a repasi speciálních hydraulických válců, zejména pak pro těžké provozní podmínky.
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
Týdeník REGION OPAVSKO - aktuality z Vašeho regionu
Týdeník REGION OPAVSKO vychází od roku 2007 jako jediné samostatné periodikum pod vydavatelstvím Stisk, zabývající se výhradně problematikou Opavska.
Vydavatelství  STISK s.r.o. REGION OPAVSKO
Nejprodávanější přívěsný vozík za auto TEMARED právě u nás
Kvalitní, spolehlivý přívěsný vozík TEMARED do 750kg nabízíme ve firmě Kvalitní přívěsy v Lugeřovicích nedaleko Opavy a Ostravy. Zajistíme Vám dodání po celé České republice včetně příslušenství.
Kvalitní přívěsy
Výroba zkušebních strojů pro  testování rozpor brzdových zdrží podle UIC
Firma LABORTECH, s.r.o. se specializuje na výrobu zkušebních strojů pro testování statické deformace rozpor brzdových zdrží podle normy UIC CODE 833.
LABORTECH, s.r.o.
Značkové motorové, převodové i průmyslové oleje v cenově výhodných sudových baleních
Nečekejte a objednejte si ještě dnes motorové, převodové a průmyslové oleje v sudech od firmy OLEJSPOL. Uvidíte, že budete spokojeni s kvalitou, cenou, dopravou i servisem.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Rozbor a monitorování stavu oleje – kompletní laboratorní analýza všech značek olejů a maziv
Rozbor a monitorování stavu oleje a maziv různých značek formou kompletní laboratorní analýzy u akreditovaných laboratoří zajišťuje nejen v Opavě a Ostravě společnost oil TEAM a.s.
oil TEAM a.s.
Dovoz kvalitní hlíny a zeminy na zahradu i pro stavební účely
Základem každého úspěšného stavebního projektu je kvalitní zemina, a právě dovoz hlíny a zeminy je jednou z činností firmy POMP Vlaštovičky s.r.o.
POMP Vlaštovičky s.r.o. Štěrk a písek Opava
Snížení provozních nákladů elektrické energie - regulace 1/4 hod. maxima odběru energie
Společnost ReSpol s.r.o. z Opavy dodává zařízení ke sledování využívání elektrické energie průmyslových objektů, díky němuž se sníží provozní náklady a zvýší se její využití.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Rašplový úplet s vlastním designem a neomezeným počtem barev – kvalitní sítě na lešení s potiskem
Na tisk rašplových úpletů s vlastním designem, potiskem a neomezeným počtem barev vhodných jako sítě na lešení a reklamu přímo na staveništi se zaměřuje společnost ŽÍDEK tisk s.r.o. z Opavy.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Stavby zděných plotů se zámečnickými a kovářskými prvky – osobitý charakter a moderní design
Na stavbu zděných plotů se zámečnickými a kovářskými prvky, které mají osobitý charakter a moderní design, se zaměřují specialisté ze společnosti ReSpol s.r.o. působící nejen v Opavě a Ostravě.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Pájení měděných a mosazných komponentů pájkami BLOCKADE®
Společnost A.V.D. pájení používá a nabízí zákazníkům implementaci technologie plamenového pájení měděných a mosazných komponentů pájkami BLOCKADE®, které plně nahrazují pájky s příměsi drahého stříbra
A.V.D. pájení s.r.o. specialista na pájení
Kompletní instalatérské služby – voda, plyn, topení, odpady a kanalizace
Kompletní instalatérské služby zahrnující nejen oblasti vody, plynu, topení, odpadů a kanalizací poskytují pro okolí Opavy a Ostravy odborníci ze společnosti MIVOTOP s.r.o.
MIVOTOP s.r.o. Vytápění, voda, plyn
Designové textilní napínací stěny vhodné pro umístěni na zdi i stropy
Zkrášlete svůj domov nebo jakýkoliv jiný interiér designovými napínacími textilními stěnami, které na míru zhotoví reklamní studio ŽÍDEK tisk s.r.o.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Bezbolestné veterinární vyšetření dýchacích cest včetně rentgenu psa i kočky - tracheoskopie Opava
Veterinární ordinace Palackého Opava zajistí Vašemu čtyřnohému mazlíčkovi kvalifikovanou veterinární péči. Provádíme také důkladné vyšetření dýchacích cest tracheoskopem.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Svěží velikonoční květinová výzdoba a dekorace
Přijďte do Květinové dílny Anděl v Opavě a objevte kouzlo velikonočních květinových aranžmá, které přináší radost a krásu do našich domovů.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava