Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Teplice
Antikorozní povrchová úprava kovových, betonových a dřevěných ploch, tryskání, pískování
Antikorozní ochranu povrchů ve vysoce namáhaných prostředích Vám zrealizuje firma EC + B service, s.r.o. z Teplic. Provádíme veškeré povrchové úpravy, kvalitně a v rámci nejen ČR, ale celé Evropy.
Prodej mozaiky Teplice - od německé značky Bärwolf a italské značky CE.SI.
Teplická společnost KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. nabízí prodej mozaiky od německého výrobce Bärwolf a italské značky CE.SI. Mozaiky z přírodního kamene i skleněné.
Slide – design glazury s elegantním efektem skla
Elegantní sérii obkladů Slide s designem glazury evokující leskem skleněný povrch přináší jako novinku roku 2016 a svým zákazníkům nabízí společnost KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. z Teplic.
Temperování a odtemperování sklářských a průmyslových pecí s použitím nejmodernější techniky
Temperování a odtemperování sklářských a průmyslových pecí s použitím nejmodernější techniky při opravách a servisech pecí a agregátů zajišťuje společnost BOHEMIA-HOTWORK s.r.o.
Venkovní dlažba Teplice – široká paleta druhů, materiálů a barev
Široký výběr druhů, materiálů i barev kvalitních venkovních dlažeb odolných proti mechanickému poškození a změnám teplot nabízí společnost KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. z Teplic.
Vysokotlaké čištění kanalizace, odvoz fekálií ze septiků, žump, jímek, okres Teplice
Vysokotlaké čištění kanalizace, odvoz odpadních vod, fekálií, kalů, usazenin ze septiků, žump, jímek, lapačů tuku a jejich čištění realizuje společnost Leoš Novák, okres Teplice.
Radiátory Zehnder Teplice – designový doplněk interiéru
Radiátory jsou nutností, ale díky společnosti KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. z Teplic a její pestré nabídce moderních radiátorů firmy Zehnder se mohou stát designovým prvkem každého interiéru.
Čištění spalinových cest Teplice, odstraňování sazí z komína
Společnost Primatep s.r.o. z Teplic provádí čištění spalinových cest. Po pojmem čištění spalinových cest si vybavíme odstraňování tuhých částic (sazí), které se v průběhu provozu přichytili na stěnách komína. Zajišťujeme jednorázovou i pravidelnou údržbu, revize i kontroly spalinových cest. Při pravidelných kontrolách si nemusíte hlídat ...
Stavba komínů Teplice - kompletní řešení od projektu až po samotnou realizaci
Primatep s.r.o. zajišťuje dodávku a montáže komínů. Na výběr je vyvložkování stávajícího komínu nebo úplně nový komín a to buď vnitřní nebo venkovní umístěný podél fasády.
Severočeské vodovody a kanalizace pro Ústecký, Liberecký a Středočeský kraj -  linka 840111111; 601267267
Zákaznická a havarijní linka Severočeských vodovodů a kanalizací 840 111 111, 601267267 funguje pro dotazy a nahlášení poruch v oblastech Ústeckého, Libereckého a Středočeského kraje.
Zateplení budov - snížení energetické náročnosti a zhodnocení nemovitosti
Zateplením se snižuje energetická náročnost budov a také se zvyšuje komfort bydlení, což ocení především lidé z bytů, současně ale také majitelé domů.
Výstavba rodinných domů a bytů Teplice -  kompletní stavební řešení od projektu až po realizaci
Teplická společnost Primatep s.r.o. nabízí komplexní řešení ve stavební činnosti - stavební práce, opravy, údržba. Stavíme rodinné domy, zajišťujeme výstavbu bytů a průmyslových objektů.
Plastikové modely e-shop - auta, letadla, vojenská technika, obtisky, masky, publikace....
