Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Děčín
LED trubice LQ-L2R - NBB Bohemia s.r.o.
LED trubice T8 série LQ-L2R jsou navrženy pro všeobecné osvětlování jako náhrada zářivkových trubic ve svítidlech s magnetickými předřadníky.
Kompaktní LED světelné zdroje s paticí 2G11 - NBB Bohemia s.r.o.
LED retrofity s paticí 2G11 jsou vyrobeny v Benešově nad Ploučnicí v našem závodě. Jsou určeny pro vnitřní, nebo venkovní osvětlování.
Hliníkové fotbalové branky - dodávky včetně sítí
Přenosné hliníkové fotbalové branky slouží pro perfektní zdokonalení při hře.
PRODEX AZ s.r.o. E-shop sportovni-pomucky.cz
Sociální služby, chráněné bydlení a dílny pro osoby zdravotně postižené, okres Děčín
Sociální služby, chráněné bydlení a sociálně terapeutické dílny pro osoby mentálně i tělesně postižené poskytuje Integrované centrum pro osoby se zdravotním postižením Horní Poustevna.
Řízení osvětlení DMX512 - Dynamic Light Controler DMX-master
Řídící systém pro ovládání svítidel kompatibilních s protokolem DMX512(1990). Robustní možnosti tvorby světelných scén (statické, dynamické scény, patterny, matrixy, vizualizace textů ...).
Kovovýroba, výroba ocelových konstrukcí, zámečnické a svářečské práce, okres Děčín
Zámečnické a svářečské práce, výrobu ocelových konstrukcí do stavebnictví Vám zajistí kovovýroba S&R Stahlbau-Blechbearbeitung CZ, s.r.o., se sídlem v okrese Děčín.
Logistika Ústí nad Labem – komplexní služby pro přepravu Vašich zásilek
Komplexní logistické služby pro zákazníky z Ústí nad Labem a okolí od BOHEMIA CARGO s.r.o. zajistí včasnou a spolehlivou přepravu Vašich zásilek na místo určení po celém světě.
Penzion Jetřichovice – útulné ubytování, rekreace a sport v okolí
Rekreaci v prostředí krásné přírody NP a mnoho sportovních příležitostí a turistických tras v okolí nabízí útulný penzion Dřevák v centru malebné obce Jetřichovice.
Sportovní tréninkové pomůcky - Překážkový set DS 11 set s tyčkou 6x včetně tašky
Překážky agility jsou nedílnou součástí tréninkové jednotky a jsou vhodné pro trénink různých druhů sportu. Sportovní překážky nabízíme ve velkém výběru za zajímavé ceny - PRODEX AZ s.r.o. Varnsdorf
PRODEX AZ s.r.o. E-shop sportovni-pomucky.cz
Restaurace Jetřichovice – milá obsluha, krásné prostředí a vyhlášená domácí kuchyně
Vyhlášená a místními vychvalovaná restaurace s krásným a dobře zapamatovatelným jménem Restaurace Dřevák se nachází v malebném prostředí v krajině Českého Švýcarska, přímo v Jetřichovicích.
Pohřební ústav, kompletní pohřební a kremační služby, převoz zesnulých
Pohřební ústav Zvěřina – Lucie Zvěřinová z Děčína zajišťuje kompletní pohřební a kremační služby, převoz zesnulých, smuteční oznámení či smuteční obřad.
Ubytování České Švýcarsko - rodinný penzion
Vyrážíte na víkend do Národního parku České Švýcarsko, ale ještě jste nepřemýšleli, kde složíte hlavu? Pak si vyhledejte ubytování České Švýcarsko v Penzionu Dřevák. Penzion Dřevák se nachází v obci Jetřichovice, kam se snadno dostanete autem, vlakem i autobusem. Pro zdejší stavby je typická lidová architektura, a tak se můžete těšit na spoustu ...
Papírenské zboží, kancelářské potřeby, velkoobchod, prodej a e-shop
Papírenské zboží, kancelářské a školní potřeby, obalový materiál prodává firma V-PAPÍR Dušan Vlčko z Děčína, která provozuje velkoobchod, maloobchod a internetový prodej.
