Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeň-sever
Cukrárna Svěženka, výroba, prodej a distribuce cukrovinek Kralovice, dovoz čerstvých dortů a zákusků
Cukrárna Svěženka, výroba, prodej a distribuce cukrovinek Kralovice, dovoz čerstvých dortů a zákusků po Plzeňském kraji, svatební dorty, modelové dorty, ovocné dorty, posezení u zákusků.
Montáž tepelných čerpadel Plzeň, kvalitní švédská tepelná čerpadla značek NIBE a Regulus
Montáž tepelných čerpadel Plzeň, kvalitní švédská tepelná čerpadla značek NIBE a Regulus, zdroj tepla pro vytápění a ohřev vody, úspora energie, velmi tichý chod, rozumná cena.
Letní i zimní pobyty v Melchiorově Huti, rekreační středisko v příjemném a klidném prostředí
Letní i zimní pobyty v Melchiorově Huti, rekreační středisko v příjemném a klidném prostředí, sportovní soustředění, semináře, školení i rodinné pobyty.
Frekvenční měniče – maximální efektivita a výkonnost elektromotorů
Hledáte spolehlivého dodavatele frekvenčních měničů pro Vaše výrobní zařízení? Kontaktujte prověřenou společnost VIENNA – COMPONENTS – TRADING s.r.o. se sídlem Zruč – Senec.
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
Základní škola Stříbro, devítiletá základní škola, komplexní vzdělání pro 1. a 2. stupeň
Základní škola Stříbro, devítiletá základní škola, komplexní vzdělání pro 1. a 2. stupeň, školní jídelna, školní družina.
Kovovýroba, CNC výroba dílů, soustružení Plzeň, sváření MIG, MAG, TIG, tváření plechů, CNC pálení
Kovovýroba, CNC výroba dílů, soustružení Plzeň, sváření MIG, MAG, TIG, tváření plechů, CNC pálení, strojní obrábění kovů, kovoobrábění.
Obalový materiál nový i recyklovaný, prodej i výkup
Kvalitní obalové materiály. Nové i použité obaly. Ekologický přístup a šetření nákladů na ochranu a přepravu zboží. Výkup palet a obalů i možnost pronájmu obalů.
RECYKLBOX s. r. o.
Sériová i kusová kovovýroba, svařování hliníku a nerezu, ocelové konstrukce
Zámečnické práce v Plzni, výroba kusových i sériových komponentů a ocelových konstrukcí, kovoobráběné výrobky pro zemědělskou a automobilovou výrobu od Petra Molcara.
Město Třemošná v Plzeňském kraji, příroda, lesy, turistika, železniční trať
Město Třemošná s krásnými okolními lesy ideálními pro turistiku, spolu s vodní nádrží a pamětihodnostmi nacházející se nedaleko od města Plzeň.
Dodávky požární techniky Plzeň
Požární ochrana, dodávka a montáž požárně bezpečnostních zařízeních a techniky, prodej i komplexní zajištění služeb od firmy Seaspol – servis, s.r.o.
Seaspol - servis, s.r.o.
Tlumivky
Vinuté díly pro elektronická zařízení z měděného drátu a lanka, tlumivky a jiné součástky pro automotive zhotovuje ALLTRONIC, spol. s r.o.
Výkopové a zemní práce, autodoprava Plzeň, bagrování, přípravné práce, kanalizace, drenáže
Výkopové a zemní práce, autodoprava Plzeň, bagrování, přípravné práce pro stavby, kanalizace, pokládka drenáže, pokládka zámkové dlažby, parkoviště, komunikace.
Chladírenský servis chladicích a mrazicích zařízení Plzeň, chladící boxy, klimatizace
Chladírenský servis chladicích a mrazicích zařízení Plzeň, chladící boxy, montáž a servis klimatizace, chladicí, mrazicí nábytek, montáž PVC lamelových clon, stěhování a revize chladicích zařízení.
Dodávky vzduchotechniky a klimatizace Plzeň, projektové činnosti, záruční servis
Kompletní dodávka a servis vzduchotechniky a klimatizace dle přání a požadavků zákazníka od společnosti IPC Klima s.r.o. se sídlem Klementa 1257, 330 23 Nýřany.
Vzduchotechnika a klimatizace Plzeň - diagnostika, projekce, montáž či servis
Hledáte odborníky na svém místě pro oblast vzduchotechniky a klimatizace pro Váš objekt? Kompletní služby v oblasti vzduchotechniky a klimatizace provádí společnost IPC Klima s.r.o. v Nýřanech.
Servis systémů požární ochrany Plzeň
Potřebujete servis pro požární ochranu budov a objektů? Poskytujeme kompletní služby v zajištění požární ochrany, servis a kontrolu požárních systémů.
Seaspol - servis, s.r.o.
Z historie obce Křelovice - první písemná zmínka o obci pochází z roku 1379.
Obec Křelovice se nachází v okrese Pelhřimov v Kraji Vysočina. Žije zde 340 obyvatel. První písemná zmínka o obci pochází již z roku 1379.
Požární technika, protipožární bezpečnostní zařízení, Plzeň
Kompletní sortiment hasicí techniky Vám nabízí Seaspol - servis, s.r.o. Zabýváme se prodejem a servisem hasicích přístrojů a dalších protipožárních bezpečnostních zařízení, školením i EZS.
Seaspol - servis, s.r.o.
Obec Křelovice v okrese Plzeň – sever, památky, turistika
V okrese Plzeň-sever v Plzeňském kraji se nachází malá, ale malebná obec Křelovice, která je tvořena ze čtyř katastrálních území – Křelovice, Mydlovary, Pakoslav a Rozněvice.
Historický vývoj obce Křelovice, památky
Malebná obec Křelovice s 241 obyvateli je rozdělena na 4 katastrální území. Má bohatou historii sahající až do roku 1483 a zajímavé pamětihodnosti.
Nerezavějící ocel s uplatněním ve všech odvětvích průmyslu
Široké portfolio výrobků z nerezavějící oceli od společnosti Schwer Fittings s.r.o. nachází své uplatnění napříč všemi odvětvími průmyslu od výroby po potravinářství.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Prodej DC/DC měniče Plzeň - stejnosměrný měnič, elektronický měnič napětí
Společnost VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. se zabývá prodejem DC/DC měničů. DC/DC měniče neboli stejnosměrné měniče dodáváme od několika výrobců.
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
Výklad karet, esoterika i léčitelství, věštkyně a kartářka Plzeň, telepatie a čtení z ruky
Věštění budoucnosti z křišťálové koule i kávové sedliny provádí Ivana Regina Kupcová Sádlová z Kozolup u Plzně. Poskytujeme prvotřídní esoterické služby včetně seminářů a kurzů.
Osazování desek plošných spojů, pájení, napouštění, testování
Desky plošných spojů pro elektronická zařízení jejich osazování, pájení a následné měření, zkoušení a kontrolování provádí společnost ALLTRONIC, Plzeň.
Skleněné a plastové obaly, kosmetické a zdravotnické lahvičky, lékovky, kelímky, uzávěry
Plastové a skleněné lahvičky na krémy, mastičky i léky dodává rodinná firma Milena Pravečková – Renwel sídlící v Nýřanech. Prodáváme veškeré plastové lahve a uzávěry různého průměru.