Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ústí nad Labem
Cestovní kancelář Invia s pobočkou v Ústí nad Labem, spolehlivé zprostředkování zájezdů
Vyberte si z široké nabídky zájezdů a vycestujte na vysněnou dovolenou bez rizika a zbytečných starostí s cestovní kanceláří Invia Ústí nad Labem Helena Pírková Hernová.
Autorizovaný zástupce čistící techniky NILFISK ADVANCE – prodej a servis
Společnost KASCH Technik s.r.o. z Ústí nad Labem jako autorizovaný zástupce kvalitní čistící techniky dánské firmy NILFISK ADVANCE nabízí služby prodeje a záručního i pozáručního servisu.
Venkovní Žaluzie Ústí nad Labem – plynulá regulace světla a elegantní vzhled
Řešíte zastínění vnitřního prostoru? Pokud padla volba na venkovní žaluzie a hledáte spolehlivého dodavatele, neváhejte se obrátit na společnost ars Ústí s.r.o. z Ústí nad Labem.
Geologie, inženýrskogeologické, hydrogeologické průzkumy a posudky, Ústí nad Labem
Firma Mgr. Libor Novotný – geolog z Ústí n. L. poskytuje zpracování geologických podkladů pro přípravu a projektování staveb. Provádíme geologické posudky a průzkumy včetně geologických dozorů.
Hygiena práce Ústí nad Labem – pro zdraví zaměstnanců
Dodržování hygieny práce se týká všech podnikatelských subjektů. Proto pokud podnikáte v jakémkoliv oboru, neváhejte se pro rady obrátit na společnost TAURUS - PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem.
Autorizovaný dealer nových vozů ŠKODA, Renault a Dacia, dále prodej ojetých vozů ŠKODA Plus
Autorizovaný prodejce nových i ojetých vozů JELÍNEK HOLDING s.r.o. se sídlem v Trmicích. Poskytujeme prvotřídní komplexní servisní služby na vysoké úrovni včetně pojištění a financování vozů.
Zednické práce, stavební rekonstrukce bytů, domů, okres Ústí nad Labem
Zednické práce, stavební rekonstrukce bytů, domů, výstavba zdí, montáž sádrokartonu, rekonstrukce bytového jádra zajišťuje zednictví Ivan Král, okres Ústí nad Labem.
Zateplování fasád, stavební rekonstrukce panelových a bytových domů, Ústecký kraj
Zateplování fasád, stavební rekonstrukce panelových a bytových domů, půdní nástavby, obkladačské a sádrokartonářské práce realizuje společnosti Ivan Král – zednictví, Ústecký kraj.
Realizace průmyslových staveb, výstavba hal, skladů, lité podlahy
Realizace průmyslových staveb, výstavba a rekonstrukce hal, skladů, administrativních budov, lité podlahy, omítky, zateplení provádí společnost Ivan Král – zednictví, Ústecký kraj.
Požární ochrana Ústí nad Labem – od školení, jednání s úřady po zajištění požární techniky
Společnost TAURUS – PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem poskytuje komplexní služby požární ochrany od školení po zajištění požární techniky zákazníkům po celém území České republiky.
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci - BOZP – nejen pro Ústí nad Labem
Zajištění bezpečnosti práce a ochrany zdraví při práci by mělo být cílem každého zaměstnavatele, firma TAURUS – PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem poskytuje v tomto oboru poradenství v celé ČR.
Horizontální žaluzie Ústí nad Labem – rychlá montáž a jednoduchá údržba
Hledáte jednoduchý a rychlý způsob zastínění oken proti slunečnímu záření nebo zvědavým pohledům? Žádejte kvalitní horizontální žaluzie od společnosti ars Ústí s.r.o. z Ústí nad Labem.
Vertikální žaluzie Ústí nad Labem – elegantní řešení pro zastínění oken
Máte v létě doma nebo v kanceláři neúnosné horko nebo Vám vadí zvědavé pohledy kolemjdoucích? Jednoduché řešení představují vertikální žaluzie od firmy ars Ústí s.r.o. z Ústí nad Labem.
