Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Děčín
Odlitky, obrábění kovů, frézování, lisování, svařování, CNC
Opracování jakýchkoli kovů, výroba přípravků a dílů, odlévání velkých i drobných odlitků od STROJÍRNY Rumburk s.r.o. z Horního Jindřichova.
Kanalizační technik, čištění kanalizačního potrubí a septiků
Čištění kanalizačních trubek, vývoz odpadních vod ze septiků, žump a domácích ČOV, jejich čištění a údržba kanalizačním technikem Václavem Spilkou.
Obec Jiřetín pod Jedlovou, okres Děčín, městská památková zóna, rozhledna, kostel, Tolštejn
Obec Jiřetín pod Jedlovou, okres Děčín, městská památková zóna, kamenná rozhledna Jedlová hora, kostel Nejsvětější Trojice, zřícenina středověkého hradu Tolštejn, socha sv. Jana Nepomuckého.
Oční ordinace Rumburk s.r.o., ošetření očí, vyšetření očního pozadí, zorného pole
Oční ordinace Rumburk s.r.o., ošetření očí, vyšetření očního pozadí, zorného pole, pravidelné kontroly zraku, předního a zadního očního segmentu, aplikace kontaktních čoček.
Projektování vodohospodářských staveb a krajinné inženýrství Děčín
Projektování vodního hospodářství a staveb, projekce krajinného inženýrství, zajištění geodetického zaměření, rozbory zeminy, kompletní služby projekce a inženýringu - Ing. Jana Řezníková Děčín
Přírodní aromaterapeutická kosmetika z tradičních surovin, péče o pleť i celé tělo
Certifikovanou přírodní kosmetiku a další BIO produkty pro celkovou harmonii těla a duše připravila firma Nobilis Tilia s.r.o. s centrem v Krásné Lípě.
Obec Horní Habartice, vesnice v CHKO České středohoří s hřištěm i turistickými trasami
Obec Horní Habartice je malá vesnice s dlouhou historií, kostelem sv. Jana Křtitele, knihovnou i mateřskou školou. Ideální místo pro milovníky turistiky a dalších sportovních aktivit.
Úklidové mopy Děčín - všechny druhy včetně náhradních dílů
Dodávka úklidových prostředků a úklidového servisu mopů, příslušenství a náhradní díly, sanitární doplňky od firmy Augustin Pecha – Mopservis, s.r.o., Děčín.
Doplňky a příslušenství pro automobily, motocykly, cyklodoplňky
Jsme experti v prodeji autodoplňků a autopříslušenství. Naše firma PRO BOTTARI s.r.o. z Benešova nad Ploučnicí Vám nabízí ve svém e-shopu ty nejlepší produkty nejen pro vozidla.
Pohřební ústav Zvěřina z Děčína  – Lucie Zvěřinová
Profesionální pohřební služby s etickým přístupem, komplexní zajištění posledního rozloučení se zesnulým, smuteční oznámení, kremace, květiny – Pohřební ústav Zvěřina.
Výroba pákových mechanismů a příslušenství k pořadačům
Kvalitní pákové mechanismy do pořadačů včetně příslušenství Vám dodá INTERKOV spol. s r.o., výrobce pákových i kroužkových mechanismů, hřbetních kroužků, nýtů a dalších produktů.
Chráněné bydlení v severních Čechách, Horní Poustevna
Sociální službu Chráněné bydlení v rodinném domku v Horní Poustevně a v bytech ve Šluknově poskytuje Integrované centrum pro osoby se zdravotním postižením Horní Poustevna.
Kamionová, námořní a letecká přeprava, spolehlivé logistické služby, nákladní doprava
Spolehlivého dopravce se stabilním týmem pracovníků naleznete u společnosti BOHEMIA CARGO s.r.o., jež sídlí na adrese Děčín XII – Vilsnice. Doručíme Vaše zboží do celého světa.
