Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Česká Lípa
Město Osečná  v Libereckém kraji, Lázně Kundratice, Čertova zeď, Sousoší Tří svatých, kostel
Město Osečná v Libereckém kraji, Lázně Kundratice, Čertova zeď, Sousoší Tří svatých, Kostel sv. Víta, Mariánský sloup, kapličky.
Veterinární ordinace Česká Lípa, kompletní veterinární péče, veterinář, chirurgické zákroky
Veterinární ordinace Česká Lípa, kompletní veterinární péče, veterinář, chirurgické zákroky, ošetření zubního kamene, čipování, vakcinace - MVDr. František Branžovský Veterinární ordinace Česká Lípa
Právní služby v oblasti obchodního, občanského, trestního a rodinného práva
Advokátní kancelář JUDr. Květoslav Basl, zastoupení před soudem, právní poradenství, sepisování smluv obchodních i občanských na adrese Na Slovance 67, Nový Bor.
Základní škola a Mateřská škola Mimoň v Libereckém kraji
Úplné základní vzdělání včetně zajištění individuálních potřeb žáků poskytuje Základní škola a Mateřská škola Pod Ralskem 572, Mimoň, příspěvková organizace v Libereckém kraji.
Kovoobrábění, CNC frézování, soustružení a svařování, výroba konstrukcí, Česká Lípa
Obrábění nejrůznějších materiálů provádí společnost VýrobaDílů s.r.o. sídlící v České Lípě. Poskytujeme malosériovou i velkosériovou výrobu dílců včetně kompletní montáže.
Ubytování v apartmánech či chatkách až pro 60 osob
Ubytování CHATOVÁ OSADA RACEK EURO STAAL s.r.o. v lokalitě Máchova jezera ve Starých Splavech je vhodné pro milovníky přírody, vody a kulturních památek.
Zasklívání balkonů a lodžií Česká Lípa
Mezi naše služby patří i zasklívání balkonů a lodžií kvalitními systémy ALUMISTR a OPTIMI - EUROTHERM - CZ s.r.o. Česká Lípa
Tradiční pohřeb do hrobu Česká Lípa
Tradiční pohřeb do hrobu v České Lípě a okolí, stejně jako ostatní náležitosti spojené s úmrtím, zajistí a pozůstalým pomocnou ruku podá pohřební služba H&H AUXILIA s.r.o.
H&H AUXILIA s.r.o.
Výrobky z plastů, plastové nádrže pro chemický průmysl, septiky, žumpy, montáž rozvodů
Výrobou plastových bazénů, van i septiků pro účely průmyslových závodů se zabývá společnost H 2 plast s.r.o. z obce Stružnice. Moderní výrobní program s využitím ekologicky nezávadných materiálů.
Kvalitní úklidový servis, jednorázové a pravidelné úklidy pro firmy i průmyslové objekty
Spolehlivé úklidové práce komerčních prostor i průmyslových objektů provádí společnost Gabriela Facility Management Gabriela Žehová z České Lípy. Umyjeme Vám okna, vyčistíme koberec i dlažbu.
Pohřební služba Česká Lípa - kompletní kremační a pohřební služby po celé ČR
H&H AUXILIA s.r.o. je pohřební služba se sídlem v České Lípě. Pomůže Vám v těžkých životních chvílích, vyřídí za Vás veškeré náležitosti spojené s úmrtím.
H&H AUXILIA s.r.o.
Zhotovení kytic a věnců Česká Lípa – smuteční květinová a dušičková výzdoba
Potřebujete zajistit zhotovení smutečních věnců, dušičkových věnců nebo smutečních kytic v okolí České Lípy? S důvěrou se můžete obrátit na služby firmy H&H AUXILIA s.r.o.
H&H AUXILIA s.r.o.
Veterinární ordinace Slovanka Česká Lípa – profesionální ošetření  Vašich čtyřnozích kamarádů.
Veterinární ordinace Slovanka – profesionální ošetření malých i velkých zvířat jak u Vás doma, nebo na Vaší farmě či statku - MVDr. Stanislav Daníček Česká Lípa
Zhotovení kytic a věnců Nový Bor
Zhotovení smutečních a vzpomínkových kytic a věnců k položení před rakev při pohřbu nebo jako omluvu neúčasti obřadu, ale také na hroby jako výzdobu nabízí pohřební služba H&H AUXILIA s.r.o. Nový Bor.
H&H AUXILIA s.r.o. Pohřební služba Nový Bor
Spolehlivé vedení účetnictví, daňové evidence a mezd pro malé i velké firmy, OSVČ, Česká Lípa
O kompletní účetnictví Vaší firmy se postará firma Milada Trochtová z České Lípy. Zpracujeme pro Vás daňovou evidenci, mzdovou agendu a zastoupíme Vás na potřebných úřadech.
Prevence vnitřních a vnějších parazitů  - udělejte vše pro zdraví Vašich zvířecích miláčků
Provádíme prevenci vnitřních a vnějších parazitů, chraňte svého miláčka před parazity – včasnou ochranou před parazity předejdete vleklým nepříjemnostem - Veterinární ordinace SLOVANKA
Restaurace s chutnou domácí kuchyní, příjemnou letní zahrádkou a dětským hřištěm
Kvalitní jídlo plné rozličných chutí Vám připraví podnik Restaurace Kočí Doksy z Doks u České Lípy. Ideální volba pro rodinný oběd, oslavu i firemní večírek nedaleko Máchova jezera.
Vesnice Tuhaň, turistická lokalita, historické a přírodní zajímavosti
Vesnice Tuhaň je turistická lokalita v CHKO Kokořínsko – Máchův kraj, nedaleko Kokořínského dolu s lidovou architekturou a historickými památkami.
Ukládání uren a rozptyl popela Česká Lípa – pietně a s úctou k zemřelému i rodině
Pohřební služba H&H Auxilia s.r.o. Vám ve smutných a těžkých chvílích podá pomocnou ruku při zajištění pohřbu nejen formou ukládání uren a rozptylu popela převážně v České Lípě a okolí.
H&H AUXILIA s.r.o.
Revitalizace bytových a panelových domů Česká Lípa – renovace, zateplování, sanace
Nabízíme kompletní stavební činnost, která zahrnuje regenerace panelových domů a zateplování objektů - EUROTHERM - CZ s.r.o. Česká Lípa
Oční optika Česká Lípa, spolehlivé opravy a servis poškozených dioptrických brýlí
O kvalitní péči a údržbu Vašich brýlí se postará Oční optika Venuše Dubová z České Lípy. Zajistíme veškeré opravy a servis poškozených brýlí tak, abyste byli spokojeni a brýle Vám dále sloužily.
Odborné měření zraku, široký sortiment dioptrických brýlí a příslušenství, oční optika
Profesionální péči o Vaše oči Vám poskytne firma Oční optika Venuše Dubová s provozovnou v České Lípě. Pomůžeme Vám vybrat ty nejlepší brýle dle Vašich konkrétních představ.
Oční optika Česká Lípa, prodej dioptrických a slunečních brýlí, čoček, pouzder na brýle
Široký výběr slunečních i dioptrických brýlí naleznete v České Lípě u společnosti Oční optika Venuše Dubová. Ochotně Vám změříme zrak a doporučíme produkt šitý přímo na míru.
Převozy zesnulých z místa úmrtí po celé ČR i ze zahraničí Česká Lípa – objednání nonstop
Pohřební služba H&H AUXILIA s.r.o. Česká Lípa nabízí pozůstalým pomoc v podobě převozu zesnulých z místa úmrtí po celé ČR, zajistíme však také zahraniční převozy.
H&H AUXILIA s.r.o.