Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Pelhřimov
Mezinárodní autodoprava a přeprava nákladu pomocí speciálních cisteren ADR
Firma Stratmann s.r.o. se zabývá mezinárodní autodopravou a přepravou nákladů za pomocí speciálních cisteren ADR, které mohou převážet i nebezpečný náklad, jak sypký tak kapalný.
Instalace vody, topení a plynu, revize a čištění kanalizace
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, rozvody potrubí, výstavbu kotelen, revize a čištění kanalizace realizuje Kovotop - Lubomír Dryje, Pelhřimov.
Moderní a kvalitní nábytek do dětského pokoje - sestavy, židličky, stolečky i křesla
Rodinná firma Nábytek pohodlí Radka Sobotková poskytuje kvalitní a moderní nábytek do dětských pokojů. V širokém sortimentu najdete sestavu i další vybavení do dětského pokoje.
Nákladní autodoprava a cisternová přeprava ADR po České republice i v zahraničí
Mezinárodní i vnitrostátní přeprava potravinářskými cisternami a nákladní autodopravou ADR. Profesionální cisternová přeprava kapalných chemikálií, sypkých materiálů a nebezpečných nákladů.
Spolehlivá cisternová přeprava pomocí cisteren ADR - přeprava i nebezpečných nákladů
Humpolecká firma Stratmann s.r.o. je specialistou na cisternovou přepravu. Váš náklad přepraví speciálními cisternami ADR, které mohou přepravit i nebezpečné náklady.
Výroba a prodej speciálních kartáčů určených pro úpravu tenisových kurtů
Speciální kartáče na úpravu tenisových kurtů, prodej a výroba speciálních technických kartáčů a košťat zajistí firma Tekas, s.r.o.
Kvalitní vinylové, laminátové a PVC podlahové krytiny poutající Vaši pozornost
Vysoce kvalitní vinylové a laminátové podlahy či PVC do obytných i komerčních prostor od společnosti Nábytek Pohodlí Radky Sobotkové se sídlem v Humpolci.
Pomocník při úklidu silnic a chodníků - prodej kvalitních košťat z tvrdého dřeva
Výrobou a prodejem kvalitních košťat z tvrdého bukového dřeva se zabývá společnost Tekas, s.r.o. Naše košťata se stanou vaším nejlepším pomocníkem při úklidu silnic a chodníků.
Odlehčovací sociální pobytová služba pro seniory a osoby s mentálním postižením
O Vaše blízké v pokročilém věku i o osoby s mentálním postižením se ochotně postarají v instituci Centrum sociálních služeb Lukavec z okresu Pelhřimov. Staráme se o naše klienty s láskou a vlídností.
Vstřikování plastů, plastové komponenty pro světlomety automobilů
Vstřikování plastů pro automobilový průmysl, výrobu a dodávku plastových komponentů pro přední a zadní světlomety s bezpečnostními a designovými prvky realizuje Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Renovace kartáčů do mycích strojů, oprava technických kartáčů
Renovaci a výrobu kartáčů do mycích strojů, opravy technických kartáčů, speciální kartáče na zakázku a další zajistí firma Tekas, s.r.o.
Smetáky do ruky přímo na mírů - široký výběr smetáků od sálových po kobercové
Pelhřimovská firma Tekas, s.r.o. se zabývá výrobou průmyslových kartáčů, košťat a také smetáků. V sortimentu smetáků mají široký výběr a vyrábí smetáky i na zakázku.
Kvalitní ruční smetáky - sálové, textilní, kobercové nebo na zakázku
Pelhřimovská firma Tekas, s.r.o. se zabývá výrobou technických a speciálních kartáčů a v nabídce má také kvalitní ruční smetáky sálové, na textil nebo kobercové. Lze vyrobit i na zakázku.
Cisternová přeprava nebezpečných nebo toxických kapalin a chemikálií - cisterny ADR
Firma Stratmann s.r.o. se zabývá vnitrostátní i mezinárodní cisternovou přepravou s cisternami ADR, které jsou vhodné k přepravě nebezpečných látek, kapalin, chemikálií a toxických kapalin.
Přeprava nebezpečných nákladů pomocí cisteren ADR - mezinárodní i vnitrostátní přeprava
Firma Stratmann s.r.o., která sídli v Humpolci poskytuje služby v oblasti mezinárodní i vnitrostátní přepravy nebezpečných nákladů pomocí cisteren ADR.
Palivové dřevo tvrdé i měkké, štěpkování biomasy, prodej štípaného dříví a biomasy
Palivové dřevo pro dlouhou zimu Vám dodá společnost Polanský AB s.r.o. z Pacova. Zabýváme se těžbou, výrobou a prodejem palivového dříví, dále zpracováním biomasy, čímž šetříme životní prostředí.
Výsekové práce, perforace, tisk-knihy, brožury, vizitky
prospekty, firemní tiskoviny, veškeré knihařské zpracování, firemní materiály, katalogy, výsekové práce, ořezy, brožury, katalogy, vizitky
Mezinárodní a vnitrostátní cisternová přeprava kapalných látek  ADR
Spolehlivou a flexibilní vnitrostátní i mezinárodní cisternovou přepravu kapalných chemikálii ADR Vám zajistí firma Stratmann s.r.o. v Humpolci.
Kompletní tiskařské a knihařské práce - brožury, prospekty
Kompletní tiskařské práce - brožury, prospekty, letáky, výsekové práce, ofsetový a digitální tisk zajistí na Vysočině Nová tiskárna Pelhřimov, spol.s r.o
Mezinárodní a vnitrostátní přeprava nebezpečných nákladů, cisternová doprava
nákladní silniční motorová doprava, přeprava potravinářskými cisternami, kontejnery ADR, zasilatelství, převoz nebezpečného nákladu, chemikálií
Kvalitní dětské pokoje a vybavení do dětských pokojů - postele, židle, stoly, stolečky, lavičky
Firma Nábytek pohodlí Radka Sobotková poskytuje kvalitní dětský nábytek do pokojíčků, v nabídce mají dětské pokoje, stole, židle, stolečky nebo lavičky.
Výrobní haly úsporné LED osvětlení - moderního osvětlení
Výrobní haly úsporné LED osvětlení - moderního osvětlení v průmyslových objektech realizuje specializovaná společnost EFektivní OSvětlování, s.r.o. na Vysočině.
Výroba a tisk reklamních materiálů, katalogů, prospektů a brožur
Výroba a tisk reklamních materiálů, katalogů, prospektů a brožur, vazby, výsekové práce a další zajistí na Vysočině Nová tiskárna Pelhřimov, spol.s r.o
Sportovní haly úsporné LED osvětlení - kompletní rekonstrukce osvětlení sportoviště
Sportovní haly úsporné LED osvětlení - kompletní rekonstrukce osvětlení sportoviště provádí společnost EFektivní OSvětlování, s.r.o. z Pelhřimova na Vysočině.
Skolan DB® - odpadní trubka se sníženým hlukem
Odpadní trubka Skolan DB® dokáže cíleně snížit hlučnost. Tichý provoz ocení zákazníci nejen v domě nebo hotelu.
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí