Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ústí nad Labem
Pozemní stavitelství Ústí nad Labem, výstavba a rekonstrukce budov
Novostavby, rekonstrukce budov, vestavby a přístavby pozemních staveb, rodinných domů, kancelářských objektů realizuje ART Stav, s.r.o., Ústí nad Labem.
Zámečnické práce, výroba klíčů, odemykání dveří, Ústí nad Labem
Zámečnictví Kádner v Ústí nad Labem nabízí výrobu klíčů i autoklíčů, sjednocování klíčů, příslušenství ke klíčům, zámečnické, rytecké i glavírovací práce, odemykání zabouchnutých dveří bytů i aut.
Pediatrická ambulance, lékařka pro děti a dorost Ústí nad Labem, vyšetření a diagnostika
Kvalitní lékařskou péči pro Vaše děti zajišťuje MUDr. Júlia Preclíková - dětská lékařka z Ústí nad Labem – Střekov. Poskytujeme veškeré lékařské úkony včetně očkování a potřebných vyšetření.
Obec Stebno s kaplí i významným kostelem sv. Šimona a Judy, státem chráněnou kulturní památkou
Obec Stebno je malá vesnice rozprostírající se na náhorní planině Českého středohoří jen pár kilometrů od okresního města Ústí nad Labem. Ideální místo pro milovníky procházek a klidu.
Přeprava stavební a zemědělské techniky a nadrozměrných nákladů
Převoz stavebních, zemědělských a lesnických strojů, nadrozměrných nákladů po celé ČR a EU realizuje společnost Autodoprava František Vlček, okres Ústí nad Labem.
Autodoprava František Vlček
Krajská zdravotní, a.s., nemocnice Ústeckého kraje
Krajská zdravotní, a.s. provozuje nemocnice Ústeckého kraje v Děčíně, Mostu, Chomutově, Teplicích a Ústí n/Labem s lůžkovou a ambulantní péčí, lékárnou, pohotovostí.
Ochranné plastové krytky a uzávěry, povrchová úprava plastů pro kovové díly, kvalitní materiály
Standardní i nestandardní plastové krytky pro závity trubek, příruby i kabely Vám vyrobí společnost Vinyl - Flex, s.r.o. z Ústí nad Labem. Kvalitní materiál s vysokou odolností a ohebností.
Vinyl - Flex, s.r.o. výroba plastové krytky
Průmyslové armatury od světových výrobců, ventily, kohouty, klapky
Průmyslové armatury do tepláren, vodáren, energetiky od předních světových výrobců, ventily, kohouty, klapky, pohony, regulátory dodává společnost KASEN s.r.o.
Kardiologická vyšetření v Ústí nad Labem, EKG, ECHO
Specializovaná kardiologická vyšetření, EKG, ECHO, Holter EKG, ABPM, diagnostikou, léčebnou péči a prevenci srdečních chorob a vad realizuje MUDr. Vratislav Říha.
Kotlíkové dotace Ústí nad Labem – nová otopná soustava i rekonstrukce
Získejte dotace a finanční podporu na výměnu starého neekologického kotle za nový s pomocí společnosti Kespogas spol. s.r.o. v Ústí nad Labem.
Optika Krůtková Ústí nad Labem
Kontrolu očí, měření zraku i pomoc s výběrem brýlových obrouček a skel nebo vhodným typem kontaktních čoček nabízí Oční optika Šárka Krůtková v Ústí nad Labem.
Sítě proti hmyzu do oken a dveří – prodej a montáž
Trápení s obtížným hmyzem uvnitř bytů a kanceláří vyřeší sítě proti hmyzu na okna i dveře z nabídky společnosti ars Ústí s.r.o. z Ústí nad Labem.
Daňové poradenství – dílčí řešení i komplexní zpracování
Společnost Jupiter Consulting s.r.o. z Ústí nad Labem nabízí své služby v oblasti daňového poradenství jak pro řešení dílčích problémů, tak pro komplexní zpracování agendy.
Přepravní společnost, doprava ADR, odpadů, materiálů a palet
Dopravní, logistická a přepravní společnost ZDEMAR Ústí nad Labem s.r.o. zajišťuje přepravu ADR, odpadů, tekutých i sypkých materiálů a palet v ČR i do zahraničí dle specifikace klienta.
ZDEMAR CZECH s.r.o. autodoprava
Zahradní technika Ústí nad Labem
Společnost KASCH Technik s.r.o. z Ústí nad Labem nabízí široký sortiment zahradní techniky, ručních i motorových postřikovačů a rosičů.
Lékárna v Ústí nad Labem s koutkem zdravého životního stylu
Lékárna, léky, potravinové doplňky, vitamíny, zdravotní pomůcky, lékárničky prodává Lékárna Stříbrníky ZIKO MEDICAL, s.r.o. v Ústí nad Labem.
Geologické práce Ústí nad Labem
Kompletní a odborné geologické práce včetně hydrogeologie a sanační geologie nabízí firma Mgr. Libor Novotný – geolog z Ústí nad Labem.
Výroba a prodej sudů Ústí nad Labem – bezpečná doprava a skladování
Výrobu a prodej sudů pro bezpečnou dopravu a skladování výrobků petrochemického, farmaceutického i potravinářského průmyslu nabízí společnost Greif Czech Republic a.s. z Ústí nad Labem.
Školení, semináře, konference Ústí nad Labem
Školení, semináře, konference nebo doškolovací kurzy pro vás připraví přímo v sídle Vaší společnosti na míru vzdělávací agentura Agentura ENS, s.r.o. z Ústí nad Labem.
Stavební firma Ústí nad Labem
Hledáte v okolí Ústí nad Labem spolehlivou stavební firmu? Pak se spolehněte na společnost ART Stav, s.r.o., která nabízí své služby při novostavbách i rekonstrukcích.
Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost, pediatrie Ústí nad Labem
Preventivní, diagnostickou a léčebnou zdravotnickou péči pro děti a dorost poskytuje praktická lékařka, pediatr MUDr. Júlia Preclíková v Ústí nad Labem – Střekov.
Venkovní žaluzie Protal – dlouhá životnost i v extrémních podmínkách
Exkluzivní venkovní žaluzie Protal s unikátním systémem upevnění zesílených lamel v mnoha barevných odstínech nabízí společnost ars Ústí s.r.o. z Ústí nad Labem.
Provádění ročních prověrek bezpečnosti práce Ústí nad Labem – povinnost každého zaměstnavatele
Jedním ze základních úkolů každého zaměstnavatele je zajistit provádění roční prověrky bezpečnosti práce. Kontaktujte společnost TAURUS – PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem a máte po starosti.
Brýle a kontaktní čočky Ústí nad Labem
Nevidíte na dálku či na blízko? Sháníte slušivé brýle nebo vhodné kontaktní čočky? V Oční optice Šárka Krůtková v ústí nad Labem Vám odborně poradí a pomohou s výběrem.
Nestátní zdravotnické a předškolní zařízení pro děti s vývojovými vadami
SANATORIUM DEMOSTHENES s.r.o., Ústí nad Labem - Severní Terasa, je nestátní zdravotnické zařízení a předškolní zařízení pro děti s vývojovými vadami a postižením, ADHD, ADD.