Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vysočina kraj
Evidence vstupu do škol - docházkové systémy zajistí evidenci pohybu žáku na škole
Docházkové systémy, které evidují pohyb žáku na škole, příchody a odchody, Vám zajistí firma ELVIS ze Žďáru nad Sázvou, která je profesionálem na trhu s evidenčními systémy.
ELVIS
Volnočasové oblečení – dětské tepláky, mikiny, teplákové soupravy, čepice
Volnočasové oděvy pro děti, jako jsou tepláky, mikiny, teplákové soupravy nebo čepice vyrábí firma DISTING s.r.o. z Dukovan. Šijeme také dámské mikiny, sukně a šaty.
DISTING s.r.o.
Štípané palivové dříví - automatický i poloautomatický štípač
O štípané palivové dříví se postará firma Automatické štípače Sláma, která vyrábí automatické i poloautomatické štípače na zakázku. Díky nim bude výroba palivového dříví hračka.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Odpeckovačka PIGO pro odpeckování višní, třešní, švestek, meruněk a dalšího peckovitého ovoce
Perfektního odpeckování višní, třešní, švestek a dalšího peckovitého ovoce dosáhnete díky vysoce výkonné odpeckovačky značky PIGO. Odpeckovačku PG103 zakoupíte u firmy SKANEKO z Třebíče.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Výsuvné markýzy pro zastínění balkónů, teras a skleněných výloh - montáž,dodávka
Výsuvné markýzy, které zastíní malé balkóny, ale i velké terasy či skleněné výlohy, dodává v okolí Telče a Jihlavy firma Garážová vrata a žaluzie Martin Mareček.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Pronájem turniketů - turnikety pro vstupy do budov a k identifikaci osob
Firma ELVIS ze Žďáru nad Sázavou poskytuje přístupové a docházkové systémy, turnikety pro vstupy do budov a k identifikaci a evidenci osob, které je možno i pronajmout.
ELVIS
Perfektní dovolená - ubytování s polopenzí, pokoje s bezbariérovým přístupem
Perfektní dovolenou v České republice prožijete v Restauraci a hotelu U Hrocha ze Žďáru nad Sázavou na Vysočině. Ubytování s polopenzí zajišťujeme také pro zájemce o bezbariérové pokoje.
Restaurace a hotel U Hrocha
Jak vybrat domácí kávovar - připravte si lahodnou kávu i doma, poradíme Vám s výběrem
Vychutnejte si výbornou kávu i doma! Nevíte jak vybrat domácí kávovar? V našem eshopu máme kvalitní pákové nebo automatické kávovary s jejímž výběrem Vám rádi poradíme.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Výkup kovů a odpadů, kovošrot – bezplatný odvoz či kontejner
Společnost FERRUM s.r.o. z Třebíče provozuje kovošrot a provádí likvidaci aut. Vykupujeme kovy jako je železo, hliník, měď, mosaz, ale i kabely, autobaterie nebo katalyzátory. Zdarma kontejner.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Výrobce certifikovaných osobních ochranných  pracovních prostředků na míru
Společnost DISTING s.r.o. je výrobcem a dodavatelem osobních ochranných pracovních prostředků, které chrání zaměstnance před riziky v práci. Certifikované OOPP jsou certifikovány dle platných norem.
DISTING s.r.o.
Dietologie, hubnutí bez hladovění, speciální dieta, zdravé hubnutí, aplikace akupunkturních jehel
MUDr. Josef Dvořák má mnohaletou praxi v oblasti dietologie. Pomůže Vám zhubnout bez hladovění a následného jojo efektu.
Autodoprava – přeprava valníkem, auto s vlekem do 4,5 tun
Přepravu nákladu valníkem s plachtou nebo autem s vlekem zajišťuje v okolí Hrotovic a Třebíče autodoprava Lubomír Votava s.r.o.
