Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Klatovy
Obec Srní, horské středisko v centru Národního parku Šumava, proslavené romány Karla Klostermanna
Typickou šumavskou architekturu z 18. století najdete v malé vesničce na Šumavě, v obci Srní. Dochované jsou zde nejen roubené chalupy, ale také tradiční kostel Nejsvětější trojice.
Balící stroje na vánoční stromky
Rychlé, snadné a šetrné balení vánočních stromků bez poškození a lámání větví zajistí balicí stroje na vánoční stromky od firmy František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě se sídlem v Sušici.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Vánoční stromky velkoobchod
Obchodníci, připravte se na Vánoce a zajistěte si ty nejkrásnější řezané vánoční stromky pro Vaše zákazníky od velkoobchodu František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Prodej vánočních stromků
Řezané vánoční stromky i okrasnou klest tuzemské produkce prodává velkoobchodní firma František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě ze Sušice.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Krmení pro ryby
Máte doma rybičky? Sháníte kvalitní krmení? Krmení pro ryby za výhodné ceny seženete v obchodě nebo pohodlně z domova prostřednictvím eshopu firmy Jiří Sýkora – Fytosel.
Balící sítě na vánoční stromky
Již nyní myslete na sezonu prodeje vánočních stromků s firmou František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě, kde můžete objednávat balicí sítě na vánoční stromky v několika verzích.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Olga Nikodemová, praktický lékař Sušice
Máte již svého praktického lékaře? Pocházíte ze Sušice a okolí? Využijte služeb MUDr. Olgy Nikodemové - praktické lékařky pro dospělé, která nabízí profesionální lékařskou péči a vřelý přístup.
Podlahářské práce, pokládka podlah, PVC, koberců, renovace parket
Podlahářské práce, pokládku plovoucích, vinylových, dřevěných, korkových podlah, PVC, koberců, renovaci parket, broušení zajišťuje podlahářství Stanislav Šafránek.
Obec Kovčín v okrese Klatovy, s kruhovou návsí a kapličkou sv. Jana Nepomuckého
Obec Kovčín je tradiční vesnice s kruhovou návsí, uprostřed které stojí zachovalá kaplička zasvěcena sv. Janu Nepomuckému.
Obec Kovčín s blízkým Kovčínským rybníkem, největším v západních Čechách
Obec Kovčín je malebná vesnice v Plzeňském kraji, obklopena hustými lesy, zelenými loukami, kterými protéká Kovčínský a Myslivský potok.
Obec Kovčín, vesnice na Klatovsku s bohatým kulturním i společenským životem
Obec Kovčín je malá a poklidná obec, jejíž název pochází údajně od kovu, který se zde v minulosti těžil. Obec je typická svým bohatým kulturním i společenským životem a spolkem dobrovolných hasičů.
Obec Nezamyslice na Klatovsku, naučná stezka s odkazem na bohatou historii a přírodní památky
Příjemné putování poblíž zříceniny Prácheň, vhodné jak pro pěší, tak cykloturisty, zažijete díky tematické naučné stezce vedoucí z Velkých Hydčic do obce Nezamyslice na Klatovsku.
STK Klatovy
Jezděte bez pokud a bezpečně, dodržujte termíny pro STK Vašeho vozu. Pokud jste z Klatov a okolí, pak navštivte se svým vozem firmu RAMALE s.r.o. - stanice technické kontroly.
Rostliny do akvária
K vybavení akvária patří neodmyslitelně také rostliny, které poskytují vodním živočichům úkryt a působí dekorativně. Široký výběr rostlin do akvária naleznete v eshopu firmy Jiří Sýkora – Fytosel.
Akvarijní filtry
Jednou z nejdůležitějších součástí vybavení akvárií jsou akvarijní filtry udržující kvalitu vody. Široký výběr klasických i elektrických filtrů nabízí prodejna a eshop firmy Jiří Sýkora – Fytosel.
Zážitková cestovní kancelář, dárkové poukazy na kurzy přežití na Šumavě a tantrické masáže
Vydejte se do jižních Čech a poznejte krásu Šumavy všemi Vašimi smysly pomocí zážitkových programů, jež pro Vás organizuje společnost DCK West, družstvo - Zážitková cestovní kancelář z Klatov.
Chemie do akvária
Vlastníte akvárium a sháníte přípravky na úpravu vody, proti řasám a nemocem, akvarijní hnojiva a ostatní chemii pro akvária? Velký výběr nabízí prodejna a eshop společnosti Jiří Sýkora – Fytosel.
ZOO Laguna Klatovy
Chovatelé domácích mazlíčků i zájemci o teraristiku a akvaristiku z Klatov a okolí jistě uvítají bohatou nabídku krmiv a vybavení, které nabízí firma ZOO Laguna.
Kovošrot Sušice
Výkup a zpracování elektrošrotu, barevných kovů, železa a papíru nebo ekologickou likvidaci nabízí firma HOLUB - KOVOŠROT s.r.o. se sídlem v Sušici.
Praktický lékař pro dospělé Sušice
Myslíte na své zdraví a prevenci onemocnění? Pokud bydlíte v Sušici a okolí, neváhejte využít služeb MUDr. Olgy Nikodemové - praktické lékařky pro dospělé.
Průmyslové stavby, výstavba výrobních hal, areálů, Plzeňský kraj
Průmyslové stavby, výstavbu výrobních a skladovací hal, areálů, komerčních budov a jiných pozemní staveb realizuje stavební firma Miroslav Vrhel, Kašperské Hory, Plzeňský kraj.
Stavební rekonstrukce domů, bytů, koupelen, bytových jader, Kašperské Hory
Stavební rekonstrukce domů, bytů, koupelen, bytových jader, obkladačské práce, zateplení, fasády, půdní vestavby, výměny oken zajišťuje Miroslav Vrhel - stavební firma, Kašperské Hory.
Stavební firma, výstavba nových rodinných domů na klíč, bytová výstavba, okres Klatovy
Výstavbu nových rodinných domů na klíč, bytovou výstavbu, zednické práce, izolace, realizaci střech, instalatérské práce provádí stavební firma Miroslav Vrhel, okres Klatovy.
Celoroční, ale i vánoční prodej chutných ryb, především kaprů, štik, sumců a candátů
Naší hlavní činností je chov ryb, jako jsou kapři, štiky, sumci a candáti. Klatovské rybářství a.s. využívá speciální rybochovné objekty, jež ročně vyprodukují přes 1 000 tun ryb.
Projekční činnost, architektonická kancelář, návrhy domů, interiérů, vizualizace, Klatovy
Projekční činnost, návrhy rodinných a bytových domů, interiérů a exteriérů, vizualizaci, projektovou dokumentaci zajišťuje architektonická kancelář Ing. arch. Josef Černý, Klatovy.