Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ústí nad Labem
Výroba plastových krytek Ústí nad Labem, plastové trubičky, krytky ploché, krytky válcové, standard
Výroba plastových krytek Ústí nad Labem, plastové trubičky, krytky ploché, krytky válcové, standard, krytky s očkem, krytky s krčkem, povrchové úpravy krytek.
Vinyl - Flex, s.r.o. výroba plastové krytky
Podlahové mycí a drhnoucí stroje - Ústí nad Labem
Čištění podlah za pomoci mycích a drhnoucích strojů značky Nilfisk. Autorizovaný prodej a servis zajišťuje společnost KASCH Technik s.r.o. z Ústí nad Labem.
Podlahové centrum, prodej, pokládka laminátových podlah Ústí nad Labem, vinyl, PVC, koberce, parkety
Podlahové centrum, prodej, pokládka, renovace podlah Ústí nad Labem, vinyl, PVC, koberce, laminátové podlahy, přírodní linoleum, parkety, korkové podlahy, přechodové profily.
Komplexní služby v oboru stavebnictví – rodinné domy na klíč a další stavební práce
Rodinné domy na klíč, stavební práce všeho druhu, rekonstrukce rodinných domů a bytových jednotek od stavební společnosti ART Stav s.r.o.
Obec Stebno, okres Ústí nad Labem, Kostel svatých Šimona a Judy, památné lípy, památky
Obec Stebno, okres Ústí nad Labem, Kostel svatých Šimona a Judy, památné lípy poblíž hřbitova, památky v dalších přilehlých obcí.
Komplexní květinový servis, doručování květin Ústí nad Labem, prodej řezaných květin, dekorace
Komplexní květinový servis, doručování květin Ústí nad Labem, prodej řezaných květin, květinové dekorace na míru, svatební kytice, kytice k výročí, zapůjčení květin hrnkových i květinových dekorací.
Rekuperační systémy pro rodinné domy, novostavby nebo komerční prostory
Konec tepelným ztrátám, vlhkosti vzduchu, plísním a pachů. Efektivní úspora energie s rekuperační jednotkou od společnosti KESPOGAS.
Nejlepší pečivo v bistru a pekárně EXPRES, spol s.r.o.
Široká nabídka pečených výrobků pro všední i slavnostní události. Koupíte vánočky, koblihy, rohlíky, voňavý a delikátní chleba, svačinové bagety nebo zákusky ke kávě.
Přeprava nadměrných nákladů, lesnické, zemědělské a stavební techniky
Transportní služby, přeprava nadrozměrných nákladů po celé Unii včetně vyřízení všech potřebných dokumentů od Autodoprava František Vlček z Řehlovic.
Autodoprava František Vlček
Realizace a rekonstrukce sportovních podlah Ústí nad Labem, podlahy tělocvičen, halové, míčové
Realizace a rekonstrukce sportovních podlah Ústí nad Labem, podlahy do tělocvičen, víceúčelové, míčové, halové, atletické sporty, rekonstrukce tělocvičny a haly.
Zpracování účetnictví právnických i fyzických osob Ústí nad Labem, daně, mzdy, vyúčtování
Zpracování účetnictví právnických i fyzických osob Ústí nad Labem, daňová evidence, zpracování mezd, vyúčtování sociálního a zdravotního pojištění.
Studium na vysoké škole v Ústí nad Labem, věda, výzkum
Vysokoškolské studium na pedagogické, strojírenské, filozofické, přírodovědné, ekonomické a zdravotnické fakultě na univerzitě v Ústí nad Labem.
Praktický lékař pro děti a dorost - Ústí nad Labem
Praktický lékař pro děti a dorost do 19 let, prevence, poradna, diagnostika a léčba dětí, alternativní medicína v pediatrické ordinaci MUDr. Valerij Opjonov, Ústí nad Labem.
