Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vysočina kraj
Návrhy a projektování obchodních, průmyslových, komerčních objektů a staveb
Zkušení architekti a projektanti z architektonické kanceláře DISprojekt, s.r.o. vytváří návrhy a projekty pro veřejné stavby. Navrhujeme obchodní a průmyslové stavby či komerční objekty a bytové domy.
DISprojekt, s.r.o.
Vakuově balený červený kratom: nový způsob, jak si užít jemnost a sílu přírody
Nejvyšší kvalitu kratomu nabízí eshop Zelený král. Vakuově balený červený kratom je vyroben pomocí NANO technologii, díky níž je zaručená maximální jemnost, rozpustnost a účinnost. Top kvalita.
ZELENÝ KRÁL E-shop s kratomem
Vodoinstalace, topenářské a plynařské práce pro byty, domy i firmy
Vodoinstalace, topenářské a plynařské práce pro Třebíč, Jihlavu nebo Velké Meziříčí zajistí firma K-TOP s.r.o. - kompletní řešení pro domy, byty i firmy.
K-TOP, s.r.o.
Dárkové balíčky a krabičky pro paní učitelky a družinářky s produkty z včelího vosku a medu
Nejen voňavé, ale také chutné produkty z včelího vosku a medu v dárkových krabičkách a balíčcích pro paní učitelky nebo družinářky zakoupíte na e-shopu meduska.cz.
Meduška Medové dárky
Atlasové a třpytivé šerpy pro maturanty a absolventy – bohatý výběr, příznivé ceny
Širokou barevnou škálu atlasových a třpytivých šerp určených pro maturanty a absolventy naleznete na webových stránkách společnosti Reklamní potisk s.r.o., kde Vám vyrobí šerpy podle Vašich představ.
Reklamní potisk, s.r.o.
Odstraňování poruch a havárií rozvodů – profesionálové v oblasti elektroinstalačních prací
Na odstraňování poruch a havárií rozvodů, kompletní elektroinstalační práce, instalace, revize a údržbu se zaměřují odborníci ze společnosti Elektro Mikeš, s.r.o. působící nejen v Jemnici a Dačicích.
Elektro Mikeš, s.r.o.
Bylinný med – medová pochoutka plná zdraví prospěšných látek pro posílení imunity, vhodná i na mlsání
Bylinné medy představují jedinečnou delikatesu, která vzniká spojením medu a bylinek. S medovými bylinnými pochoutkami od Medušky si nejen zamlsáte, ale také posílíte Vaši imunitu.
Meduška Medové dárky
Výstavba administrativních, komerčních, kancelářských budov a prodejen včetně projektování
Kompletní realizaci, projektování a výstavbu nebytových prostor realizuje firma Homestead, s.r.o. ze Žďáru nad Sázavou. Nechte si postavit komerční, kancelářskou budovu či prodejnu na Vysočině.
Homestead, s.r.o.
Obrábění kovů - Sousledné a nesousledné frézování a frézařské práce
Precizní obrábění kovů, jako je sousledné a nesousledné frézování a frézařské práce obecně provádí v okolí Třebíče a Vysočiny Zámečnictví Jaroslav Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Chutné jídlo a rauty - catering pro firmy, školení, semináře, večírky, konference a teambuildingy
Na poskytování cateringových služeb pro různé firemní akce, školení, semináře, konference, večírky, teambuildingy a oslavy se zaměřuje společnost AMIGO nejen pro oblasti Telče a Jemnic.
AMIGO Profesionální catering na klíč Telč
Medová pomazánka  - zdravé mlsání, které si zamilují děti i dospělý
Vyzkoušejte neobyčejnou medovou pomazánku z pravého a kvalitního medu, kterou vyrábí rodinná firma Meduška. Toto dokonalé spojení chutí si zamilují děti i dospěláci. Objednejte si ji přes náš eshop.
Meduška Medové dárky
Sekční garážová vrata DELTA s izolací a bezpečnostními zámky – jedinečný design a jednoduché užívání
Na prodej a montáž sekčních garážových vrat DELTA s izolací a bezpečnostními zámky proti sevření prstů s jedinečným designem se zaměřují Garážová vrata a žaluzie Mareček nejen v okolí Telče a Jihlavy.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Kvalitní posuvná a pantová stájová vrata a okna s možností zateplení vyráběná na zakázku
Posuvná a pantová stájová vrata a okna na zakázku vyrábí firma Equicov. Dodáváme stájová okna a vrata do jízdáren a na ranče s možností zateplení polykarbonátem nebo plexisklem.
