Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeň-sever
Zemědělství Kralovice
Bílovská zemědělská a.s. je společností, která se zabývá rostlinnou a živočišnou zemědělskou výrobou včetně sezonních doplňkových služeb v regionu Kralovice.
Cukrárna s dětským koutkem nabízející cukrářskou výrobu, dorty, zákusky a svatební koláče
Příjemná cukrárna s dětským koutkem v okolí Kralovic, to je Cukrárna Svěženka a cukrářská výrobna Jana Špačková. Vyrábíme širokou škálu chutných dortů, zákusků, svatebních koláčů a závinů.
Maturitní plesy Plzeň
Pořádáte maturitní ples a hledáte vhodné místo pro jeho konání s velkým sálem, hudbou, osvětlením a dostatečnou kapacitou pro hosty? Ideálním místem je Hudební klub Horní Bříza u Plzně.
Rekuperace Plzeň
Zpětné získávání tepla z odpadního vzduchu pomocí rekuperačního zařízení dodaného spolehlivou firmou IPC Klima s.r.o., se sídlem v obci Nýřany v Plzeňském kraji ušetří vaše finance.
Taneční kurzy Plzeň
Největší sál v okrese v Hudebním klubu Horní Bříza u Plzně nabízí ideální zázemí tanečního parketu, míst k sezení pro diváky a baru pro občerstvení k pořádání oblíbených tanečních kurzů.
Plastové uzávěry Plzeň
Plastové uzávěry v mnoha provedeních i barvách pro bezpečné uzavření skleněných i plastových lahví a skleniček prodává společnost Václav Jung – Renwel z Plzně.
Vzduchotechnika Plzeň
Dodávku vzduchotechniky do bytů, domů, obchodních domů, gastronomických zařízení nebo průmyslových komplexů zajistí společnost IPC Klima s.r.o., se sídlem v obci Nýřany v Plzeňském kraji.
Hudební klub Plzeň
Hudební klub Horní Bříza u Plzně nabízí své společenské prostory s největším tanečním sálem v okrese k pořádání diskoték, společenských událostí, bálů, koncertů, tanečních kurzů nebo akcí pro děti.
Elektromontáže Plzeň
Elektromontážní práce pro byty, rodinné domy, nebytové i průmyslové objekty v komplexním rozsahu nabízí firma Tomáš Šour sídlící v okrese Plzeň.
Klimatizace Plzeň
Zajistit příjemné pracovní prostředí nebo pohodu doma Vám zajistí v každém ročním období klimatizace od společnosti IPC Klima s.r.o., se sídlem v obci Nýřany v Plzeňském kraji.
Skleněné a plastové obaly, plastové uzávěry na lahve, rozprašovače
Skleněné a plastové obaly, plastové uzávěry na lahve, mechanické rozprašovače, skleněné lékovky, lékárenské kelímky, zátky, kapací vložky Vám poskytne společnost Václav Jung – Renwel.
Vzduchotechnika, klimatizace a rekuperace, výroba, montáž, Plzeňský kraj
Služby v oblasti vzduchotechniky, klimatizace a rekuperace zajistí společnost IPC Klima s.r.o.. Zabýváme se projekcí, výrobou, montáží a servisem vzduchotechnických zařízeních.
Prodej programovatelných DC/AC zdrojů Plzeň pro laboratorní a testovací použítí
Společnost VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. prodává DC/AC zdroje - INV 500 - 20000 VA (DC/AC sinus invertory, DC/AC invertory) a INV4000-20 000 VA.
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
Elektromontáže, elektroinstalace, revize hromosvodů a elektro
Elektromontáže, elektroinstalační práce, montáže, opravy, revize elektro a hromosvodů v bytových i nebytových prostorách provádí firma Tomáš Šour sídlící v okrese Plzeň - sever.
Zájezdová autobusová  přeprava, doprava tuzemská i zahraniční, Touškov
Autobusová doprava v ČR a EU, přeprava malých i velkých skupin osob z firem, škol, sportovních organizací, spolků zajistí Tagorating, spol. s r.o. se sídlem v Plzeňském kraji.
Hudební a taneční klub, pořádání diskoték, kulturních akcí s barem a restaurací
Oslavy, maturitní plesy, koncerty, plesy, diskotéky,tanečních kurzy i firemní akce pořádá Společnost EURO AGENCY service s.r.o v největším hudebním a tanečním klubu na Plzeňsku v obci Horní Bříza.
Obec Rybnice  v okrese Plzeň – sever, součást Mikroregionu Dolní Střela
Obec Rybnice je malebná vesnice s obecním úřadem, dělicí se na čtyři části - Stará Ves, Nová Ves, Průhon, Brejchalka. Najdete zde klidné bydlení blízko přírody a krajského města Plzeň.
Na oživení kulturních tradic pomocí masopustního průvodu láká Horní Bělá na Plzeňsku
Obec Horní Bělá na Plzeňsku svým návštěvníkům připomíná české tradice za pomoci masopustních průvodů i dochovaných architektonických památek.
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce, střechy na klíč se zárukou na pět let
Stavbu nové střechy nebo rekonstrukci krovů, pokládku nové střešní krytiny a montáž střešních oken či opravu komínů realizuje firma STŘECHA KOMPLET – Miroslav Verbič v Horní Bříze.
Kompletní výstavba a rekonstrukce rodinných domů od podsklepení po střechu, až k finálním úpravám
Veškeré stavební, betonářské, obkladačské, vnitřní i venkovní práce, rekonstrukce a práce dokončovací odborně provádí firma VK STAVBY Kočínec.
Pracovní oděvy pro bezpečí a šik vzhled vašich zaměstnanců Plzeň
Přemýšlíte, jak udělat ze své firmy výjimečný podnik a ještě více se odlišit od konkurence? Oblečte své zaměstnance do pracovních oděvů u firmy MAKO z Plzně.
Pracovní oděvy z kvalitních materiálů na zakázku Plzeň - nejlepší vizitka Vaší firmy!
Hledáte kvalitní pracovní oděvy za příznivou cenu? Potřebujete ušít pracovní oděvy na zakázku? Sháníte spolehlivou firmu, která splní veškeré vaše požadavky?
Výroba pracovních oděvů na zakázku pro zdravotnictví Plzeň - pracovního oblečení pro lékaře a sestřičky
Český výrobce pracovních oděvů v Plzni to je společnost Mako. Vyrobíme Vám na zakázku pracovní oděvy pro zdravotnický personál dle vašich požadavků.
Myslivecké sklopné posedy s připojením za auto Plzeň - posedy jsou zateplené
Myslivecké sklopné posedy v Plzni vyrábí společnost Fidoz Alfa, s.r.o. Snadno je připojíte za osobní automobil. Cena základního posedu se pohybuje od 20.000,-.
Zakázkové kamenictví, výroba žulových a mramorových pomníků a náhrobků
Pomníky, náhrobky, ornamenty i zákrytové desky z přírodního kamene, žuly a mramoru, Vám zhotoví v zakázkovém kamenictví při Pohřební službě Hana Vanišová.