Zemní, výkopové a svářečské práce, hloubení základů Děčín
Terénní úpravy, zemní, výkopové a svářečské práce, hloubení základů, bazénů a rýh pro přípojky realizuje společnost AS Stavby - Alexandr Straka, Děčín.
Mezinárodní kamionová doprava, přeprava zboží moderními vozy, Evropa, uskladnění zásilek
Přepravu Vašeho zboží v tuzemsku i do zahraničí Vám zajistí spediční společnost Lukáš Kořínek 2ktransport s.r.o. z Varnsdorfu. Kamionová doprava moderními vozy i spolehlivou skladovou logistikou.
Kopačky Adidas Kaiser 5 Liga - prodej Varnsdorf
Kopačky Adidas Kaiser 5 Liga, lehká, pohodlná obuv na fotbal, povrch kůže, syntetická podšívka, tvarovaná vložka, odolná podešev. Prodej PRODEX AZ s.r.o., Varnsdorf.
PRODEX AZ s.r.o. E-shop sportovni-pomucky.cz
Lékárna Dolní Poustevna, internetový obchod s léky, doplňky stravy, vitamíny i kosmetikou
Lékárnu s bohatým lékárenským sortimentem i kvalitním poradenstvím Vám zajistí LÉKÁRNA BONA BRAVO Šluknov s.r.o. sídlící v obci Dolní Poustevny. Poskytujeme lékárenskou péči na té nejvyšší úrovni.
Ubytování v luxusním hotelu v Hřensku v malebném Českosaském Švýcarsku s degustací vína
Komfortní ubytování v srdci skalnatého městečka Hřensko Vám poskytne Hotel Praha**** Jaroslav Doubek. Odpočinek v příjemně zařízených pokojích s prostornou koupelnou, satelitem i minibarem.
Lékárna ve Šluknově, léky, kvalitní zdravotní pomůcky a přírodní kosmetika za výhodné ceny
Lékárenskou péči na té nejvyšší úrovni Vám poskytne Lékárna Na Náměstí Ing. Ladislav Brada ležící v nejsevernější české obci Šluknov. Ochotně Vám poradíme a doporučíme ten nejvhodnější preparát.
Lékárna Na Náměstí Ing. Ladislav Brada
Město Chřibská, České Švýcarsko, přírodní a historické zajímavosti
Město Chřibská leží v CHKO Lužické hory a na okraji NP Českého Švýcarska. Je zde spousta zajímavostí jako lesní divadlo, muzeum Tadeáše Haenkeho, kostel, radnice či mlýn na koření.
Sběrný dvůr Velký Šenov, skládka směsného a objemného odpadu
Odpadové hospodářství města Velký Šenov, sběrný dvůr a skládka směsného a objemného odpadu, pneumatik, autobaterií, olejů, barev, elektro, třídění plastů, papíru a kovů.
Stroje technologických celků pro potravinářské provozy Šluknov
Výrobou strojů technologických celků pro potravinářský průmysl pro celosvětoví trh se zabývá společnost TOPOS a.s., provoz Šluknov.
Mycí stroje Ghibli – denní úklid podlah snadno a rychle
Denní úklid podlah nemocnic, škol, vstupních hal i kancelářských prostor bude snadný a rychlý díky mycím strojům Ghibli od společnosti Augustin Pecha-Mopservis s.r.o. sídlící nedaleko Děčína.
Autodoplňky a autopříslušenství pro profesionály i ostatní řidiče, prodej a e-shop
Zpříjemněte si cestování s autodoplňky a příslušenstvím od společnosti PRO BOTTARI s.r.o. – autodoplňky z Benešova nad Ploučnicí. Vyberte si z kvalitních nosičů, autokosmetiky a jiných doplňků.
Projekční kancelář, projektování vodohospodářských staveb
Zpracování všech stupňů projektové dokumentace vodohospodářských staveb a krajinného inženýrství realizuje projekční kancelář Ing. Jana Řezníková, Děčín.