Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Klatovy
Klest na věnce a zdobení na Dušičky a Vánoce
Ozdobné chvojí ze Šumavy Vám dodá František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě Hrádek u Sušice. Ta nejkvalitnější okrasná klest je z plantáží.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Kompletní zemní a výkopové práce Klatovy, základové desky, jímky, septiky, nádrže, bazény
Naše firma se sídlem v Sušici v okrese Klatovy se zabývá kompletními zemními a výkopovými pracemi.
Cyklo servis Sušice, opravy kol, drobné i generální opravy, výměny opotřebených částí, seřízení kol
Provádíme servis a opravy od drobných seřízení až po kompletní opravy. Postaráme se o všechny typy kol – silniční, horská, BMX, Freestyle, elektrokola atd.
Poskytovatel praktického lékařství pro dospělé v okrese Klatovy
Praktický lékař pro dospělé ve městě Sušice, nabídka preventivních prohlídek, odběrů krve, lékařské konzultace, aplikace vakcín, vystavené lékařských potvrzení – ordinace MUDr. Olga Nikodemová.
Prevence a léčba dospělých pacientů v okrese Klatovy
Preventivní péče je základ pro Vaše zdraví. Dbejte o něj a navštěvujte pravidelně praktického lékaře. Ve městě Sušice ordinuje MUDr. Olga Nikodemová, která zajišťuje prevenci a léčbu dospělých.
Jeřábové práce Klatovy, práce autojeřábem, autojeřábnické práce nosnost do 35t
V okrese Klatovy naše firma Vacek Zdeněk zajišťujeme jeřábové práce pomocí autojeřábu PPM ATT 400, který je schopen přemístit těžká břemena do nosnosti 35t.
Těžba a přibližování dřeva technologií UKT a LKT Klatovy, ruční a strojová těžba dřeva po celé ČR
Jsme specialisté na těžbu a přibližování dřeva, pracujeme po celé České republice, těžba dřeva ruční nebo harvesterovou technologií.
Obec Dlouhá Ves, okres Klatovy, turistika v okolí Šumavy, kempování na řece Otavě
Obec Dlouhá Ves, okres Klatovy, turistika v okolí Šumavy, kempování na řece Otavě, autokemping Nové Městečko, ubytování v soukromí nebo v penzionech.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Velhartice, preventivní prohlídky, EKG, CRP test, INR test
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Velhartice, preventivní prohlídky, EKG, CRP test, INR test, glukometr.
NZZ VELHARTICE s.r.o. - MUDr. Pavel Marek
Dobový hotel Ennius v centru města Klatovy
Tříhvězdičkový hotel v historickém centru Klatov, dobová jídla a interiér hotelu, pokoje v různých cenových relacích, prostory pro akce a oslavy, prostorná terasa – vše v hotelu Ennius Urbo s.r.o.
Hotel Ennius***
Turistická obec Srní v centru NP Šumava s historickými stavbami
Milujete hory ať v zimě na lyžování či v létě na turistiku a rádi u toho prozkoumáte krásnou přírodu? Zavítejte na Šumavu, kde leží i obec Srní.
Pražírna s kavárnou Kašperské Hory, zákusky a dezerty, čerstvá upražená káva, bezlepkové výrobky
Pražírna s kavárnou Kašperské Hory, zákusky a dezerty, čerstvá upražená káva, bezlepkové a raw výrobky, čerstvé chlebíčky, slané koláče, kavárenské služby.
Ubytování s lázeňskými procedurami a wellness v Kašperských Horách
Léčebné pobyty uprostřed šumavské přírody, dovolená s využitím wellness a bylinkových procedur, skvělá gastronomie a relaxace to vše v Parkhotelu v obci Kašperské Hory.
ParkHotel
Praktický lékař, alergolog, lékař pro dospělé, alergologie a imunologie
Kompletní služby praktického lékaře, komplexní alergologické a imunologické vyšetření v ambulanci MUDr. Heleny Jirákové, praktický lékař a alergolog pro dospělé, s.r.o. z Klatov.
Praktická lékařka pro dospělé MUDr. Olga Nikodemová
Moderní vybavení, vysoká profesionalita a především pečlivý přístup k pacientům. To vše najdete v ordinaci praktické lékařky pro dospělé MUDr. Olgy Nikodemové ve městě Sušice v okrese Klatovy.
Základní škola a mateřská škola Měčín, tělocvična a hřiště s umělým povrchem, jídelna, družina
Základní škola a mateřská škola Měčín, tělocvična a hřiště s umělým povrchem, školní jídelna, komplexní základní vzdělání od 1. po 9. třídu, zájmové kroužky.
Jízdní kola, koloběžky s příslušenstvím, pronájem Šumava
Kola, koloběžky, elektrokola a elektrokoloběžky pro ženy, muže a děti včetně příslušenství na Šumavě zapůjčuje Půjčovna Modrava ReaMut s.r.o.
Pronájem lešení Klatovy, lešenářské práce, doprava, montáže a demontáže lešení
Pronájem lešení Klatovy, lešenářské práce, doprava, externí montáže a demontáže lešení, trubkové lešení, montáže všech druhů lešení - firma SOOS.
Léčebná a preventivní péče - MUDr. Olga Nikodemová, praktická lékařka v Sušici
Sháníte zkušeného a zodpovědného praktického lékaře ze Sušice? Pak je zde pro Vás ordinace praktické lékařky MUDr. Olga Nikodemové, kterou najdete v Sušici na náměstí Svobody v budově polikliniky.
Stájové rošty z betonu Klatovy - dlouhá životnost materiálu.
Vlastníte prasata a sháníte betonové stájové rošty? U nás jste správně! Zabýváme se výrobou betonových stájových roštů pro prasata, skot a telata.
Praktický doktor pro dospělé Sušice, očkování, preventivní prohlídky, měření průchodností cév dolních končetin
Praktický doktor pro dospělé Sušice, očkování, preventivní prohlídky, měření průchodností cév dolních končetin, monitoring krevního tlaku - MUDr. Olga Nikodemová
Provzdušňovací přejezdné rošty do skladů a seníků, Klatovy
Provzdušňovací rošty pro optimální větrání ve skladech ovoce a zeleniny, seníků z kvalitního německého betonu s dlouhou životností realizuje ATRO - BETON, spol. s r. o., Klatovy.
STK pro auta, dodávky, motocykly a přívěsné vozíky Klatovy
STK osobních a dodávkových automobilů, motocyklů, přívěsných vozíků, STK vozidel dovezených ze zahraničí, ale i měření emisí nabízí RAMALE s.r.o. v Klatovech.
Nákladní doprava a přeprava sypkých materiálů, Klatovy
Transportní služby v tuzemsku nákladními vozidly se sklápěcími návěsy, přesuny sypkých hmot a stavebních prvků realizuje Marie Blahníková - KT TRANS, Klatovy.
Přeprava sypkých materiálů Klatovy, písek, štěrk, kamenivo
Dovoz sypkých materiálů po celé České republice sklápěčskými návěsy, prodej písku, štěrku a kamení na stavby realizuje Marie Blahníková - KT TRANS, Klatovy.