Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Pelhřimov
Kovoobrábění, CNC obrábění dílů pro automobilový průmysl Pelhřimov, výroba rotačních dílů
Kovoobrábění, CNC obrábění dílů pro automobilový průmysl Pelhřimov, výroba rotačních dílů, díly pro motory, převodovky a šasi, průmysl a stavební stroje.
DETAIL CZ s.r.o. kovovýroba
Farmářské, zemědělské a chovatelské potřeby
Vybavení pro chov zvířat – napáječky, dojící technika, technika na zpracování mléka, elektrické ohradníky od firmy FORST AGRO s.r.o. z Pelhřimovska.
Forst Agro s.r.o.
Pneuservis, mobilní servis, opravy pneumatik a duší
Opravy, výměna a přezutí pneumatik, uskladnění kol a kompletní služby Pneuservisu URBAN PNEU s.r.o. s několika pobočkami v jižních Čechách.
Strojírenská výroba, pivovary, lihovary Pacov, pivovarské technologie, chlazení mléka, nádoby
Strojírenská výroba, pivovary, lihovary Pacov, pivovarské technologie, chlazení mléka, nerezové nádoby, nerezové technologické a provozní celky, zařízení pro chemický nebo farmaceutický průmysl.
PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. technologické celky
Odborný servis traktorů a zemědělské techniky Pelhřimov, opravy traktorů, pravidelné údržby, FENDT
Odborný servis traktorů FENDT a zemědělské techniky Pelhřimov, opravy traktorů, pravidelné údržby, prodej náhradních dílů a také olejů, diagnostika, servis klimatizací.
Servis Traktorů s.r.o.
Kanonie premonstrátů v Želivě -  poutní místo pro duchovní obnovu i fyzický odpočinek
Rádi byste se vydali na nějaké krásné poutní místo a nevíte kam? Máme pro Vás tip! Navštivte Klášter v Želivě, poutní místo pro duchovní obnovu i fyzický odpočinek.
Průmyslová automatizace – komponenty a součástky
Kompletní řadu produktů – komponentů a součástek, které zvyšují výkonnost a produktivitu v průmyslové automatizaci, zakoupíte u společnosti IMI International s.r.o.
RV systém – plastové potrubí s malým odporem vnitřního tření
Lehké a pružné a zároveň odolné materiály pro výrobu plastového potrubí řady RV systém - Gebr. Ostendorf - OSMA zpracování plastů, s.r.o. Humpolec
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Manžetové, ozdobné i kovové knoflíky, kravatové spony pro galanterie a bižuterie, e-shop
Knoflíky pro oděvní a módní průmysl vyrábí společnost Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s. z okresu Pelhřimov. Široký sortiment pracovních a módních spon, brzdiček i koncovek.
Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Střechy pro průmyslové objekty, haly, výrobní prostory
Prodom CZ s.r.o. z Humpolce, to jsou spolehlivé dodávky kvalitních střešních systémů pro průmyslové objekty, haly a výrobní prostory.
Střešní systémy pro bytové domy a stavby občanské vybavenosti
Kompletní dodávky střešních systémů pro bytové domy a stavby občanské vybavenosti zajistí na Vysočině společnost Prodom CZ s.r.o.
Základní škola Pelhřimov s řadou volitelných předmětů
Základní škola Pelhřimov, výchova a vzdělávání dětí od první do deváté třídy, široká nabídka volitelných a nepovinných předmětů, zájmových kroužků.
Praktický i závodní lékař, preventivní a léčebná péče pro dospělé
Praktická lékařka pro dospělé MUDr. Jana Pátková ordinuje na adrese Pražská 1192 v Pelhřimově každý všední den. Poskytuje i závodní preventivní péči.
Střechy, střešní systémy – poradenství, prodej, realizace
Komplexní služby v oblasti střech a střešních systémů poskytuje společnost Prodom CZ s.r.o. z Humpolce. Váš zkušený a spolehlivý partner při realizaci střechy.
Pěstební a těžební práce pro vlastníky lesa, služby v lesnictví
Komplexní služby v oblasti lesnictví, zakládání porostu, pěstební a těžební práce, odvoz dřevní hmoty zajišťuje společnost LESPRODUKT s.r.o., Kamenice nad Lipou.
Středoškolské vzdělání v široké škále učebních, maturitních i nástavbových oborů, Vysočina
Studium technických oborů s dobrou pracovní perspektivou i možností studia na VŠ poskytuje vzdělávací instituce Střední průmyslová škola a Střední odborné učiliště Pelhřimov.
Rekonstrukce střech, střešních systémů od odborníků
Nechte rekonstrukci své střechy na odbornících. Společnost Prodom CZ působící na Vysočině zajistí rekonstrukci střešních systémů rychle, kvalitně a za dobrou cenu.
Výroba a prodej smetáků, smetáčků, silničních a chodníkových košťat
výroba kartáčů, košťat, smetáků, smetáčků na zakázku, technické i speciální kartáče, ruční zatahování, vysoká kvalita, výroba dle dokumentace či vzoru
Zakázková výroba kartáčových lišt, kartáčů a smetáků dle dokumentace
Výrobní postup metodou zarážení a ručního zatahování, zakázková výroba kartáčů, smetáků, košťat. Kartáče vyrobíme nejen dle dodané dokumentace, ale i podle poslaného vzoru.
Malířské válečky pěnové, plyšové, příslušenství, výroba a prodej
Malířské válečky pěnové, plyšové pro profesionály i kutily, různých rozměrů a použití, výrobu a prodej realizuje společnost IPC plast spol. s r. o., okres Pelhřimov.
Výroba atypických smetáků, kartáčů a košťat - výroba na zakázku
chodníková, silniční košťata, kartáče na kurty, koně, dehtovací, na vymetání pecí, výroba metodou zarážení a ručního zatahování vyrobí Tekas, s.r.o.
Produktová řada Magnacor s dvojitou stěnou z polypropylenu
Nabízíme prvotřídní produktovou řadu Magnacor s dvojitou stěnou z polypropylenu pro běžný domovní odpad, pro odvodnění silnic a dálnic - OSMA zpracování plastů, s.r.o. Humpolec
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Průmyslová dmychadla, ventilátory a vakuové systémy s technologií pro BPS, dodávka i montáž
Průmyslová dmychadla od předních výrobců a dle technologických postupů Vám navrhne, dodá a nainstaluje společnost B & SPOL. s.r.o. z Pelhřimova. Kompletní technologie pro český i slovenský trh.
Díly pro automobilový průmysl, speciální a pevnostní šrouby, pouzdra
Obráběné díly pro automobilový průmysl, výroba speciálních a pevnostních šroubů, pouzder, třmenů za pomoci moderních technologií realizuje DETAIL CZ s.r.o., okres Pelhřimov.
DETAIL CZ s.r.o. kovovýroba
Klášter premonstrátů, národní kulturní památka, ubytování v hotelu
Klášter Kanonie premonstrátů v Želivě je národní kulturní památka a poutní místo s ubytováním v hotelu, pivovarem, degustací piva, pravidelnými prohlídkami a akcemi.