Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Česká Lípa
MAXMILLIAN Pension & Restaurant Dolní Světlá, ubytování, restaurace, wellness, výlety po okolí
Rádi Vás ubytujeme v MAXMILLIAN Pension & Restaurant v obci Dolní Světlá, zažijete příjemnou dovolenou ve wellness centru, výlety po okolí, naučná stezka Brazilka, Krkavčí kameny, naučné stezky.
Cukrárna DANA Mimoň, zákusky, zmrzlina, poháry, cukrovinky, chlebíčky, teplé i studené nápoje
V naší cukrárně DANA z Mimoně objevíte a ochutnáte zákusky, dorty, poháry, cukrovinky, točenou zmrzlinu, dárkové balíčky, teplé a studené nápoje.
Rostlinná výroba Jestřebí, soukromé zemědělství, prodej brambor, pšenice, ječmen, řepka olejka
Soukromý zemědělec Oldřich Říbek z Jestřebí se věnuje rostlinné produkci a to zejména pěstování pšenice, ječmenu, řepky olejky a brambory.
Domácí péče Hrušková Česká Lípa, péče o pacienty v domácím prostředí, péče o diabetiky, seniory
Společnost Domácí péče Hrušková, s.r.o. nabízí zdravotní domácí péči pro pacienty v domácím ošetřování po propuštění z nemocnic.
Péče a výživa zakrslých králíků - veterinární ordinace Česká Lípa
Pořídili jste dětem zakrslého králíka a nevíte jak se o něho správně starat? Jsou pro Vás informace na internetu o zakrslém králíku nesrozumitelné?
Dětská léčebna respiračních nemocí Cvikov v okrese Česká Lípa
Má Vaše dítě problémy s dýcháním, astma, alergie či časté záněty průdušek? Řešte tyto problémy včas. Naše příspěvková organizace Léčebna respiračních nemocí Cvikov Vám s tím pomůže.
Dětská léčebna Cvikov příspěvková organizace
Výroba autorských skleněných šperků Nový Bor, výroba náhrdelníků, skleněné náušnice, náramky
VYDRY studio- Bohdana Vydrová se věnuje uměleckému zpracování skla a výroba originálních skleněných šperků.
Čištění kanalizací a domovních odpadů, kamerové prohlídky
Tlakové čištění odpadů v severních Čechách. Nonstop havarijní servis pro Liberecký a Ústecký kraj. Prohlídka potrubí kamerou s pořízením videozáznamu.
HLADÍK a MLADÍK s.r.o. čištění kanalizací
Penzion Splavský zámeček Staré Splavy, také ubytování v samostatném domku s terasou
Penzion Splavský zámeček se nachází v rekreační obci Staré Splavy. Samotné Máchovo jezero je od penzionu vzdáleno 10 minut pěší chůze včetně Aquaparku.
Soustružení, soustružnické práce Česká Lípa, soustružení mosaz, železo, nerez, kusová výroba
Umíme pracovat s mnoha různými materiály - mosaz, železo, nerez. Samozřejmostí je sériová výroba, nebo i jen jednorázová kusová výroba.
Veterinární ordinace Nový Bor, veterina pro malá a velká zvířata, chirurgické zákroky, čipování
Nabízíme Vám komplexní veterinární péči na vysoké odborné úrovni. Poskytujeme preventivní a terapeutickou péči, poradenství a servis pro chovatele - Veterinární ordinace Nový Bor.
Ochrana životního prostředí Česká Lípa, odpadové hospodářství, ekologické likvidace, monitoring
Naše firma Jesis CZ s.r.o. z České Lípy poskytuje poradenství v oblasti ekologie a životního prostředí, likvidace ekologických zátěží, péče o životní prostředí a odpadové hospodářství, hydrogeologie.
