Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Teplice
Výroba dílenského nábytku Teplice, zábrany proti koronaviru, snadná a rychlá montáž zábran
Nabízíme plexisklové zábrany proti kapénkové nákaze COVID-19, vhodné do kamenných prodejen a pultových prodejen, snadná a rychlá montáž + demontáž.
VYKONA TEPLICE, spol. s r.o. kovový dílenský nábytek
Výroba šedé lepenky Teplice – kvalita a dobrá cena
Výrobou šedé lepenky pro nejrůznější využití od prokladů pro balení a ochranu zboží, pro výrobu knih, desek nebo kancelářských potřeb se zabývá společnost SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. z Teplic.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Nerezové zábradlí české výroby Teplice, montované zábradlí na klíč, stavebnice zábradlí
Vyberte si z různých typů zábradlí s vodorovnou výplní nebo plnou výplní, zábradlí lakované nebo zábradlí na francouzská okna.
Pohřební ústav Marie Teplice, pořádání civilních obřadů, církevních obřadů, převozy zesnulých
Zajistíme pohřební věnce živé i umělé, pořádání rozloučení se zesnulými, smuteční kytice a další náležitosti spojené s pohřbem.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA Teplice – výroba lepenky, výkup sběru, skartace
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Teplice představuje svůj výrobní program lepenky mnoha kategorií, dále nabízí výkup sběrového papíru a skartaci a znehodnocení papírových dokumentů.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Distribuční a výkonové transformátory
Spolehlivý dodavatel distribučních a výkonových transformátorů, transformátory olejové, suché se zalévaným vinutím či suché RESIBLOCK Vám dodá společnost VFSERVIS s.r.o. se sídlem v Teplicích.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice
Výkup papíru Teplice za příznivé ceny
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. z Teplic vykupuje od firem nebo jednotlivců papír za příznivé ceny v minimálním množstvím 100 kg.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Projekční kancelář Teplice,  projekce inženýrských staveb, technické poradenství
Projekční kancelář Teplice, projekce inženýrských staveb, technické poradenství, projekční práce v oboru kanalizace, voda, a plyn.
Eshop ruční nářadí, nástroje a měřící přístroje Teplice, prodej vrtáků, soustružnických nožů, frézky
Eshop ruční nářadí, nástroje a měřící přístroje Teplice, prodej vrtáků, soustružnických nožů, frézky, brusné nástroje a další kvalitní sortiment pro profesionály a kutily.
Spolehlivý dodavatel potravin z těch nejlepších surovin z Teplicka
Ovoce a zelenina do škol, chráněné pracoviště, dodavatel kvalitních potravin, veřejné stravování, potravinové balíčky a foodbanky to je HOKA - chráněná pracoviště, s. r. o.
Výroba měřící techniky, optické měření Teplice, multidotykové měření, kalibrace, speciální systémy
Výroba měřící techniky, optické měření Teplice, multidotykové měření, kalibrace, speciální měřící systémy, přístroje pro měření drsnosti a kontury, údržba a servis.
Městys Hostomice v Ústeckém kraji – brána do Českého středohoří
Městys Hostomice leží v rozmanité přírodě Českého středohoří a náleží do mikroregionu Svornost. Pořádá se zde řada kulturní, společenských a sportovních akcí pro občany i turisty.
Materiál pro stavbu domu a zahrady – prodej v Ústeckém kraji
Stavební materiál za nejlepší cenu s nejvyšší kvalitou. Poskytování poradenství a řešení realizací vašich projektů zajišťuje společnost Stavebniny Černý, s.r.o.
Geologický průzkum, geologie, posudky studen Teplice, analýzy a průzkumy kvality vody, vsaků
Geologický průzkum, geologie, posudky studen Teplice, analýzy a průzkumy kvality vody, vsaky, domovní ČOV, hydrogeologie, inženýrská geologie.
RNDr. Peter Horváth - geologický průzkum Hydrogeologie Teplice
Město Bílina s barokním zámkem Lobkowiczů, lesoparkem Kyselka a proslulou lesní kavárnou
Zajímavé historické památky i pravé gurmánské zážitky Vám poskytne lázeňské město Bílina. Město je známé svým lesoparkem Kyselka s malebnými zákoutími i proslulou lesní kavárnou.
Montáže a servis klimatizačních zařízení Teplice, vzduchotechnické jednotky ATREA a REMAK
Montáže a servis klimatizačních zařízení Teplice, vzduchotechnické jednotky ATREA a REMAK, klimatizace do bytů, rodinných domů a kanceláří, tepelná čerpadla.
Čištění kanalizace,  kontrola kanalizačního potrubí Teplice, odvoz fekálií, čištění jímek, žump
Čištění kanalizace tlakovou vodou, kontrola kanalizačního potrubí kamerovým systémem Teplice, odvoz fekálií, čištění jímek, žump, odpadů, čištění dešťových svodů a dešťových vpustí.
Oční ordinace Teplice, plastické operace horních a dolních víček, operace očních vad, korekce vad
Oční ordinace Teplice, komplexní vyšetření očních poruch, korekce očních vad, oční vyšetření, operace šedého zákalu, plastické operace horních a dolních víček, kontaktní čočky, onemocnění sítnice.
Účetnictví, daňové poradenství, účetnické poradenství, personalistika Teplice
Účetnictví, daňové poradenství, účetnické poradenství, personalistika, zpracování daňových přiznání, sleva na dani, mzdová agenda - Stanislava Timková - účetnictví, daně Teplice
Město Ledvice  - poklidné město v oblasti Krušných hor a Podkrušnohoří
Město Ledvice se nachází v okrese Teplice, v ústeckém kraji v oblasti Krušných hor a Podkrušnohoří v nadmořské výšce 204m. První písemná zmínka o Ledvicích pochází již z roku 1209.
Opravy a rekonstrukce objektů, zednické práce, obklady, Duchcov
Rekonstrukce obytných, administrativních i průmyslových objektů, koupelen, zhotovení nových instalací, opravy střech realizuje MAKOMA stavební firma s.r.o., okres Teplice.
Komplexní dodávky staveb od základů po střechy a fasády, Duchcov
Realizace výstavby a rekonstrukcí obytných i firemních budov, komplexní dodávka staveb na klíč od základů po dokončení a úpravy okolí zajišťuje MAKOMA stavební firma s.r.o., okres Teplice.
Nářadí, brusné nástroje, měřidla i vrtáky pro maloobchod i velkoobchod, prodej, e-shop
Profesionální nářadí pro řemeslníky zajišťuje neustále se rozrůstající společnost BOS HK a.s. z obce Proboštov v okresu Teplice. Bohatý sortiment vrtáků, svěráků a fréz pro široký okruh zákazníků.
Temperování i odtemperování sklářských a průmyslových pecí, servis a kontrola kotvení pece
Kompletní servis pro sklářský průmysl poskytuje společnost BOHEMIA-HOTWORK s.r.o. z Hrobu v okrese Teplice. Zajišťujeme temperování a seřizování pecí pomocí nejmodernější měřící techniky.
Služby SčVK v regionech Ústeckého a Libereckého kraje
Severočeské vodovody a kanalizace a.s. zajišťují komplexní služby v regionech Ústeckého a Libereckého kraje jako dodávka pitné vody, odvod a čištění odpadních vod.