Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Chomutov
Markýzy a pergoly všech typů Jirkov, Chomutov - široká nabídka potahových látek
Vytvořte si příjemnou atmosféru prostřednictvím markýz a pergol od společnosti LENAservis.
Prodej venkovních žaluzií značky Climax Jirkov, Chomutov -  efektivní a elegantní způsob stínění
Venkovní žaluzie jsou jedním z nejoblíbenějších způsobů stínění. Společnost LENAservis nabízí kvalitní venkovní žaluzie od českého výrobce Climax.
Venkovní rolety Chomutov – finanční úspora za klimatizaci a vytápění, ochrana před vedrem
Ať už Vám vadí slunce a vedro v bytě, hluk z ulice, únik tepla okny v zimě nebo chcete podpořit zabezpečení oken, vše vyřeší venkovní rolety od společnosti LENAservis s.r.o. z Chomutova.
Obec Všestudy se zříceninou kostela svatého Michaela archanděla ze 14. století
Zříceninu kostela svatého Michaela archanděla ze čtrnáctého století či kříž z 18. století naleznete v obci Všestudy na Chomutovsku.
Vodohospodářské stavby Chomutov – stavba a rekonstrukce vodních toků
Zabýváme se vodohospodářskými stavbami, především rekonstruujeme vodní toky v Chomutově i po celé ČR. Na přání vyčistíme i stojatou vodu v rybnících, jejich okolí a hráze.
Výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů Chomutov - stavby od profesionálů
TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova provádí výstavbu a rekonstrukci průmyslových objektů. Stavby je možno provádět i na klíč. Společnost má mnohaleté zkušenosti, které jsou doloženy certifikacemi.
Montáž, servis, revize zdvihacích zařízení, jeřábových drah, školení jeřábníků
Zdvihací zařízení, jeřábové dráhy a kladkostroje dodá a opraví firma Pa a Ha – opravy a revize zdvihacích zařízení a jeřábových drah s.r.o. z Chomutova, včetně zajištění školení obsluhy strojů.
Stavební, přepravní a obchodní činnost Chomutov - vodohospodářské stavby, pronájem strojů
TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova se zabývá stavební, přepravní a obchodní činností. Dále společnost pronajímá stavební a mechanizační stroje. Zajišťuje rekonstrukce vodohospodářských staveb.
Zipové znovuuzaviratelné sáčky Chomutov - pro rychlé uskladnění drobných předmětů
Zipové znovuuzaviratelné sáčky se dodávají buď prázdné, anebo už předem naplněné látkami, které požadujete.
Pronájem lešení, stavební mechanizace, stavební práce, Chomutov
Společnost Trans-Region-Stav vám nabízí stavební, obchodní a přepravní služby. Má dlouholeté zkušenosti s mezinárodní automobilovou dopravou, prováděním staveb a pronájmem stavebních.
Přepravní činnost, technika IVECO, AVIA
Stavebními pracemi a přepravní činností, která úzce souvisí právě se stavbami, s převozy materiálů a dalšími potřebnostmi se zabývá společnost TRANS-REGION-STAV. Doprava naší technikou je cenově dostupná, máte navíc na výběr z mnoha variant: - IVECO sklopná solo – 36 Kč/km (+ vlek za 37 Kč/km) - AVIA sklopný ...
Vodohospodářské a průmyslové stavby Ústí nad Labem - kvalitní stavební činnost
Nebudeme se chvástat, že naše stavební činnost je velice kvalitní a spolehlivá. Dokazujeme to stavbami, které jsme zrealizovali. Stejně jako naše služby jsou kvalitní a spolehlivé.
Strojní balení sypkých i tekutých materiálů a potravin Chomutov
Strojní balení probíhá moderními stroji, a je možné ho provést do tří druhů sáčků a jedné speciální fólie. Sáčky jsou buď ploché, stojící, zipové, anebo disponují uzávěrem.
CNC obrábění modelů a forem Chomutov - tvarové a plošné obrábění vrtáním a frézováním
Chomutovská společnost BV PLAST s.r.o. disponuje obráběcím centrem Dynamic pro výrobu lisovacích forem a modelů. CNC obráběcí centrum je vhodné pro tvarové i plošné obrábění vrtáním a frézováním.
