Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vysočina kraj
Protipožární nátěry dřevěných konstrukcí a montáže desek CETRIS – služby certifikovaných odborníků
Na protipožární nátěry dřevěných konstrukcí a montáže cementotřískových desek CETRIS se zaměřují certifikovaní odborníci ze společnosti Krovys, s.r.o. nejen v okolí Dačic a Slavonic.
Krovys, s.r.o.
Výroba pontony pro rybáře, hausbóty - houseboaty, přívozy a pracovní lodě
Výroba pontony pro rybáře, hausbóty - houseboaty, přívozy a pracovní lodě se obraťte na firmu NAUTIG SE Jihlava. Dále provádí úpravu lodí a lodních interiérů na přání. Lodě na zakázku.
NAUTIG SE Dílna, sklad
Zkušení odborníci v oblasti veterinární neurologie a neurochirurgie
Odborné služby v oblasti veterinární neurologie a neurochirurgie poskytuje veterinární klinika MVDr. Petr Johanides, kterou naleznete ve Žďáře nad Sázavou.
MVDr. Petr Johanides Veterinární klinika
Designové hliníkové, lité a plechové disky, litá autokola, šrouby na kola osobních automobilů
Designové hliníkové disky, kvalitní lité a plechové disky, litá autokola a také šrouby na kola osobních automobilů všech značek zakoupíte v prodejně a také na e-shopu firmy AUTOLA
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Zvyšte energii přírodním doplňkem – vakuově balený bílý kratom nejvyšší kvality
Zvyšte svou energii, kreativitu a dobrou náladu a vyzkoušejte vakuově balený bílý kratom z eshopu Zeleného Krále. Je ideální pro ty, kteří se potřebují povzbudit ráno či překonat únavu během dne.
ZELENÝ KRÁL E-shop s kratomem
Speciální rybářské hliníkové lodě pro lov kaprů – výroba, prodej
Společnost NAUTIG SE z Jihlavy se zabývá vývojem, výrobou, úpravou a prodejem lodí. Naleznete u nás speciální bivakovací rybářské lodě z hliníku, které jsou vhodné nejen pro lov kaprů.
NAUTIG SE Dílna, sklad
Elektromontáže a elektromontážní práce
Elektromontáže a elektromontážní práce v oblasti kabelových a venkovních rozvodů, distribučních trafostanic Třebíč - Vysočina
ZMES, s. r. o.
Dělička na brambory, nový model DMA-90 umí nakrájet brambory na 2, 4 nebo 8 dílů
Společnost SKANEKO Ing. Václav Kroupa zařadila mezi sortiment špičkových strojů pro zpracování potravin nový model děličky brambor DMA-90, která umí nakrájet brambory na 2, 4 nebo 8 dílů.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Opravy sekaček na trávu, křovinořezů, motorových pil – kompletní servis zahradní techniky
Na opravy a kompletní servis sekaček na trávu, křovinořezů, motorových pil a další zahradní techniky se zaměřuje společnost Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA působící v okolí Jemnic a Dačic.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Výroba a restaurování pomníků a náhrobních kamenů – profesionální  kamenosochařské práce
Na restaurování a výrobu pomníků a náhradních kamenů a další kamenické práce se zaměřuje společnost Kamenosochařství Boček a syn působící v oblastech Moravských Budějovic a Třebíče.
Kamenosochařství Boček a syn Kamenosochařské práce Moravské Budějovic
Kvalitní e-shop s hutním materiálem - betonářská ocel, ocelové jekly, plechy, profily, tyče a trubky
Na prodej kvalitního hutního materiálu, jako je betonářská ocel, ocelové jekly, plechy, profily, tyče, úhelníky a trubky se zaměřuje společnost FERRUM s.r.o. působící na Vysočině a provozující e-shop.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Gumové rohože a podlahoviny – dorazy a další produkty nejen pro dopravní prostředky a logistiku
Na prodej gumových rohoží, podlahoviny a dorazů vhodných nejen pro dopravní prostředky, logistiku a transport zboží se zaměřuje společnost Anděl CZ, s.r.o. provozující e-shop.
Anděl CZ, s.r.o.
Rybářská, hliníková loď se solárním pohonem - výroba a úprava
Výroba a úprava speciální rybářské, hliníkové lodě se solárním pohonem od českého výrobce NAUTIG SE z Jihlavy. Spolehlivé bivakovací lodě s ekonomickým a tichým provozem vhodné pro delší expedice.