Jste fanda do plastikových modelů aut, letadel, lodí, vojenské techniky? Nebo sháníte publikace s touto tematikou? Ze širokého výběru e-shopu společnosti MODELIMEX s.r.o. si jistě vybere každý.
Zateplení panelových domů, rekonstrukce objektů, stavební práce
Na zateplení a rekonstrukce panelových domů se zaměřuje společnost MAKOMA stavební firma s.r.o. Provádí také kompletní rekonstrukce občanských a bytových budov v okrese Teplice.
Přístroje a rozvaděče pro vysoké a nízké napětí, transformátory
Přístroje, rozvaděče pro vysoké a nízké napětí, transformátory, stykače, pojistky, jističe, instalace, servis, prodej elektromateriálu zajistí společnost VFSERVIS s.r.o. v Teplicích.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice
Sklářské pece a vyzdívky pecí Teplice - poradenství, projektování, dodávky a montáž
Firma Teplotechna – Prima s.r.o. z Teplic je prověřeným projektantem a dodavatelem všech typů sklářských tavicích pecí, speciálních sklářských pecí a žáruvzdorných vyzdívek pecí.
Výkup sběru Teplice - letáky, noviny, vlnitá lepenka, časopisy, smíšený sběrový papír
Výkup sběru v Teplicích zabezpečuje SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s.r.o. Výkup je možný v minimálním množství cca 100 kg. Výkup sběru za papír za příznivé ceny.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Zateplení budov Teplice - izolační a stavení práce, zajistíme i technický dozor investora
Zateplení budov od Teplotechna - Prima Teplice je ideální řešení pro ty, kteří touží zhodnotit svoje bydlení a současně snížit náklady. Že nemáte tušení, na jakou firmu byste se měli obrátit?
Skartace Teplice – úplné znehodnocení obyčejných i důvěrných dokumentů zdarma
Společnost SEVEROČESKÁ PAPÍRNA s.r.o. nabízí zdarma službu skartace papírových dokumentů (včetně dokumentů důvěrného charakteru) nejen pro zájemce z Teplic a okolí.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Kovovýroba, výroba ocelových konstrukcí Teplice - od návrhu až po konečnou realizaci
Pokud sháníte společnost s nabídkou výroby ocelových konstrukcí a kovovýroby od projektu až po dodání, neváhejte kontaktovat spolehlivou firmu HASU spol. s r.o. z Teplic.
Výkup sběrového papíru od minimálního množství 100 kg za nejvýhodnější ceny Teplice
Máte doma nebo ve firmě hromadící se papír a nevíte kam s ním? Výkup sběrového papíru od minimálního množství 100 kg za výhodné ceny Teplice Váš problém vyřeší.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Výroba a montáž ocelových konstrukcí Teplice – profesionální práce dle Vašich požadavků
Hledáte firmu, která Vám dle individuálních požadavků vyprojektuje, vyrobí a namontuje ocelové konstrukce? Společnost Teplotechna – Prima s.r.o. z Teplic se o vše postará.
Ocelové komíny Teplice - volně stojící, fasádní nebo vyvložkování původního komínu
Ocelovými komíny od společnosti Teplotechna - Prima s.r.o. můžete vyřešit spalinové cesty pro veškeré kotle na plynná, pevná i kapalná paliva nebo pro odvody spalin z technologických procesů.
Žáruvzdorné vyzdívky pecí Teplice - kompletní servis, montáž, projektové návrhy
Teplotechna - Prima se zabývá návrhy, realizací a montáží žáruvzdorných vyzdívek pro všechny průmyslové pece. Hlavní činnost firmy se věnuje výstavbě nových a opravě již stávajících sklářských pecí.
Služby ve svařovně Duchcov – údržba kolejí a kolejnic, výměny pražců
Společnost Duchcovská svařovna a.s. nabízí kompletní profesionální služby, které jsou vyžadovány při údržbě a kontrole kolejí a kolejnic, včetně logistických služeb a převozu kolejnic.