Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Chomutov
Léčba křečové žíly, žilní trombóza a onemocnění tepen Chomutov, operace křečových žil, varixů
Léčba křečové žíly, žilní trombóza a onemocnění tepen Chomutov, operace křečových žil, varixů, prevence v oboru angiologie, léčba krevních sraženin, prevence onemocnění cév.
Střední odborná škola energetická a stavební, Obchodní akademie a Střední zdravotnická Chomutov
Střední odborná škola energetická a stavební, Obchodní akademie a Střední zdravotnická Chomutov, vzdělání s maturitní zkouškou, výučním listem, komplexní středoškolské vzdělání, nástavbové studium.
Kovovýroba, výroba montáž kontejnerů, zábradlí, brány Chomutov, konstrukce, zinkování
Kovovýroba, výroba montáž kontejnerů, zábradlí, brány Chomutov, konstrukce, ploty, zinkování, přístřešky pro automobily, stání, přepravní boxy, práškové lakování.
Stavební, obchodí a přepravní společnost Chomutov
Stavební, obchodní a přepravní společnost TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova nabízí své služby v oblasti výstavby a rekonstrukce vodohospodářských a průmyslových staveb.
Přepravní společnost Chomutov
Využijte nabídky a kapacit vozového parku přepraví společnosti TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova a pronajměte si pro odvoz matriálu dopravní techniku včetně obsluhy.
Kovoobrábění, CNC obrábění součástek z kovů i plastů, povrchová úprava materiálů, výroba
Vysoce odborné obrábění kovů i výrobu programů na míru daného stroje poskytuje společnost CNS - Industry s.r.o. z Chomutova. Poskytujeme špičkové tepelné zpracování s maximální přesností.
Provádění stavebních prací, výstavba a rekonstrukce objektů Chomutov
Výstavbu a rekonstrukci průmyslových hal, vodohospodářských děl a komunikací, komplexní stavební a zemní práce realizuje TRANS-REGION-STAV s.r.o., Chomutov.
Klempířské práce pro stavební klempířství a střechy Chomutov
Výstavba a rekonstrukce střech, tesařské, pokryvačské a klempířské práce pro stavební klempířství, montáž svodů a oplechování realizuje Tomáš Malecký, Chomutov.
Výroba laminátových dílů a plastů, vyztužené plasty, ruční laminace
BV PLAST s.r.o. nabízí laminátové díly vyráběné ruční laminací pro auta či stroje. Sídlíme ve Vernéřově, výrobní haly máme v Klášterci nad Ohří a v Lubenci.
Lisované ocelové plechy pro automobilový průmysl i další odvětví
Lisované ocelové plechy vyrábí naše firma HS Umformtechnik s dlouholetou tradicí. Zabezpečujeme výrobu součástí lisováním za studena z ocelového, nerezového a hliníkového plechu.
Vzduchotechnika a klimatizace na klíč, odborná montáž, profesionální servis, Chomutov
Montáž, dodávku i kompletní servis vzduchotechniky a klimatizace zajišťuje energická společnost EBOG CV s.r.o. Vzduchotechnika, klimatizace z Chomutova.
Lisované ocelové výlisky Chomutov, pro automobilový průmysl
Lisované ocelové plechové výlisky vyrábíme v Chomutově především pro automobilový průmysl.
Dermatologie, dermatovenerologie, kožní ordinace a ambulance Chomutov, léčba ekzémů
S dermatologickými obtížemi Vám pomůže specialista z Chomutova dermatolog MUDr. Mojmír Kozel. Poskytujeme komplexní péči kožních alergií, ekzémů, vyrážek i jiných onemocnění.
Pravidelné promítání filmů, online prodej vstupenek, kinosál Jirkov
Pravidelné promítání filmů pro děti, mladistvé i dospělé diváky v kinosále Jirkov s kapacitou 224 míst. Prodej vstupenek online na internetu či v aplikaci.
Výkup železa, drahých a barevných kovů Chomutov - ekologické služby
Železný odpad, ocel, barevné a drahé kovy vykupuje, ekologicky zpracovává a likviduje sběrný dvůr společnosti Štoky s.r.o., Chomutov. Zajišťujeme nakládku a odvoz odpadu.
Štoky s.r.o. výkup a zpracování odpadů
Výroba lisovaných ocelových plechových výlisků Chomutov - díly také z nerezu a hliníku
Výrobu lisovaných ocelových plechových výlisků v Chomutově zajišťuje společnost HS UMFORMTECHNIK s.r.o. Naše výrobky jsou především dodávány do automobilového průmyslu.
Komplexní reklamní služby, bannery, rollupy, polepy prodejen, vozů, potisk předmětů
Reklamní práce prvotřídní kvality Vám poskytne společnost Reklamní agentura Color 3P Pavel Beran z Kadaně. Zajistíme Vám originální polepy, potisky textilu i nejrůznější tiskoviny včetně razítek.
Vyjížďky na koních a ponících, výuka jezdectví, exkurze pro školy
Vyjížďky na koních a ponících, práce s mladými koňmi, odbourávání strachů, výuka jezdectví, výukové exkurze pro školy realizuje Lucie Boháčová – Ponyland.
Výroba dílů pro automobilový průmysl Chomutov - lisované ocelové, plechové výlisky
HS UMFORMTECHNIK s.r.o. z Chomutova se zabývá výrobou dílů pro automobilový průmysl a nejen pro něj. Společnost má zkušenosti i s výrobou komponent pro myčky nebo dílů pro popelnice.
Základní škola v Jirkově se školním poradenským pracovištěm a nabídkou zájmových aktivit
ZŠ Jirkov je vzdělávací instituce poskytující kvalitní vzdělání, moderní technické zázemí a možnost realizace v mnoha zájmových kroužcích. Klademe důraz na všestranný rozvoj dětí.
Přesné obrábění strojních dílů na NC a CNC strojích, kovoobrábění
Kovoobrábění, přesné obrábění kovových a plastových strojních dílů na NC a CNC strojích, přípravu, výrobu, montáž strojních celků realizuje společnost CNS - Industry s.r.o.
Trans-region-stav s.r.o. Chomutov
Společnost TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova realizuje zakázky v oblasti přepravní činnosti, pronájmu dopravních prostředků a v oboru vodohospodářských a průmyslových staveb.
Montáž klimatizace na klíč Chomutov
Zajistěte kvalitní prostředí s příjemnou teplotou v prostorách výroby, kanceláře, restaurace, bytu nebo obchodu a žádejte montáž klimatizace na klíč u společnosti EBOG CV s.r.o. sídlící v Chomutově.
Kino Jirkov – místo pro kulturní zážitky a akce
Kino Jirkov s moderním promítacím vybavením, pohodlnými sedačkami a kapacitou 224 míst je nejen místem pro kulturní zážitky, ale také pro umístění Vaší reklamy nebo pořádání kulturních akcí.
Provádění staveb Chomutov – maximální kvalita služeb
Společnost TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova nabízí své vysoce profesionální služby provádění staveb s důrazem na kvalitu odvedené práce a dodržení stanovených termínů.