Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Děčín
Pohřební služba Děčín
Kompletní pohřební služby po celém území České republiky včetně převozu zesnulých zajistí Pohřební ústav Zvěřina – Lucie Zvěřinová z Děčína.
Domovy pro osoby se zdravotním postižením Horní Poustevna
Integrované centrum pro osoby se zdravotním postižením Horní Poustevna nabízí své sociální služby Domov klientům ve věku od 3 do 65 let se všemi stupni mentálního, tělesného i kombinovaného postižení.
Kroužkové a pákové mechanismy do pořadačů - výroba
Společnost INTERKOV spol. s r.o. z Benešova nad Ploučnicí se zabývá výrobou kroužkových a pákových mechanismů do pořadačů pro tuzemský a zahraniční trh.
Kovovýroba Mikulášovice
Zámečnické práce, výrobu kovových plotů a zábradlí nebo sváření na robotizovaném pracovišti nabízí Kovovýroba S&R Stahlbau-Blechbearbeitung CZ, s.r.o., se sídlem v Mikulášovicích.
Elektroinstalace, montáže bytových a průmyslových elektrorozvodů
Elektroinstalační práce, montáže, zapojení, výměna a opravy bytových a průmyslových elektro rozvodů, elektrických zařízení realizuje Elektro Bezděk - Miroslav Bezděk.
SŠ a VOŠ v oblasti hotelnictví, cestovního ruchu, strojírenství i IT
Střední a vyšší odborné vzdělání v oblasti hotelnictví, cestovního ruchu, grafického designu, strojírenství i IT zakončeno maturitou a posléze titulem DiS. poskytuje SŠ a VOŠ Varnsdorf.
Ubytování Jetřichovice – komfortní ubytování v rodinném penzionu
Útulný rodinný penzion Dřevák uprostřed upravené obce Jetřichovice nabízí svým hostům komfortní ubytování a mnoho sportovních i rekreačních aktivit v centru krásné přírody.
Ubytování v Českém Švýcarsku, wellness penzion Balnika pro romantický i sportovní pobyt
Dopřejte si ten pravý odpočinek ve wellness Penzionu BALNIKA Emil Bláha v Mikulášovicích. Pusťte za hlavu všechny starosti a užijte si panenskou přírodu obohacenou o dobré jídlo a příjemné ubytování.
Restaurace se zahrádkou České Švýcarsko – příjemné posezení a obsluha
Máte v plánu návštěvu malebného kraje České Švýcarsko? Pak si určitě udělejte čas na zastávku a posezení na zahrádce s obědem v Restauraci Dřevák v Jetřichovicích.
Analogové tachografy Děčín – prodej, opravy, výměny
Je pro vozy ve Vaší společnosti povinné používání tachografů? Prodej, opravy a výměny analogových tachografů nabízí firma Mechanika Teplice.
Pořádání akcí České Švýcarsko – zázemí hotelu s restaurací
Máte před sebou pořádání firemního setkání, školení, oslavy či jiné akce? Hledáte příjemné a klidné zázemí s restaurací a hotelem? Navštivte Penzion Dřevák v srdci Národního parku České Švýcarsko.
Digitální tachografy Děčín – prodej, montáž, atesty
Využívají Vaši řidiči digitální tachografy nebo uvažujete o jejich pořízení? Využijte nabídku firmy Mechanika Teplice, družstvo na jejich prodej, montáž, update firmwaru, výměnu nebo atesty.
Penzion České Švýcarsko – útulný penzion v rodinném stylu
Chystáte se na dovolenou nebo víkend do Národního parku České Švýcarsko a dáváte v ubytování přednost rodinným penzionům? Pak je pro Vás ubytování v Penzionu Dřevák tou správnou volbou.
Měření spotřeby paliva EDM Eco - nový způsob měření spotřeby paliva
Měření novým způsobem za pomoci EDM Eco zajišťuje Mechanika Teplice, družstvo. S EDM Eco uvidíte okamžitou i průměrnou spotřebu, ujetou vzdálenost nebo možnou úsporu paliva.
Školení a podpora AMS – základní i pokračovací
Registrovaným uživatelům firmy Mechanika Teplice, družstvo je určena nabídka základních a pokračovacích školení AMS pro obsluhu analogových a digitálních tachografů, které se konají v Děčíně v Brně.
Opravy dvojkolí Děčín
Opravna společnost RYKO, a.s. z Děčína nabízí služby opravy a revize dvojkolí podle platných předpisů včetně vyhotovení podrobné elektronické dokumentace.
Výroba a prodej úklidových mopů a pomůcek e-shop – pro domácí i profesionální úklid Děčín
Náročný úklid podlahy Vám zjednoduší a zrychlí kvalitní mopy a pomůcky, které pro domácí i profesionální použití vyrábí a prodává společnost Augustin Pecha-Mopservis s.r.o. sídlící nedaleko Děčína.
Internetový obchod lékárny Bona, eshop, prodejna léků, dětské výživy, kosmetiky
LÉKÁRNA BONA BRAVO Šluknov s.r.o. zajišťuje prodej léků, dětské výživy, kosmetiky, zdravotnických prostředků, doplňků výživy a provozuje internetový obchod lékárny Bona, eshop.
Ověřování tachografů Děčín - autorizované metrologické středisko (AMS)
Děčínská Mechanika Teplice zajišťuje ověřování analogových i digitálních tachografů. Ověřujeme tachografy VDO (Siemens VDO, Kienzle, Continental Automotive), Veederoot nebo Stoneridge.
Technické služby Šluknov, likvidace odpadu, sběrný dvůr, provoz kompostárny
Likvidaci a svoz odpadu tříděného i komunálního, provoz sběrného dvora, uložení stavební sutě, objemného i nebezpečného odpadu, provoz kompostárny zajišťují Technické služby Šluknov.
LED svítidla pro architektonické osvětlení - NBB Bohemia s.r.o.
Architektonická LED svítidla jsou určena pro venkovní osvětlování. Toto efektní barevné osvětlení lze aplikovat na libovolné objekty.
Kvalitní pákové a kroužkové mechanismy do kancelářských pořadačů, jejich výroba a prodej
Firma INTERKOV spol. s r.o. se zabývá výrobou a prodejem pákových a kroužkových mechanismů do kancelářských pořadačů. Široký sortiment pro knihařskou a papírenskou výrobu v Benešově nad Ploučnicí.
Výroba, montáž a servis vodorovných deskových, křížových nebo stolových vyvrtávaček
Nové typy vodorovných deskových, křížových nebo stolových vyvrtávaček pro strojírenství vyrábí firma RETOS VARNSDORF s.r.o. Zajistíme Vám také jejich montáž, servis a opravy.
Dekorativní světelné zdroje LED COLOURMAX G45/A60 - NBB Bohemia s.r.o.
LED žárovky COLOURMAX G45 jsou vyrobeny v Benešově nad Ploučnicí v našem závodě. Jsou určeny pro vnitřní, nebo venkovní osvětlování a dodávají se ve dvou velikostech.
Bio chov masného skotu, hovězí maso, ekologická bio jatka
Bio chov masného skotu, hovězí maso z ekologického zemědělství, ekologická bio jatka, řeznictví, prodej masa a masných výrobků zajišťuje Agrokomplex spol. s r.o.