Stroje pro potravinářský průmysl, pekárny, vývoj, výroba, prodej, servis, Šluknov
Máte pekárnu a hledáte pro ni spolehlivé stroje na přípravu, tvarování a dopravu těsta? Obraťte se na společnost TOPOS a.s. Vyvíjíme, vyrábíme, servisujeme stroje a zařízení pro potravinářský průmysl.
Servis elektromotorů různých typů a značek Děčín pro delší životnost
Pokud chcete, aby Váš elektromotor, nebo transformátor sloužil co nejdéle, pak využijte služeb firmy pana Ondřeje Tvrdíka z Děčína, který nabízí servis a opravy elektromotorů různých typů a značek.
Organizační služby Děčín - pořádání konferencí, kongresů, semínár
Flexibilní, malá společnost pana Miroslava Bezouška se specializací na kompletní organizační služby - kongresy, konference nebo vzdělávací akce. Vzdělávací akce zajišťujeme především pro oblast stavebnictví. V našich službách naleznete semináře, školení, prezentace, konference nebo kongresy. Pro více informací nás kontaktujte na ...
Bazény Děčín – výroba, prodej a servis polypropylenových nebo laminátových bazénů
Máte rádi pohodu u bazénu a uvažujete o vlastním? Obrátit se můžete na firmu RS-Aqua servis s.r.o. z Děčína, která vyrábí polypropylenové a prodává laminátové bazény a poskytuje k nim servis.
Organizace vzdělávacích akcí Děčín - máme zkušenosti s pořádáním akcí pro stovky lidí
Malá, ale flexibilní společnost pana Miroslava Bezouška se zabývá organizováním a pořádání vzdělávacích akcí. V praxi pořádáme akce pro desítky, ale i stovky lidí.
Ubytování, hotel, restaurace, Hřensko, České Švýcarsko, turistika, rekreace
Hledáte vhodné ubytování v Národním parku České Švýcarsko? Navštivte náš čtyřhvězdičkový Hotel Praha v Hřensku v údolí říčky Kamenice - ideální výchozí bod pro výlety a turistiku.
E-shop kojenecký a dětský textil - výrobce dětského a kojeneckého zboží
Společnost Vejnar se zaměřuje na výrobu a prodej kojeneckého a dětského textilu.
Kvalitní dětské oblečení objednávejte pohodlně z e-shopu
Máte jedno nebo více dětí? Pak určitě víte, co všechno starost o ně obnáší. Malá miminka potřebují spoustu vybavení. Nejsou to jen plenky, které využijete každý den. V zásobě je potřeba mít i nejrůznější textil pro různé příležitosti. Dětské oblečení rozličných velikostí nabízí e-shop Tomáš Vejnar. V naší nabídce máme dětské oblečení pro různé ...
Kojenecké a dětské zboží nabízí velkoobchod Vejnar
Chcete pro své miminko jen to nejlepší? Pak nakupujte kojenecké zboží u společnosti Tomáš Vejnar. Prodejem dětského oblečení, plenek a dalších doplňků se zabýváme již do roku 1992. Můžeme vám tak nabídnout dětské zboží, které je kvalitní, praktické a skvěle vypadá. Společnost Tomáš Vejnar, to je velkoobchod i maloobchod nabízející kojenecké ...
Obec Janská, v okrese Děčín, turistika, přírodní a historické památky
Obec Janská, v Ústeckém kraji v okrese Děčín, je turisticky vyhledávanou vesnicí pro historické památky jako podzemní továrny a koncentrační tábor, ale i pro významná přírodní chráněná území.
Mobilní vířivky Děčín – moderní design, rychlá instalace a jednoduchá manipulace
Kdekoliv a kdykoliv – venkovní nebo vnitřní instalace mobilní nafukovací vířivé vany (vířivky) od RS – Aquaservis s.r.o. z Děčína vynikají lákavým designem a jednoduchou instalací.