Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Česká Lípa
Distribuce spotřebních baterií a akumulátorů značky VARTA pro Českou i Slovenskou republiku
Vysoce kvalitní akumulátory, baterie i nabíječky s dlouhou výdrží zakoupíte u výhradního dovozce těchto produktů, u společnosti Spectrum Brands Czech spol. s r.o. v České Lípě.
Jednorázové i pravidelné uklízení, čištění plugů, chráněná dílna
Kvalitní jednorázové i pravidelné úklidové služby, domácností i firemních prostor, čištění plugů pro práškové lakovny nabízí chráněná dílna Gabriela Facility Management.
Skleněné výrobky, džbány, dekorované sklenice, historické sklo
Ručně foukané skleněné výrobky, dekorované sklenice, džbány a karafy, historické sklo, křišťál, designové produkty, vázy, mísy vyrábí společnost Balvínglass s.r.o.
Elektromontážní práce, průmyslové elektroinstalace, revize
Elektromontážní práce, revize, opravy, údržba, projekce a montáž elektroinstalace, elektrických spotřebičů, přeložky kabelů realizuje společnost ETS CZ Nový Bor, a.s..
Průmyslová pletiva, drátěná a harfová síta pro třídění suchých i vlhkých materiálů, prodej
Vyberte si z širokého sortimentu průmyslových pletiv a sít, která nabízí společnost SIKR, s r.o. z Jablonné v Podještědí. Efektivní řešení pro krytí a třídění Vašeho materiálu.
Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování mzdové agendy, poradenství, Česká Lípa
Kompletní vedení Vašeho účetnictví včetně zpracování mezd a ekonomického poradenství Vám poskytne společnost Milada Trochtová z České Lípy. Naše služby provádíme pro fyzické i právnické osoby.
Fasádnické práce, rekonstrukce a opravy fasád rodinných i bytových domů
Rekonstrukce a opravy fasád, realizace nových fasád, podkladů, omítek, nátěrů, obkladů na rodinných i bytových domů, fasádnické práce provádí Stanislav Šturc – Stavitel.
Prodej a distribuce přírodního kaučuku a latexu od producentů pro Českou republiku
Pokud Vaše firma potřebuje k výrobě přírodní kaučuk či přírodní latex, neváhejte se obrátit na prvotřídního prodejce kaučuku a latexu, společnost Centrotrade Deutschland GmbH
Centrotrade Deutschland GmbH - celosvětový dodavatel přírodního i syntetického kaučuku a latexu Praha
Přírodní a syntetický kaučuk či latex je nepostradatelnou součástí pro mnoho výrobců. Spolehlivým dodavatelem těchto materiálů je společnost Centrotrade Deutschland GmbH se zastoupením v Praze.
Zpracování podvojného účetnictví pro firmy, daňové evidence pro OSVČ a zpracování mezd
Kvalitní vedení podvojného, jednoduchého a mzdového účetnictví včetně vypracování daňového přiznání a účetní evidence majetku Vám zajistí společnost z České Lípy Ekonomy Servis, s.r.o.
Město Ralsko, příroda, památky, turistika, okres Česká Lípa
Město Ralsko se rozléhá v okrese Česká Lípa, turisticky významná oblast díky přírodním a historickým památkám jako CHKO Kokořínsko, meandry řeky, kostel sv. Havla, zámek.
Úklid kanceláří, domácností, průmyslových objektů, jednorázový i pravidelný
Úklid kanceláří, domácností, průmyslových objektů, bytových domů, jednorázové i pravidelné úklidové práce zajišťuje společnost Gabriela Facility Management, okres Česká Lípa.
Chráněná dílna, kompletace a sortování zboží, náhradní plnění pro firmy
Chráněná dílna, náhradní plnění pro firmy, zaměstnávání osob se zdravotním postižením, kompletace a sortování zboží, úklidové služby zajišťuje společnost Gabriela Facility Management,
Kaučuk Česká republika – přírodní i syntetický od světových producentů
Významný dodavatel přírodního i syntetického kaučuku pro Českou republiku, společnost Centrotrade Deutschland GmbH, dodává všechny typy kaučuku od všech světových producentů.
Vitráže, umělecké a dekorativní zasklení, vitrážové výplně oken, dveří, nábytku
Umělecké a dekorativní zasklení, skleněné vitráže, pískování, malování výplní oken, dveří, stěn, nábytku navrhne, vyrobí a dodá společnost Ing. Petr Zajác – Vitráže.
Vážení obchodní přátelé -  změna adresy u společnosti Halcyon Agri Co.Ltd, Singapore
Dovolujeme si vás informovat, že u společnosti Halcyon Agri Co.Ltd, Singapore,která je jedním z předních světových výrobců a dodavatelů přírodního kaučuku a latexu,došlo k následujícím změnám:
Dřevostavby bez panelových konstrukcí a veškeré stavební práce
Individuální a originální dřevostavby bez panelových konstrukcí včetně fasád a dalších běžných zednických prací provádí Stanislav Šturc – Stavitel v Kamenickém Šenově, okres Česká Lípa.
Vedení účetnictví a daňové poradenství přednostně pro větší firmy
Zpracování daňové evidence, účetnictví, mzdové agendy, registraci na úřadech a zpracování statistických výkazů větším firmám provádí společnost Ekonomy servis s.r.o. v České Lípě.
Tradiční malosériová ruční výroba skla na zakázku navržená sklářskými výtvarníky
Malosériovou ruční hutní výrobou skleněných váz, sklenic a dalších tradičních sklářských výrobků, užitkového a dekorativního skla se zabývá v Kamenickém Šenově v okrese Česká Lípa sklárna CKV s.r.o.
Termodiagnostika budov, kontrola elektrických rozvodů, diagnostika strojů a mechanických zařízení
Termodiagnostiku budov, elektrických rozvodů, strojů a mechanických zařízení spolehlivě zaměří firma MEUTA Ing. Josef Skopový z Horní Libchavy.
Úklidové služby pro firmy i domácnosti, kompletace a sortování produktů
Pravidelný úklid domácností, komerčních prostor, firem, nemocnic, škol, průmyslových objektů nebo jednorázový úklid havárií zabezpečí firma Gabriela Facility Management z České Lípy.
Město Ralsko, turistická rekreační oblast s čistou přírodou pro turisty, cyklisty, in-line bruslaře a vodáky
Turistické stezky, cyklotrasy, dráhy pro in-line bruslaře a splavnou řeku Ploučnici s krásným výhledem na hrady, zámky a přírodní bohatství, to vše najdete v mikroregionu Podralsko.
Výroba postranních výplní autosedadel pro Vaši bezpečnou a pohodlnou jízdu
Výroba postranních výplní pro automobilový průmysl – výplně autosedadel pro Vaši bezpečnou a pohodlnou jízdu
Fehrer Bohemia s.r.o.
Pěnové výplně výplně sedadel pro automobilový průmysl – kvalitní výplně zaručují odpovídající tuhost sedadel
Certifikované výplně sedadel pro automobilový průmysl – komfortní, pohodlné a zároven bezpečné budou vaše sedadla v automobilech od firmy Fehrer Bohemia s.r.o. Česká Lípa
Fehrer Bohemia s.r.o.