Lékárna, prodej léků, vitamíny, potravinové doplňky Ústí nad Labem, antibiotika, zdravá výživa
Lékárna, prodej léků, vitamíny, potravinové doplňky Ústí nad Labem, antibiotika, zdravá výživa, dětská výživa, bylinné čaje, kosmetika, zdravotní obuv, ortopedické pomůcky, veterinární přípravky.
Lékárna Centrum MB s.r.o.
Stavební a inženýrská činnost, zelená úsporám Ústí nad Labem, výstavba, rekonstrukce, demolice
Stavební a inženýrská činnost, zelená úsporám Ústí nad Labem, výstavba, demolice, rekonstrukce, průmyslové stavby, novostavby, zateplování staveb, sanace, inženýrské sítě.
Plastové krytky ploché, speciální Ústí nad Labem, potisk a povrchové úpravy, výroba a prodej
Plastové krytky ploché, speciální Ústí nad Labem, potisk a povrchové úpravy, ochrana závitů trubek proti znečištění, přírub, ochranné uzávěry hadic a rukojetí, výroba a prodej plastových krytek.
Vinyl - Flex, s.r.o. výroba plastové krytky
Velkoobchodní i maloobchodní prodej nápojů - rozvoz pro gastronomické provozy
Sháníte sudové pivo či jiné nápoje v Ústí nad Labem? Tak to jsme tu právě pro Vás. Jsme firma specializující se na velkoobchodní i maloobchodní prodej nápojů.
Výškové práce, ploché a šikmé střechy, mytí oken a fasád Ústí nad Labem
Výškové práce, ploché a šikmé střechy, mytí oken a fasád, nátěry konstrukcí a komínů, spárování panelových domů, oplechování, sanace, izolace balkonů, střech.
Půjčovna čistící techniky, vysavače, vysokotlaké mycí stroje a vapky,  podlahové mycí stroje Ústí nad Labem
Půjčovna kvalitní dánské čistící techniky, vysavače, vysokotlaké mycí stroje a vapky, podlahové mycí stroje, průmyslové vysavače, čištění koberců - KASCH Technik s.r.o. Ústí nad Labem
Reklamní a firemní textil s výšivkou nebo potiskem
Dámské a pánská trička, polokošile, košile, reklamní mikiny, outdoorové oblečení, sportovní oblečení, reklamní předměty a jezdecké oblečení od firmy Gabriela Hradová – Textil Hradová, Ústí n. Labem.
Letní dětský tábor v jižních Čechách se zajímavým programem, ubytování v chatkách i srubech
Zábavu pro mladší i starší děti zajistí Dětský letní tábor Jaroměř u Kaplice LDT Jaroměř s.r.o. z Ústní nad Labem. Tradiční dětský tábor rozprostírající se v lesnaté krajině u hranic s Rakouskem.
Obec Velké Březno, malebná oblast CHKO České středohoří se státním zámkem i pivovarem
Východně od okresního města Ústí nad Labem se nachází malá obec Velké Březno. V obci se nachází známá cyklotrasa Labská stezka i několik dalších turistických tras.
Účetnictví, daňová přiznání, mzdová a personální agenda
ÚČTO-DANA, se sídlem v Ústí nad Labem – bezplatné poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence, vyhotovení daňového přiznání a vedení personální a mzdové agendy.
Sudy pro skladování a přepravu nebezpečného zboží pro petrochemický a chemický průmysl
Ocelové sudy vyrobené lisováním nebo stříháním polotovarů zhotovuje společnost Greif Czech Republic a.s. z Ústí nad Labem. Používáme moderní technologie šetrné k životnímu prostředí.
Podlahové krytiny všech typů, dřevěné, laminátové, vinylové, Marmoleum, prodej a pokládka
Plovoucí podlahy, linolea i parkety dodá a namontuje společnost PODLAHY KAREL s.r.o. z Ústí nad Labem. Zajistíme Vám kvalitní podlahy včetně podlahových krytin za bezkonkurenční cenu.