Výroba autodílů Chomutov - lisování ocelových plechových částí
Pohybujete se v oblasti výroby automobilů? Hledáte schopného výrobce dílů pro automobilový průmysl a chcete kvalitu za dostupnou cenu? Pak vsaďte na společnost HS UMFORMTECHNIK.
Výkup, prodej, zpracování a odvoz všech druhů ocelových odpadů Chomutov
Výkup, prodej a zpracování všech druhů ocelových odpadů, barevných i drahých kovů, palet a elektromotorů provádí spol. Kovošrot Štohanzl. Chomutov
Štoky s.r.o. výkup a zpracování odpadů
Sériová i zakázková kovovýroba, ploty, branky i stavební prvky
Zakázkovou i sériovou kovovýrobou se zabývá firma HAMANA-Konstrukce s.r.o., Údlice. Vyrábíme zábradlí, ploty, branky, plechové kontejnery a stavební prvky z železa, hliníku i nerezových materiálů.
Autorizovaný prodej terénních čtyřkolek a bugin Polaris – k práci i pro zábavu
Všestranné terénní čtyřkolky a buginy značky Polaris zakoupíte u autorizovaného prodejce Petr Kučera Kcars, Kadaň. Bohatý výběr kvalitních čtyřkolek z řad Sportsman, Ranger a RZR.
Pronájem kinosálu pro firemní akce, reklama v prostorách kina
Prostory pro pořádání firemních akcí a umístění reklamy nabízí Kino Jirkov s.r.o. Pronájem kinosálu, reklama v prostorách kina či vstupenky jako benefity pro zaměstnance.
Revize jeřábů a plošin.Školení jeřábníků,vazačů...
revize jeřábů,inspekce jeřábů,revize,plošin,revize autozvedáků,školení jeřábníků a vazačů,revizní technik,rtzz,technik znalec,zvláštní posouzení jeřábu
Tisk čárových kódů na obaly Chomutov – EAN automatická identifikace zboží
Tiskneme EAN čárové kódy na obaly zboží pro jejich automatickou identifikaci a prodej. Naši tiskárnu a balírnu naleznete v Chomutově. Čárové kódy se v dnešní době staly nedílnou součástí evidence a prodeje zboží po celém světě. Tento drobný doplněk na obalu umožňuje rychlou registraci velkého množství dat a jejich zpracování. Užití EAN kódu je ...
Hubení hlodavců Chomutov – účinná likvidace myší a potkanů pomocí nástrah
Hubíme nežádoucí hlodavce, jako jsou myši a potkani, pomocí upravených nástrah. Soustředíme se na Chomutov a okolí. Zlikvidujeme hlodavce všude tam, kde nejsou žádaní a mohou ohrožovat zdraví lidí a hygienu prostoru nebo výroby. Zadaný objekt zkontrolujeme na výskyt hlodavců a na specifických místech pohybu myší nastražíme požerové ...
Sáčky s uzávěrem na potraviny Chomutov - bezpečné a hygienické balení materiálu
Z Choutova dodáváme bezpečné a hygienické sáčky s uzávěrem na sypké i tekuté materiály a potraviny. Díky moderní technologii máme připraveno balení do zipových sáčků se znovu uzavíratelným okrajem nebo víčkem vhodnými především pro přesun a prodej tekutin a psích dobrot. Zákazníci jsou rádi, když je obal možné opět bezpečně uzavřít. Do ...
Tisk etiket Chomutov - nálepky pro přehledné skladování a prodej výrobků
Tiskneme etikety pro přehledné skladování a následný prodej výrobků. Veškerou výrobu provádíme v naší firmě v Jirkově v okrese Chomutov. Etikety vytváříme na míru dané firmě. Balíčky a jednotlivé kusy zboží označíme etiketami se základními i rozšířenými informacemi o daném produktu a o firmě. Text doplníme i o slepecké protlaky Braillova ...
Prodej čerstvého masa a uzenin Kadaň
Čerstvé uzeniny a maso seženete v Kadani od společnosti H+B Jatky Žatec. Máme pro Vás základní sortiment masných výrobků, mezi které se řadí špekáčky, párky a klobásy, polosuché i měkké salámy, anglická slanina, moravské uzené či šunkový nářez. Pokud máte chuť na zabíjačku, vyberte si z našich jaternic, prejtu, tlačenky, huspeniny, sekané, ...