Equicov s.r.o. Vybavení stájí Třebíč
Sítotisk a termotisk – originální školní mikiny s vlastním potiskem a motivy
Na výrobu originálních školních mikin s vlastním potiskem a motivy pomocí sítotisku a termotisku se zaměřuje společnost Reklamní potisk, s.r.o., která samozřejmě zasílá náhled ke schválení.
Reklamní potisk, s.r.o.
Výroba, rekonstrukce a servis výtahů - kvalitní produkty, moderní a spolehlivé
Výroba, rekonstrukce a servis výtahů - kvalitní produkty, moderní a spolehlivé, vysoká technická úroveň výtahů, to vše nabízí firma TREBILIFT, s.r.o. v Třebíči.
TREBILIFT, s.r.o.
Montáž, údržba a opravy elektrických zařízení – kompletní služby v oblasti elektroinstalací a fotovoltaiky
Na montáže, údržbu, opravy elektrických zařízení a kompletní služby týkající se elektroinstalací a fotovoltaiky provádí spolehlivý partner Elektro Mikeš, s.r.o. nejen v oblastech Dačic a Jemnice.
Elektro Mikeš, s.r.o.
Zapalování a žhavení – zapalovací cívky, kabely, žhavící svíčky a relé za nejlepší ceny
Na oblast zapalování a žhavení a maloobchodní i velkoobchodní prodej zapalovacích cívek, kabelů a žhavících svíček a relé se zaměřují odborníci v oboru autodílů ze společnosti AUTOLA,s.r.o. z Třebíče.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Vaše důvěryhodná volba pro distribuci léčiv
Vitax Praha s.r.o. poskytuje komplexní služby v distribuci léčiv. S certifikací a inovativním systémem zajišťujeme rychlou a efektivní reakci na potřeby klientů po celé České republice.
Vitax Praha, s.r.o.
Moderní i rustikální kuchyně – výroba originálních kuchyňských linek a sestav
Na výrobu a montáž originálních kuchyňských linek a sestav a zpracování moderních i rustikálních kuchyní podle představ svých zákazníků se zaměřuje Truhlářství Jiří Kafka z Třebíče.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Ortopedie a traumatologie zvířat - veterinární diagnostika, chirurgická řešení
Klinika MVDr. Petra Johanidese ze Žďáru nad Sázavou provádí u zvířat veterinární diagnostiku a chirurgická řešení vrozených nebo růstových vad včetně poškození pohybového aparátu z různých příčin.
MVDr. Petr Johanides Veterinární klinika
Soustružení a třískové obrábění řeznými nástroji – výrobky na zakázku v požadovaných tvarech a velikostech
Na soustružení a třískové obrábění řeznými nástroji a realizaci výrobků v požadovaných tvarech a velikostech se zaměřuje Zámečnictví Jaroslav Borůvka působící v Třebíči a na Vysočině.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Čištění a údržba kávovarů – k odvápnění, čistící tablety, změkčovače a mnoho dalšího
Bohatý výběr příslušenství pro čištění a údržbu kávovarů k odvápnění, čistící tablety, změkčovače, vodní filtry a mnoho dalšího má ve svém sortimentu společnost alacaffé, s.r.o. z Třebíče.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Motorová pila Stihl MS 500i s elektronicky řízeným vstřikováním paliva
Světově bezkonkurenční motorovou pilu Stihl MS 500i s elektricky řízeným vstřikováním paliva a vyhřívanou rukojetí zakoupíte v prodejně zahradní a lesní techniky Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Jarní čepice, která zahřeje a neprofoukne - česká výroba dětských čepic z bavlny i příze
Jarní čepice pro děti, která neprofoukne, zahřeje a bude se líbit - takové si vyberete u firmy PLETEX z Třebíče. Jsme českým výrobcem bavlněných čepic i čepic z příze. Stačí kliknout na náš e-shop.
PLETEX s.r.o.
Stavební základy, terénní úpravy, kopání bazénů – profesionální zemní a výkopové práce
Na realizaci stavebních základů, terénních úprav, kopání bazénů a na další zemní, výkopové a bourací práce se zaměřují profesionálové ze společnosti P.J. - MONT, spol. s r.o. působící na Vysočině.
P.J. - MONT, spol. s r.o.