NAUTIG SE Dílna, sklad
Betonář a svářeč – volná pracovní místa s možností kariérního růstu a získání dalšího odborného oprávnění
Volná pracovní místa na pozici svářeč a betonář s možností kariérního růstu a mnoha benefity jsou ve stabilní společnosti Leube Beton s.r.o. v Jihlavě, která je součástí nadnárodní skupiny Leube.
Leube Beton, s.r.o. Kariéra
Drážní svršky a protihlukové stěny pro pozemní komunikace - výroba, dodávka
Prvky pro traťové vedení a pozemní komunikace vyrábí firma Leube Beton s.r.o. z Jihlavy. Dodáváme drážní svršky a protihlukové stěny Faseton pro širokou škálu zákazníků.
Leube Beton s.r.o.
Stavebnicové hliníkové zábradlí - komponenty, příslušenství
Komponenty pro stavebnicové hliníkové zábradlí, jako jsou sloupky, výplně, madla, držáky, koncovky, záslepky, spojovací materiál a různé příslušenství dodává firma Andělcz, s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.
Vynikající kombinace medu a alkoholu, dárek pro Vaše blízké nebo jako poděkování
Originální a chutnou pochoutku má ve své nabídce Meduška z Třebíče. Kombinace medu a alkoholu v chladných dnech zahřeje, je výborná ke kávě či čaji. Originální dárek pro Vaše blízké.
Meduška Medové dárky
Copycentrum s moderními stroji pro kopírování, tisk i skenování
Pokud hledáte kopírovací centrum s moderními stroji a vyškoleným personálem, který poradí, pak navštivte Copycentrum Kapucín - Repro, s.r.o. - zajistí kopírování, tisk i skenování dle vašich potřeb.
Kapucín - Repro, s.r.o. Kancelářská technika Třebíč
Veterinární počítačová tomografie, zobrazovací diagnostika – kvalitní péče o Vaše mazlíčky
Zcela unikátním přístrojem pro počítačovou tomografii a zobrazovací diagnostikou disponuje veterinární klinika MVDr. Petra Johanidese ve Žďáře nad Sázavou. Vaši mazlíčci budou v těch nejlepších rukou.
MVDr. Petr Johanides Veterinární klinika
Prohlídky osobních a užitkových vozidel do 3,5 tuny – stanice technické kontroly (STK)
Na provádění prohlídek osobních a užitkových vozidel do 3,5 tuny, traktorů, návěsů a přívěsů a na provoz stanice technické kontroly (STK) se zaměřuje společnost Autoservis, pneuservis a STK v Telči.
Autoservis, pneuservis a STK v Telči Opravny Telč, a.s.
Kavárna Krámek s kávou - voňavá a čerstvě pražená káva v srdci města Třebíče
Rodinná firma alacaffé s.r.o. otevřela kavárnu Krámek s kávou, kde si vychutnáte voňavou a čerstvě praženou kávu v srdci města Třebíče.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Montáž vertikální či dřevěné žaluzie – elegantní řešení pro váš útulný domov
Chcete-li vyřešit dostatek soukromí a možnost korigování slunečního záření do vaší nemovitosti, budou vertikální či dřevěné žaluzie firmy Garážová vrata a žaluzie Mareček z Telče optimálním řešením.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Vybavení stájí na klíč - výroba venkovních i vnitřních boxů pro koně
Kvalitní a bezpečné venkovní i vnitřní boxy pro koně vyrábí firma Equicov s.r.o. - zajistí kompletní vybavení stájí na klíč, které splňuje nejvyšší standardy.
Equicov s.r.o. Vybavení stájí Třebíč
Výroba, rekonstrukce a modernizace osobních a nákladních výtahů
Společnost TREBILIFT s.r.o. z Třebíče se zaměřuje na služby v oblasti výroby, rekonstrukce a modernizace výtahů, jak osobních, tak nákladních nebo požárních.
TREBILIFT, s.r.o.
Betonové lodžie podle požadavků developera - pro rekonstrukce domů
Rekonstrukce betonových lodžií pro panelové domy provádí firma Leube Beton s.r.o. z Jihlavy. Zvětšení, zasklení, výstavbu lodžií a jiné služby realizujeme podle požadavků developera.
Leube Beton s.r.o.