Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Plzeň-sever
Montáž plastových, dřevěných a hliníkových oken, dveří, Plzeňsko
Kompletní služby v oblasti prodeje, distribuce a montáže eurooken, plastových, hliníkový i dřevěných oken i dveří nabízí firma HRDINA a JAKEŠ okna s.r.o. ve Městě Touškov nedaleko Plzně.
E-T-A (jističe) – novinka na trhu
Specialista na dodávky elektronických a elektromechanických součástek průmyslové elektroniky, společnost VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. představuje novinku na trhu, spolehlivé jističe E-T-A.
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
Rekreační středisko Melchiorova Huť na Plzeňsku se sportovištěm
Rekreační středisko Melchiorova Huť na Plzeňsku je ideální místo pro zimní i letní sportovní soustředění. Hezké ubytování se sportovním areálem, půjčovnou potřeb.
E-shop s obalovými materiály, kartonáž, lepenky, fólie, pytle, sáčky i různých velikostí
Obalový materiál pro ochranu Vašeho zboží naleznete u firmy Recyklbox - Blanka Weisserová sídlící v obci Líně u Plzně. Vysoce odolné stretch folie i krabice pro bezpečnou dopravu Vašeho zboží.
RECYKLBOX s. r. o.
Základní škola s důrazem na komunikativní schopnosti žáků v mateřském i cizím jazyce, Stříbro
Moderně vybavenou školu se specializovanými učebnami i kvalitní výukou naleznete nedaleko Plzně, kde se nachází Základní škola Stříbro, Mánesova 485, příspěvková organizace.
Město Třemošná s bohatým kulturním a sportovním životem
Město Třemošná v Plzeňském kraji, rodiště malíře Václava Brožíka, s bohatým kulturním a sportovním životem, tělovýchovnými jednotami, cyklotrasami.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy na Plzeňsku, stavební základy i domovní přípojky
Terénní úpravy pozemků, výkopy základů pro Váš dům a další zemní práce Vám poskytne společnosti Vilém Síbal z Rochlova. Provádíme kompletní zemní práce pomocí nejmodernějších strojů.
Kralovická cukrárna Svěženka, ruční cukrářská a pekařská výroba
Kralovická cukrárna Svěženka – Jana Špačková realizuje ruční cukrářskou a pekařskou výrobu, peče zákusky, dorty, záviny, řezy, koláčky na svatby a oslavy.
Komplexní dodávky vzduchotechniky
Společnost IPC Klima s.r.o. sídlící v Plzeňském kraji nabízí komplexní dodávky vzduchotechniky od montáže, záručního i pozáručního servisu po odbornou diagnostiku.
Výroba DC/DC měničů
Společnost ALLTRONIC se sídlem nedaleko Plzně se specializuje na výrobu součástek a DC/DC měničů ve standardních i zákaznicky modifikovaných variantách.
Výroba potrubní techniky z nerezu i titanu
Výrobou potrubní techniky jako jsou šroubení, armatury, trubky a hadice i další příslušenství z nerezavějící oceli nebo titanu se zabývá společnost Schwer Fittings s.r.o.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Zámečnické služby a kovovýroba Plzeň – výroba na zakázku
Hledáte šikovného dodavatele pro plnění Vašich zakázek v oblasti kovovýroba a zámečnictví? Pak se neváhejte obrátit na firmu Petr Molcar z Plzně.
Krytování nadzemních i zapuštěných bazénů usnadní jejich údržbu
O ochranu Vašeho nadzemního i zapuštěného bazénu po celý rok se postará krytování, které pro kulaté nebo obdélníkové bazény vyrábí společnost FIDOZ ALFA s.r.o., Nýřany.
Rostlinná a živočišná výroba Plzeň-sever
Společnost Bílovská zemědělská a.s. se zabývá odvětvím rostlinné i živočišné výroby v okrese Plzeň – sever.
Bílovská zemědělská a.s., rostlinná a živočišná výroba v okrese Plzeň-sever
Družstvo Bílovská zemědělská a.s. se zabývá zemědělskou činností, rostlinnou a živočišnou výrobou, s provozem v obci Potvorov v okrese Plzeň-sever.
Elektro komponenty pro průmyslovou elektroniku od světových výrobců
Elektro komponenty pro průmyslovou elektroniku jsou oborem společnosti Vienna Components Trading již od roku 1994. Hledáte i vy spolehlivého dodavatele elektro komponent?
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
Obec Křelovice
Obec Křelovice ležící v malebné krajině nedaleko Plzně se pyšní fungující samosprávou, bohatým kulturním životem, fungující infrastrukturou a spokojenými obyvateli.
Schwer Fittings - specialista na spojovací potrubní techniku z nerezavějící oceli
Hledáte dodavatele kvalitní spojovací potrubní techniky vyrobené z nerezavějící oceli? Společnost Schwer Fittings s.r.o. je specialista ve svém oboru a splní nároky i těch nejnáročnějších klientů.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Odvoz fekálií, čerpání septiků, jímek, žump u rodinných domů a staveb, nákladní autodoprava
Čerpání a vývoz Vašich odpadních jímek, septiků i žump u domů a průmyslových staveb Vám rychle a spolehlivě zajistí společnost Tomáš Chmelíř z Ledce u Plzně.
Zakázková kovovýroba, kusová i sériová výroba, návrhy konstrukcí
Zakázková kusová i sériová kovovýroba, svařování, soustružení, řezání, frézování, konečná úprava, návrhy konstrukčního řešení součástek realizuje OK Záchlumí, a.s., Stříbro.
Cukrárna Svěženka Kralovice
Pečení nepatří zrovna mezi Vaše koníčky a přesto chcete potěšit blízké chutným dortem? Navštivte Cukrárnu Svěženka Kralovice, kde si můžete posedět v příjemném prostředí a ochutnat vyhlášené zákusky.
Cukr balený, bílý i třtinový, s možností reklamního potisku
Cukr hygienicky balený, bílý i třtinový, v sáčcích, trubičkách, polštářcích, s možností reklamního potisku, svatební cukříky balí a dodává LEOPON s.r.o.
LEOPON s.r.o.
Obec Křelovice na Plzeňsku s přidruženými vesnicemi Mydlovary, Pakoslav a Rozněvice
Obec Křelovice je malá vesnice ležící nedaleko okresního města Plzeň. V obci se nachází restaurace, prodejna potravin a knihovna. Spolkový život v obci zajišťuje SDH a TJ s vlastním fotbalovým týmem.
Kovovýroba Plzeň – výroba na zakázku
Potřebujete kovové komponenty pro Vaše podnikání a hledáte spolehlivou firmu, která nabízí zakázkovou výrobu při dodržení nasmlouvaných termínů? Pak kontaktujte kovovýrobu Petr Molcar z Plzně.
Výroba elektronických komponentů
ALLTRONIC, elektronické stavební skupiny a komponenty, spol. s r.o. sídlí nedaleko Plzně a zabývá se výrobou elektronických komponentů, převážně tlumivek, transformátorů nebo odporových můstků.