Prodej a servis zahradní techniky Česká Lípa, motorové pily, křovinořezy, sekačky a traktůrky
Prodej a servis zahradní techniky Česká Lípa, motorové pily, křovinořezy, sekačky a traktůrky, nářadí Fiskars, postřikovače Solo, školení pro manipulaci se zahradní technikou.
Kovovýroba se zaměřením na kardanové hřídele Liberecký kraj
Výroba součástek v oboru kovoobrábění, zámečnictví, frézařské práce všeho druhu. Renovace a opravy starších automobilových, zemědělských a jiných součástek v RENKARD s.r.o.
RENKARD s.r.o. výroba, renovace kardanových hřídelí
Ekonomické poradenství Česká Lípa, vedení účetnictví, zpracování mzdové agendy, daňová přiznání
Ekonomické poradenství Česká Lípa, vedení účetnictví, zpracování mzdové agendy, daňová přiznání, vedení daňové evidence, zastupování klientů na příslušných úřadech.
Veterinární ošetření dojnic Česká Lípa -  laparoskopické řešení dislokace slezu
Naše ordinace poskytuje kvalitní ošetření pro malá i velká zvířata a jsme schopni po dohodě přijet ošetřit nemocná zvířata i k Vám domů.
Lešení od nejspolehlivějšího dodavatele v Libereckém kraji
Pronájem a kompletace lešení, finální rozebrání s odvozem, bazarový prodej, lešení všech velikostí pro rodinné i průmyslové stavby od Perfect Lešení Roman Čech.
Perfect lešení
Pohřební služba Nový Bor – služby v oboru pohřebnictví
Pohřební služby, zajištění potřebných formalit a administrativy okolo posledního rozloučení – H&H AUXILIA s.r.o. – dodavatel služeb spojených s posledním rozloučením.
H&H AUXILIA s.r.o. Pohřební služba Nový Bor
Obec Tuhaň v okrese Česká Lípa, vyhlášená lidová architektura, empírová zvonice, barokní kostel
Obec Tuhaň se nachází v Libereckém kraji v okrese Česká Lípa, značené turistické stezky, v blízkosti se nachází přírodní rezervace Kostelecké bory.
Zednické a obkladačské práce Česká Lípa, obklady koupelen, schodů, bytových domů, chodeb
Zednické a obkladačské práce Česká Lípa, obklady koupelen, schodů, bytových domů, chodeb, průmyslových objektů, hrubé stavby a stavby rodinných domů na klíč.
Technické služby, svoz a likvidace odpadu, údržba zeleně, opravy místních komunikací
Spolehlivé služby v oblasti odpadů, osvětlení i komunikací zajišťují Technické služby města Jablonné v Podještědí, příspěvková organizace. Staráme se o kompletní údržbu veřejného prostranství.
Technické služby města Jablonné v Podještědí, příspěvková organizace
Obrábění kovů, CNC v Libereckém kraji
Konvenční a CNC obrábění od specialistů na kovoobrábění. Kusová i sériová výroba dle přání zákazníka. Najdete nás nedaleko České Lípy v Libereckém kraji.
Výroba a renovace kardanových hřídelí Česká Lípa, renovace homokinetických kloubů
Výroba a renovace kardanových hřídelí Česká Lípa, renovace homokinetických kloubů, kovoobráběčské práce, vyvažování válců, výroba strojních součástí.
RENKARD s.r.o. výroba, renovace kardanových hřídelí
Atypická designová svítidla, kovovýroba a zámečnické služby včetně lakovny
Prodej atypických interiérových a exteriérových svítidel do celého světa a kovové výrobky od firmy Tůma Tomáš s.r.o. z Kamenického Šenova.
Chirurgie - Veterinární ordinace SLOVANKA MVDr. Stanislav Daníček Česká Lípa
Poskytujeme stálou pohotovost v oboru chirurgie jak pro malá, tak velká zvířata - Preventivní kastrace, chirurgie v dutině břišní, operace nádorů, zákroky na trávicím ústrojí.