Lubomír Votava s.r.o. Plotové systémy Třebíč
Servis a údržba průmyslových strojů a zařízení
Společnost STEEL-TECH CZ s.r.o. se věnuje servisu a údržbě průmyslových strojů a zařízení. Nabízíme záruční i pozáruční servis strojů.
STEEL-TECH CZ s.r.o.
Dodavatel samořezných, závito-tvárných šroubů do oceli, plastu i dřeva
LAGUS s.r.o. z Jihlavy, to je prodejce nestandardního spojovacího materiálu, závito-tvárných a samořezných šroubů do dřeva, plastu i oceli. Garance vysoké kvality a nízké ceny.
LAGUS s.r.o.
Stravování a ubytování vhodné pro skupiny lidí v historickém jádru Telče
Pokud sháníte vhodné místo pro ubytování a stravování větších skupinek lidí přímo v historickém jádru města Telč, navštivte Hotel Antoň.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Medové marinády a zálivky vhodné ke grilovaným pokrmům, steakům a nakládání masa
Originální medové zálivky a marinády s různými příchutěmi vhodné ke grilovaným pokrmům a steakům, ale také k nakládání masa určeného ke grilování pořídíte na e-shopu meduska.cz
Meduška Medové dárky
Kompletní docházkové systémy pro firmy i zábavní centra - identifikační karty a snímače
Firma ELVIS ze Žďáru nad Sázavou poskytuje kromě parkovacích systému i systémy na evidenci docházky pro firmy i zábavní podniky. Kompletní docházkové systémy včetně karet i snímačů.
ELVIS
Nádrže na dešťovou vodu, jímky a septiky – kvalitní výroba z odolných plastů
Výrobou nádrží na dešťovou vodu z odolných plastů a septiků neboli jímek na odpadní vody se zabývá společnost BOVAS - Bohuslav Štaubert působící na Vysočině.
Novinka - Systém ultra DB s výbornými akustickými vlastnostmi
Rozšířená nabídka odpadních produktů o další špičkový produkt - Systém ultra DB trubky a tvarovky - OSMA zpracování plastů, s.r.o. Humpolec
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Instalace rozvodů požární vody včetně dodávky hydrantů a hasících přístrojů
O realizaci rozvodů požární vody podle platných požárních předpisů se postará firma k-TOP z Třebíče. Zajistíme kompletní dodávku včetně hydrantů i hasících přístrojů
K-TOP, s.r.o.
Zážitkový minigolf pro děti a dospělé a ubytování v rodinném hotelu
Bohaté volnočasové vyžití pro dospělé a děti poskytuje Restaurace a hotel U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Ubytujte se v rodinném hotelu a vyzkoušejte náš natur minigolf, kde zažijete krásné chvíle.
Restaurace a hotel U Hrocha
Dřevěné nábytkové nohy kulaté, hranaté různých velikostí, e-shop
Dřevěné nábytkové nohy s výškou od 100 do 500 mm v kulatém nebo hranatém provedení z různých typů dřevin zakoupíte na e-shopu ANDĚL CZ.
Anděl CZ, s.r.o.
Vodácká trička, tílka a kšiltovky s vtipnými potisky
Reklamní potisk, s.r.o. z Telče je společnost, která se zaměřuje na potisk textilie. Mezi sortimentem najdete například vtipná vodácká trička, kšilty a tílka, která pobaví každého vodáka.
Reklamní potisk, s.r.o.
Truhlářské práce, truhlářská výroba, výroba nábytku
Truhlářské práce, truhlářská výroba, výroba nábytku, dřevěné a palubkové obklady, pergoly, altány od firmy Truhlářství Jiří Kafka v Třebíči.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Parkovací systémy, příjezdové a odjezdové terminály - automatické terminály na parkoviště
Firma ELVIS ze Žďáru nad Sázavou neprodává jenom platební terminály, ale v nabídce má také příjezdové a odjezdové terminály, které jsou vhodné na parkoviště nebo do různých firemních objektů.
ELVIS