Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Klatovy
Kovovýroba, zpracování plechu, svařování, CNC obrábění, Sušice
Zpracování plechu, svařování, CNC obrábění, frézování, vrtání, soustružení, ohýbání, řezání, broušení a povrchovou úpravu kovových materiálů realizuje společnost KORAMEX a. s., Sušice.
Sítě na balení vánočních stromků
Připravte se na sezonu prodeje vánočních stromků s firmou František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě, která nabízí balicí sítě do strojů na balení vánočních stromků v několika provedeních.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Stroje na balení stromků
Firma František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě nabízí zákazníkům kvalitní manuální balicí zařízení a výkonné strojní baličky na balení nejen vánočních stromků a to včetně příslušenství.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Ubytování, hotel na Šumavě, sauna, turistika, cyklotrasy, lyžování
Ubytování na Šumavě Vám zajistí Hotel Klostermannova chata, SOUDEK s.r.o.. Můžete zde provozovat spoustu aktivit jako je turistika, cykloturistika, lyžování, návštěva sauny či lanového centra.
Praktický lékař pro dospělé, všeobecná zdravotní péče, Sušice
V ordinaci praktické lékařky pro dospělé MUDr. Olgy Nikodemové, která se nachází v Sušicích, Vám bude poskytnuta léčebná a preventivní péče, očkování, odběry.
Potřeby pro akvaristiku, akvária, terária, akvarijní rostliny, krmivo pro ryby
Veškerý sortiment pro akvaristiku a teraristiku, rostliny, techniku či krmivo pro ryby si můžete kdykoliv objednat i přes internet na e-shopu společnosti Fytosel – Jiří Sýkora.
Obec Nezamyslice, Plzeňský kraj, okres Klatovy, turistika, historie, památky
Obec Nezamyslice se nachází v malebném prostředí Plzeňského kraje, v okrese Klatovy. V naší obci si na své přijdou milovníci přírody, turistiky, cyklistiky, pamětihodností i historie.
Hotel Ostrý, Železná Ruda, Šumava, ubytování, restaurace
Ubytováni a restauraci v nekuřáckém hotelu nabízí Hotel OSTRÝ *** Hotely Horáková s.r.o., sídlící ve městě Železná Ruda, v rekreační oblasti Šumava.
Akvaristické a teraristické potřeby, živočichové, rostliny, vybavení
Akvaristické a teraristické vybavení a techniku, akvária na zakázku a chovatelské potřeby zakoupíte v prodejně Jaroslava Bořánka – ZOO Laguna v Klatovech.
Tradiční kachlová kamna a krby na zakázku včetně historických replik
Stavby atypických kachlových kamen, sporáků a krbů, včetně zaměření a projektu ve 3D s kompletní dodávkou materiálu zajistí firma Kamnářství Janoušek - člen Cechu kamnářů ČR.
Léčebná a preventivní lékařská péče s alergologií pro dospělé
Preventivní prohlídky, měření krevního tlaku, odběry krve, ale i diagnostiku a léčbu alergií, poruch imunitního systému nebo chronické infekce a záněty provádí MUDr. Heleny Jirákové v Klatovech.
Lakování a ruční malování brýlí, psacích per a zapalovačů s unikátním designem
Návrhy designu, ruční malování a lakování brýlí, psacích per a zapalovačů a povrchové úpravy výrobků z plastu provádí firma TOP COLOR s.r.o. v Janovicích nad Úhlavou.
Stavbu, rekonstrukci, demolici a zemní práce v malém i větším rozsahu
Malé i větší stavby, rekonstrukce, zemní práce, demolice nebo realizace čističek odpadních vod provádí firma STAZAP Pavel Korda , sídlící v obci Velké Hydčice na Plzeňsku.
Celoroční prodej kaprů, pstruhů, sivenů, amurů, candátů, okounů a jiných ryb
Býložravé amury a tolstolobiky, dravé štiky, sumce, pstruhy, candáty a okouny nebo jiné ryby prodává celoročně Klatovské rybářství a.s.
