Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Chomutov
Střechy Chomutov - tesařské, klempířské a pokrývačské práce
Čeká Vás rekonstrukce domu včetně položení nové střechy? Hledáte spolehlivou firmu, která nabízí tesařské a pokrývačské práce? Obraťte se na společnost Střechy - Tomáš Malecký z Chomutova.
Nakládka a odvoz odpadů Chomutov – přistavení kontejneru u zákazníka
Nevíte, kam s kovovým odpadem? O nakládku a odvoz odpadů se v Chomutově a okolí postará firma Štoky s.r.o., která nabízí také službu přistavení kontejneru přímo k zákazníkovi.
Štoky s.r.o. výkup a zpracování odpadů
Autodíly, náhradní díly na motorová vozidla, prodej autopříslušenství
Autodíly, doplňky, příslušenství, náhradní díly na motorová vozidla, autokosmetika, oleje, autobaterie Vám prodá maloobchod společnosti Autoservis Jiří Voda, okres Chomutov.
Pneuservis, přezouvání pneumatik, vyvažování, okres Chomutov
Pneuservis, přezouvání letních a zimních pneumatik, geometrie kol, vyvažování, kontrolu a ošetření pneumatik a disků provádí společnost Autoservis Jiří Voda, okres Chomutov.
Autoservis, opravy motorových vozidel osobních, užitkových, příprava na STK
Opravy a kontroly motorových vozidel užitkových, osobních automobilů, mechanické opravy, výměny oleje, dílů, provozních kapalin, příprava na STK zajišťuje Autoservis Jiří Voda.
Stavební chemie SIKA – pro všechny stavby
Přísady do malt a betonu, sanační malty, tmely, lepidla nebo jiné kvalitní produkty stavební chemie švýcarské společnosti SIKA nabízí certifikovaný dodavatel, společnost TRANS-REGION-STAV s.r.o.
Podlahy plovoucí laminátové, dřevěné i vinylové, vzorkovna a prodej
Podlahy plovoucí laminátové, dřevěné, PVC, vinylové, příslušenství, vzorkovna, prodej a montáž podlahových krytin zajišťuje společnost Jan Kořínek - Vaše podlahy a dveře, Chomutov.
Poskytování přepravních služeb vozy IVECO a AVIA na menší vzdálenosti v Chomutově a okolí
Potřebujete přepravit náklad na vzdálenost menší než 100 km v okolí Chomutova za příznivé ceny? Obraťte se s důvěrou na společnost Trans-region-stav s.r.o.
CNC i klasické obrábění kovů, plastů, kovoobrábění, přesné obrábění strojních součástí
CNC obrábění kovů a plastů s vysokou přesností Vám poskytne společnost ME - Metal Economic, s.r.o. z Droužkovic u Chomutova. Zajistíme kvalitní opracování kovů a plastů včetně dopravy a montáže.
Výroba technického korku a antivibračních desek Chomutov – široké využití
Tlumení nežádoucích otřesů strojového vybavení a skvělé izolační vlastnosti zajistí antivibrační korkové desky a technický korek, který vyrábí společnost KJZ, spol.s r.o. Chomutov.
Trans-Region-Stav - kompletní realizace staveb pro průmysl a vodohospodářství
Kompletní realizací staveb převážně pro oblast průmyslu, dopravy a vodohospodářství se zabývá tým kvalifikovaných odborníků ze společnosti Trans-region-stav s.r.o. z Chomutova.
Rekultivace, výsadba zeleně, sázení stromků, terénní úpravy, okres Chomutov
Rekultivace a revitalizace území, výsadbu zeleně, sázení stromků, terénní úpravy, zemní a výkopové práce, likvidaci starých skládek provádí AGRO servis Beran Černovice s.r.o., okres Chomutov.
Vzduchotechnika, klimatizace, montáž, vzduchotechnická potrubí, výroba
Dodávku a montáž vzduchotechniky, klimatizace a výrobu vzduchotechnického potrubí s možností provedení na klíč zajišťuje společnost EBOG CV s.r.o. sídlící v Chomutově.
Výroba vyztužených plastů Chomutov – prvotřídní kvalita
Společnost BV PLAST s.r.o. čerpá se svých mnohaletých zkušeností a nabízí zákazníkům výrobu vyztužených plastů, kdy je kladen důraz na ruční laminaci.
Ocelové odpady, barevné kovy Chomutov – výkup včetně odvozu, zpracování a prodej
Firma Štoky s.r.o. z Chomutova se postará o odvoz a výkup ocelových odpadů a barevných kovů od fyzických osob a průmyslových podniků.
Štoky s.r.o. výkup a zpracování odpadů
Autodoprava Chomutov - možnost využití chladírenských vozů
Spolehlivou dopravu nákladu po celé České republice a Evropě včetně možnosti využití chladírenských vozů pro přepravu rychle se kazících potravin nabízí Autodoprava Petr Bureš Chomutov.
Sítě proti hmyzu Chomutov – dokonalá a neviditelná ochrana před komáry a mouchami
Obtěžuje Vás v letních měsících dotěrný hmyz, ale nechcete se vzdát otevřených oken? Není nic jednoduššího, něž pořídit elegantní sítě proti hmyzu od firmy LENAservis s.r.o. z okresu Chomutov.
Notářská kancelář, ověřování smluv, zápisy, notářská úschovna, Chomutov
Jste z Chomutova a okolí a potřebujete využít notářské služby? Neváhejte a kontaktujte Notářskou kancelář JUDr. PhDr. Josefa Marcela. Poskytujeme komplexní notářské služby.
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce, realizace a rekonstrukce střech
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce, realizace, opravy a rekonstrukce střech, pokládka střešních krytin, izolace střech provádí firma Tomáš Malecký sídlící v Chomutově.
Kino Jirkov, projekce filmů, pronájem prostor, umístění reklamy, přehrání spotů
Hledáte prostory k pronájmu pro konání firemní akce? Potřebujete vhodně umístit svoji reklamu či přehrát reklamní spot? Obraťte se na kino Jirkov. Zviditelníme Vaši firmu.
Vnitřní horizontální žaluzie Jirkov, Chomutov - Obraťte se na nás!
Vnitřní horizontální žaluzie jsou v dnešní době takřka běžným prvkem každého okna.
Klimatizace Chomutov – do bytu i kanceláře, doprava zdarma
Velký výběr klimatizací s diskrétním a moderním designem a tichým a ekonomickým provozem pro byty, kanceláře nebo jiné prostory nabízí firma Klivent.cz z Chomutova.
Výstavba vodovodních toků Chomutov - vodohospodářské stavby
TRANS-REGION-STAV s.r.o. je chomutovská společnost zabývající se vodohospodářskými stavbami - výstavbou vodovodních toků. Mezi činnosti firmy můžeme zařadit zakládání a rekonstrukce staveb, kamenných zdí, prahů, stavbu záchytných dřevěných přehrážek nebo betonových profilů. Dále firma zajišťuje výstavbu sypaných nebo betonových nádrží, ...
Obec Rokle, Hradec, Želina, Nová Víska, Krásný Dvoreček na Chomutovsku
Obec Rokle a její části Hradec, Želina, Nová Víska, Krásný Dvoreček nalezneme v okrese Chomutov, jihovýchodním směrem od města Kadaň, na levém břehu řeky Ohře.
Interiérové látkové stínění Jirkov, Chomutov -  elegantní a moderní stínící technika
Interiérové látkové stínění, které vnese do vašeho interiéru originalitu a nádech útulnosti.