Ocelové sudy, kovové obaly pro pevné, kapalné i sypké látky, výroba
Ocelové sudy s odnímatelným či šroubovacím víkem pro přepravu a skladování pevných, kapalných i sypkých látek vyrábí společnost Greif Czech Republic a.s., se sídlem v Ústí nad Labem.
Vzdělávací agentura, rekvalifikační kurzy, vzdělávání dospělých, školení Ústí nad Labem
Rekvalifikační kurzy, školení, konference, vzdělávání dospělých v oblastech techniky a ekonomiky Vám zajistí vzdělávací agentura Agentura ENS, s.r.o. z Ústí nad Labem.
Zastínění zimních zahrad a pergol Ústí nad Labem ochrání před přehřátí v parném dni
Máte u svého domu pergolu či zimní zahradu a v parném létě ji kvůli přehřátí nevyužíváte? Elegantní a funkční zastínění nabízí firma ars Ústí s.r.o. z Ústí nad Labem.
Výstavba, rekonstrukce bytů, domů, nebytových objektů, pozemních staveb
Výstavbu, přestavbu či rekonstrukci rodinných domů, bytů, pozemních staveb a fasád Vám zajistí stavební společnost ART Stav, s.r.o., sídlící v Ústí nad Labem.
Veterinární klinika, zvěrolékař, péče o zvířata, očkování, kastrace, chirurgie
Péči o zvířata, očkování, kastraci, chirurgické a gynekologické zákroky, léčbu očí pro Vaše zvířata provádí Veterinární klinika v Ústí nad Labem zvěrolékař MVDr. Lubomír Vojtek.
Zemní, výkopové a jeřábnické práce, půjčovna stavební mechanizace, Ústí nad Labem
Zemní, výkopové a jeřábnické práce, nákladní automobilovou dopravu, půjčovnu stavební mechanizace, prodej nářadí a malé mechanizace zajišťuje společnost KUSED s.r.o. v Ústí nad Labem.
Lékařská péče pro děti a dorost, pediatr MUDr. Preclíková, Ústí nad Labem
MUDr. Júlia Preclíková zajišťuje léčebnou, diagnostickou a preventivní lékařskou péči pro děti a dorost v Ústí nad Labem. Provozuje pediatrickou ordinaci a poradnu pro novorozence.
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana Ústí nad Labem – revize, školení, poradenství
Se zajištěním bezpečnosti práce a ochrany zdraví zaměstnanců stejně jako s požární ochranou pracoviště Vám pomůže firma TAURUS – PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem.
Kia Ústí nad Labem - autorizovaný dealer vozidel KIA, prodej nových i ojetých vozů
REALCENTRUM Cars s.r.o. je autorizovaným dealerem vozů Kia v Ústí nad Labem. Ve svém autosalonu nabízí prodej nových, ale i ojetých vozů Kia a servis s nejmodernější diagnostikou.
Venkovní a vnitřní žaluzie Ústí nad Labem
Zastínění prostoru, světelná pohoda, zamezení úniku tepla a úspora nákladů, ochrana před nezvanými hosty – jen některé výhody venkovních a vnitřních žaluzií od firmy ars Ústí s.r.o. z Ústí nad Labem.
Velký výběr a prodej prověřených skladových vozů KIA ihned k odběru – Ústí nad Labem
REALCENTRUM cars s.r.o. z Ústí nad Labem nabízí velký výběr prověřených skladových vozů KIA s možností odběru ihned a s výhodnou leasingovou nabídkou.
Optik Ústí nad Labem – výběr nových brýlí, opravy brýlí, měření zraku
Pokud nosíte brýle na dálku nebo na blízko, kontaktní čočky nebo potřebujete změřit zrak či opravit poškozené brýle, navštivte Oční optiku Krůtková v Ústí nad Labem.