Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Pelhřimov
Prodej a montáž automatických praček a sušiček od ověřených výrobců
Kvalitní elektrické spotřebiče všeho druhu prodává firma Jiří Chmelař - LIBOLI s.r.o. z Humpolce. Přijďte si k nám vybrat ze širokého sortimentu automatických praček a sušiček od ověřených výrobců.
Válečky pro výmalbu pokojů pro profesionály i kutily
Malířské válečky nejvyšší kvality pro profesionální i domácí použití. Nakupujte přímo od výrobce IPC plast spol. s r.o. Široký sortiment, česká kvalita i výhodná cena, především krátké dodací termíny.
Středoškolské vzdělání zaměřené na informační technologie a cestování
Střední škola informatiky a cestovního ruchu SČMSD Humpolec, s.r.o. – odborné středoškolské vzdělávání, maturitní a učební obory na Pelhřimovsku.
Mobilní tryskání ocelových konstrukcí a kamene Pelhřimov, tryskání fasád, schodů, ocelových mostů
Mobilní tryskání ocelových konstrukcí a kamene Pelhřimov, tryskání fasád, kamenných soklů, betonových ploch, schodů, ocelových mostů, potrubních tras, konstrukcí a nádrží.
Produkty pro automobilový průmysl
Kovoobrábění součástek z materiálového polotovaru do automobilového průmyslu, výrobky pro motory a převodovky, pro stavební auta na zakázku realizuje firma DETAIL CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o. kovovýroba
Stavební bytové družstvo Pelhřimov, výstavba nových bytů,  správa domů a bytů, nebytových prostor
Společnost Stavební bytové družstvo Pelhřimov provozuje bytové družstvo, dále nabízíme služby související s pronájmem a prodejem realit.
Dodavatel technologických celků v kraji Vysočina
Hledáte dodavatele komplexních technologických celků pro oblasti potravinářství, zemědělství či farmacie? Kontaktujte PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. z Pacova na Pelhřimovsku.
PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. technologické celky
Moderní kuchyňské studio – kuchyně na míru, 3D návrhy, kvalitní zpracování
Krásné, moderní a designové kuchyně na míru a podle Vašich představ. O 3D návrhy a následnou realizaci se Vám postará Kuchyňské studio Radky Sobotkové, NÁBYTEK POHODLÍ, který naleznete v Humpolci.
Manžetové knoflíky přírodní z perleti Žirovnice, tradiční česká výroba knoflíků, galanterie, Eshop
Manžetové knoflíky přírodní z perleti Žirovnice, tradiční česká výroba knoflíků, galanterie, prodej knoflíků, Eshop.
Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Kvalitní a moderní kuchyňské linky Vás zaujmou designem i praktičností
Firma Nábytek Pohodlí Radka Sobotková je rodinná firma, která poskytuje kvalitní nábytek k němuž patří i moderní a praktické kuchyňské linky, které najdou využití v každé domácnosti.
Výroba nábytku na míru - komody, postele, skříně, stolky a mnoho dalšího pro Váš byt či dům
Firma nábytek pohodlí Radka Sobotková se zabývá výrobou nábytku na míru, ale poskytuje i kvalitní a designově pěkný nábytek od českých nebo zahraničních výrobců.
Výroba a prodej ventilů – elektromagnetické, pilotní, prachové a motorizované
Výrobou a prodejem ventilů ideálních pro zpracovatelský průmysl, jako jsou elektromagnetické, pilotní, prachové a motorizované ventily, se zabývá společnost IMI International s.r.o.
Pístnicové, bezpístnicové elektromechanické lineární válce pro průmyslové aplikace
Pístnicové, bezpístnicové elektromechanické lineární válce pro průmyslové aplikace zajišťuje společnost IMI International s.r.o. Pro vaše příslušné použití má ucelené řešení elektrických válců.
Pneumatické pohony, vysokotlaké regulátory a další pneumatické prvky
Výrobou a prodejem pneumatických prvků, jako jsou pneumatické pohony, vysokotlaké regulátory proporcionální ventily, se zabývá společnost IMI International.
Sedací soupravy na míru, prodej nábytku, zakázková výroba Vysočina
sedací soupravy, křesla, židle, kuchyňské linky, nábytek do kanceláře, psací stoly, šatníky, skříně, postele, ložní nábytek, rošty
Prodej a zapůjčení zařízení a příslušenství pro tryskání z Pelhřimova
Poskytovatel povrchové úpravy metodou tryskání, zajištění kompletního servisu nebo úpravy přímo na provozovně, renovace povrchů od společnosti TRYTECH s.r.o.
TRYTECH s.r.o. tryskací zařízení
Zakázková výroba nábytku na míru, ložnice, kuchyně, obývací pokoje
dětské pokoje, ložnice, ložní nábytek, postele, bytové a kancelářské doplňky, kuchyňské linky a jiné vyrobí na zakázku ve Světlé nad Sázavou Nábytek pohodlí
Malířské a natěračské práce Pelhřimov, nátěry fasád, speciální nátěry, malování pokojů, kanceláří
Malířské a natěračské práce Pelhřimov, nátěry fasád, speciální nátěry, malování pokojů, kanceláří, malování bytových a nebytových prostorů, nátěry oken, nátěry radiátorů a trubek.
Zakázková výroba nábytku na míru, prodej bytových doplňků
bytové a kancelářské doplňky, dekorace, stolové sety, kuchyňské linky, sedací soupravy, ložnice, ratanový nábytek, pracovny, aktuální trendy má na Vysočině Nábytek pohodlí
Malířské válečky z plyše a pěny, příslušenství pro malíře
Malířské válečky a příslušenství, pro profesionály i domácí kutily. Krátké dodací lhůty i příznivé ceny. Moderní technologie výroby a především nejvyšší kvalita našich výrobků.
Dopravní značení, uzavírky, pasporty komunikací
Prodej, montáž a zapůjčení dopravního značení. Pasport na míru, dopravně inženýrská opatření (DIO) pro všechny typy uzavírek a objížděk komunikací.
HPN projekt s.r.o.
Vyberte si z moderních i tradičních sedacích souprav, a nebo si ji nechejte udělat přímo na míru
Sedací soupravy moderní, tradiční i na míru si můžete zakoupit v rodinné firmě Nábytek pohodlí Radka Sobotková, kde mají široký výběr sedacích souprav, které jsou nejen pohodlné, ale také kvalitní.
Výroba nábytkových dílců a deskových materiálů Humpolec, laminátové desky, dýhované desky
Výroba nábytkových dílců a deskových materiálů na bázi dřeva Humpolec, laminátové desky, dýhované desky, stavební desky, dřevotřískové desky, výkup dřevní hmoty, jehličnaté řezivo.
Povrchová úprava, chemická úprava, montáž a provedení zkoušek
Kompletní úprava jakýchkoli povrchů, opracování plastů a kovů, včetně namontování a uvedení do provozu od společnosti ASO Humpolec a.s.
Kusové a metrážové koberce pro krásný a útulný domov i kancelář
Široký výběr kusových a metrážových koberců do bytových i kancelářských prostor naleznete u společnosti Nábytek pohodlí Radky Sobotkové.