Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Teplice
Protlaky Teplice - rekonstrukce starších plynových a vodovodních potrubí
Vodohospodářské stavby z Teplic nabízí nový způsob obnovy starých plynových a vodovodních potrubí z obvyklých materiálů za pomoci bezvýkopové technologie - tzv. protlaky.
Dopravní stavby Teplice - nejrozsáhlejší projekty dopravních a mostních staveb
Vodohospodářské stavby, společnost s ručením omezeným z Teplic je rozsáhlá stavební společnost zabývající se také dopravními stavbami nebo mostními konstrukcemi.
Stavební firma Teplice - silniční stavby, plynovody, mosty, zemní a betonářské práce
Vodohospodářské stavby, společnost s ručením omezeným je stavební firma s obrovským portfoliem nabízených služeb. Společnost je jednou z nejvýznamnějších firem v severozápadních Čechách.
Základní škola Dubí 2 s bohatou historií a výběrem vzdělávacích, kulturních a sportovních aktivit.
Základní škola Dubí 2 v okrese Teplice vychovává děti ke zdravému a zodpovědnému životu pomocí celé řady vzdělávacích, kulturních a sportovních aktivit.
Výroba betonových prefabrikátů Teplice, pro výstavbu domů, garáží a dalších projektů
Vodohospodářské stavby, společnost s ručením omezeným z Teplic ve svém širokém portfoliu služeb nabízí výrobu betonových prefabrikátů. Díky vlastní výrobě je zaručena kvalita výrobků.
Rekonstrukce potrubí bezvýkopovými technologiemi, protlaky
Bezvýkopové technologie společnosti Vodohospodářské stavby zajišťují rychlé a pohodlné rekonstrukce různých podzemních potrubí a kanalizací.
Výkup sběrového papíru Teplice - výkup sběrového papíru za nejvýhodnější ceny
V Teplicích se výkupu sběrového papíru věnuje společnost SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s.r.o. Dodávky přijímá lisované (do balíků), volně ložené nebo i upevněné na paletách.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Dřevěné palety Teplice – výroba a prodej přepravních palet
Vyrábíme a prodáváme přepravní dřevěné palety. Náš sklad a kanceláře naleznete v Duchcově.
Prodej a výroba papírových obalů Teplice-Novosedlice - strojní lepenky, kartonáž
Společnost SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s r.o. se specializuje na výrobu papírových obalů. Naše firma sídlí v Novosedlicích.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Technoart Teplice - zpracování keramických obkladů a dlažby na zakázku
KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. ve svém sortimentu nabízí ve spolupráci s partnerskou plzeňskou firmou TechnoArt následným zpracováním dlažby a keramických obkladů - mozaiky, leštění hran, pískování povrchů.
Prodej velkoformátové dlažby Teplice - dlažba od italských renomovaných výrobců
Velkoformátovou dlažbu dodává společnost z Teplic KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. V nabídce naleznete dlažbu ve formátu 80 x 180, 50 x 50, 40 x 80 nebo 60 x 120 cm.
Projektování, výroba a montáž ocelových konstrukcí Teplice - výrobní haly, skladové prostory
Potřebujete vyrobit, dodat, či namontovat ocelovou konstrukci do Vaší firmy? Společnost Teplotechna - Prima s.r.o. se může díky svým mnohaletým zkušenostem o vše postarat.
Kvalitní hydraulické systémy s českou tradicí - projektování, výroba, montáž
Najít kvalitního a spolehlivého partnera v oblasti strojírenství a hydraulických systémů nemusí být snadné, obzvláště pokud se chcete pohybovat pouze na českém trhu.
Vysokotlaké hadice a hydraulické agregáty Bílina - hydraulické výrobky
Konstruujeme, vyrábíme a montujeme vysokotlaké hadice a další hydraulické výrobky, jako jsou agregáty, válce a pohony pro Vaši firmu.
Skartování dokumentů Teplice - spolehlivé znehodnocení papíru , dokumentů i tajných spisů
Pokud máte staré a neplatné dokumenty, kterých se chcete zbavit, ale obsahují osobní údaje, je třeba zajistit, aby je nikdo nemohl opětovně složit a zneužít. Ideálním řešením je skartace.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Výroba a montáž hydraulických válců, hadic, pohonů, agregátů a další výrobky
Specialista na hydraulické systémy, zabýváme se jimi již od roku 1993, poradíme si tak s jejich projekcí, výrobou i montáží. Nabízíme ale i kvalitní hydraulické válce, hadice, agregáty či pohony.
Výkup sběrového papíru, kartonů, letáků, novina a časopisů Teplice - zbavte se starého sběru
Výkup představuje výhodnou možnost, jak se zbavit starého a už nepoužitelného sběrného papíru. Je možné si na tom zajímavě přivydělat a být ohleduplný k životnímu prostředí.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Výroba luxfer, tepelně izolačních tvárnic, příček a nábytku ze skla
Skleněný nábytek, příčky, luxfery a tepelně izolační skleněné tvárnice vyrábí společnost SOUŠEK s.r.o., Teplice. Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku, luxfer, příček a interiérových doplňků ze skla.
Vedení mzdové a personální agendy, zpracování mezd a pracovních smluv
O mzdovou a personální agendu se Vám postará Agentura Sellco s.r.o., Dubí u Teplic. Zajistíme vypracování pracovních smluv, zpracování mezd a dalších náležitostí pro všechny typy pracovních poměrů.
Vnitrostátní i mezinárodní přeprava zboží a nákladu dodávkami do 3,5 t
Přepravu nákladu a zboží dodávkami do 3,5 t zajišťuje firma Josef Rojka Autodoprava, Ústecký kraj. Nabízíme mezinárodní a vnitrostátní autodopravu, jednorázově i v denních rozvozech.
Prodej obkladů a dlažeb Teplice - nejznámější české i světové značky na jednom místě
Chcete rekonstruovat nebo stavět novou koupelnu, ale chybí vám kvalitní materiál? Společnost KERSTAV SZABOVÁ vám zprostředkuje prodej kvalitních obkladů a dlažeb.
Vytápění a potrubní rozvody všech médií – montáž, opravy i rekonstrukce
Topení i potrubní rozvody pro vodu, plyn a páru montuje, opravuje a vyměňuje společnost OLPET s.r.o. z Teplic. Kompletní topenářské a potrubářské práce, rekonstrukce, opravy i revize.
Koupelnové studio Teplice, vybavení do Vaší koupelny - obklady, dlažba, sanita
V tomto koupelnovém studiu můžete nakoupit veškeré potřeby pro stavbu nové, anebo rekonstrukci stávající koupelny. Stejně tak nabízí zájemcům možnost PC projektu koupelny.
Sváření, výroba, montáž a opravy technologických zařízení a potrubních celků
Potrubní systémy a průmyslová technologická zařízení svařuje, vyrábí, montuje a opravuje společnost LUTOPOL s.r.o., Duchcov. Svařování oceli, nerezu i hliníku, potrubářské práce.