Velkoobchodní prodej vánočních stromků z plantáží - jedle, borovice, smrky
František Valdman nabízí velkoobchodní prodej vánočních stromků - jedle, borovice, smrk. Stromky pocházejí z plantáží. S pěstováním stromků má pan Valdman zkušenosti již od roku 1995.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Velkoobchodní prodej vánočních stromků
František Valdman nabízí prodej vánočních stromků pro velkoodběratele. Výška stromků se pohybuje v rozmezí 80 - 300 cm. Stromky dodává již zabalené.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Fréza na vánoční stromky - ořezávač kmene vánočních stromků
František Valdman nabízí frézy/ořezávače kmene stromků na průměr 60mm. Pohon je elektrický nebo benzínový. Přeprava je jednoduchá, frézovací nože výměnné.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Balicí zařízení, stroje na stromky - ruční i strojní balení nejen vánočních stromků
Pan František Valdman nabízí k prodeji stroje/zařízení pro balení stromků. Balicí zařízení jsou ruční - laminátové k dostání v různých velikostech (průměrech) nebo strojní poháněné traktorem.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Prodej balicích sítí na vánoční stromky - sítě na balení stromků, ochrana proti zvěři a sněhu
Balící sítě nejen na vánoční stromky. Stromky zabalíte snadno a rychle. Sítě také poskytují ochranu proti okusování stromků zvěří, proti sněhu a nedochází k poškození větví.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Stříkaná pěnová izolace z polyuretanu s otevřenou a uzavřenou strukturou buněk, Plzeň
Stříkaná polyuretanová pěnová izolace s otevřenou i uzavřenou strukturou buněk je jedinečný izolační materiál z nabídky společnosti Izolace PUR, František Syrovátka.
E-shop s akvaristickými potřebami, akvária, terária, rostliny, technika a krmení pro ryby
Akvaristické a teraristické potřeby, akvária, terária, techniku, krmení pro ryby i akvarijní a vlhkomilé rostliny ve svém e-shopu nabízí společnost Jiří Sýkora – Fytosel.
Akvaristické a teraristické vybavení, ryby, rostliny, krmivo a technika
Akvaristické a teraristické potřeby, od akvárií, terárií, rostlin a techniky až po rybičky, terarijní zvířata a krmiva, zakoupíte v prodejně ZOO Laguna v Klatovech.
Brýlové obruby s originálním zdobením – TOP COLOR s.r.o.
Povrchové úpravy brýlových obrub lakováním či ručním malováním provádí společnost TOP COLOR s.r.o. v Janovicích nad Úhlavou. Lakování a ruční malování brýlových obrub je jedinečným způsobem jak docílit originálního vzhledu – tuto službu pro Vás zařizuje společnost TOP COLOR s více než 20 lety zkušeností v oboru. Zabýváme se povrchovými úpravami ...
Stavební práce, novostavby a rekonstrukce, Stazap – Korda
Novostavby, rekonstrukce a jiné malé a střední stavby realizuje společnost Stazap – Korda z Velkých Hydčic. Zabýváme se malými a středními stavbami a nabízíme komplexní služby, včetně poradenství a dodávky materiálu. Hledáte-li zkušenou a spolehlivou firmu, ať už pro stavbu nového domu, půdní vestavbu či přestavbu bytového jádra, pak neváhejte ...
Opravy spotřební elektroniky – Radiotelevizní servis František Kellnhofer
Spotřební elektroniku, ať už televizi, rádio, audio či video, Vám kvalitně opraví pan František Kellnhofer, Radiotelevizní servis. Potřebujete-li opravit porouchanou televizi, rádio, audio/video přehrávač nebo jinou spotřební elektroniku, obraťte se na Radiotelevizní servis Františka Kellnhofera v Janovicích nad Úhlavou, který Vám díky své ...